• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

bunlardan devam edebilirsiniz. Kolombiya ben aldığımda 38 di

Geçen yıl denemiştim bu markayı ama iyi/kötü hiç bir şey kalmamış aklımda. Aşırı kötü olsa yine hatırlardım herhalde, o yüzden bu fiyata alınır gibi.

Tüh be, 2 dk sigara içelim dedik 4 5 ürün kaçırmışız 🚬 alırdık 128 kilo daha 🚬

Ne güzel sömürmüşsünüz :)

Dün bütün gün evde olmama rağmen dağıtıma çıkan kargo için PTT gönderi takip sayfasında teslim edilemedi gibi bir şey çıktı en son. Aliexpress'ten ürün sipariş edip böyle bir durum yaşayan var mı acaba? Gidip kendim alayım paketi diyorum ama şubede değil, dağıtım müdürlüğü gibi bir yerde gözüküyor.

Dün bütün gün evde olmama rağmen dağıtıma çıkan kargo için PTT gönderi takip sayfasında teslim edilemedi gibi bir şey çıktı en son. Aliexpress'ten ürün sipariş edip böyle bir durum yaşayan var mı acaba? Gidip kendim alayım paketi diyorum ama şubede değil, dağıtım müdürlüğü gibi bir yerde gözüküyor.
Pazar gününe denk geldiği için böyle bir durum başıma geldi. Bence tedirgin olmayın sonradan dağıtıma çıktı,teslim aldım.

Geri