https://www.amazon.com.tr/dp/B08Y95YCGH
Fermentasyon geçirmiş etiyopyalardan hala sıkılmadınız mı? o zaman buyrun
44.5tl
Fermentasyon geçirmiş etiyopyalardan hala sıkılmadınız mı? o zaman buyrun
44.5tl
33tlydi galiba.Fiyatına bakamadan sömürmüşsünüz. Kaç paraydı?
Alınırmı sizce bedava gibi amaYirgacheffe 33 TL
Mineiro Coffee Etiyopya Yirgacheffe Single Origin Filtre Kahve 1000 Gr : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
Mineiro Coffee Etiyopya Yirgacheffe Single Origin Filtre Kahve 1000 Gr : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleriwww.amazon.com.tr
Bu fiyata tercihi çok etkiler mi bilmiyorum ama bu öğütülmüş olarak gönderiliyor.Yirgacheffe 33 TL
Mineiro Coffee Etiyopya Yirgacheffe Single Origin Filtre Kahve 1000 Gr : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
Mineiro Coffee Etiyopya Yirgacheffe Single Origin Filtre Kahve 1000 Gr : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleriwww.amazon.com.tr
Çok mu eski kahveler acaba, tam bir soru işaretiAmazon prime üye'ye, a roasting lab burundi afric ve bella giana 1kg çekirdek de 70li fiyatlara.
genelde min. 1 ay önceki kavrumlar geliyor.Çok mu eski kahveler acaba, tam bir soru işareti
17 ağustos'ta gelen burundi afric 27 temmuz kavrumdu. Yarın bella giana gelecek, kavrum tarihini yazarım.Çok mu eski kahveler acaba, tam bir soru işareti
Ben geçen hafta sipariş verdim. Gelen çekirdek 5 Mayıs kavrum tarihliydi. Iade ettim.17 ağustos'ta gelen burundi afric 27 temmuz kavrumdu. Yarın bella giana gelecek, kavrum tarihini yazarım.
Pazar gününe denk geldiği için böyle bir durum başıma geldi. Bence tedirgin olmayın sonradan dağıtıma çıktı,teslim aldım.Dün bütün gün evde olmama rağmen dağıtıma çıkan kargo için PTT gönderi takip sayfasında teslim edilemedi gibi bir şey çıktı en son. Aliexpress'ten ürün sipariş edip böyle bir durum yaşayan var mı acaba? Gidip kendim alayım paketi diyorum ama şubede değil, dağıtım müdürlüğü gibi bir yerde gözüküyor.