• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Dün bütün gün evde olmama rağmen dağıtıma çıkan kargo için PTT gönderi takip sayfasında teslim edilemedi gibi bir şey çıktı en son. Aliexpress'ten ürün sipariş edip böyle bir durum yaşayan var mı acaba? Gidip kendim alayım paketi diyorum ama şubede değil, dağıtım müdürlüğü gibi bir yerde gözüküyor.
O ifade; adreste bulunamadı ya dönene kadar endişe etmenize gerek yok . Dağıtım elemanı o günkü işlerini yetistirememistir.

Ben aliexpresse yazdığım adresten ayrıldım şubeden veya başka adrese yönlendirebiliyoz mu

Cold brew için aldım umarım kömür gelmez :D Teşekkürler.
26.07 kavrumlu olarak elime ulaştı. Kavrum beklediğimden açık ve homojen. Filtre olarak tüketilebilir kıvamda. Yani günlük tüketmek ya da soğuk kahve için indirimsiz fiyatından da alınabileceğini düşündüğüm bir kahve. Tadımda da rahatsız eden bir şey olmadı standart bir kolombiya diyebilirim.

Fellow stagg ekg 1350 tl ye geliyor, sanırsam uygun fiyatlı ama piyasaya hakim olmadığım için emin değilim.

Timemore tartımı takip edemiyorum ptt den barkod hatalı diyor aliexpress üzerinden de bakınca 3 gündür teslim ediliyor diyor takip no: RB137263612SG ptt den nasıl bakıyorsunuz

Timemore tartımı takip edemiyorum ptt den barkod hatalı diyor aliexpress üzerinden de bakınca 3 gündür teslim ediliyor diyor takip no: RB137263612SG ptt den nasıl bakıyorsunuz
Ptt'nin sistemiyle alakalı bir sıkıntıdır herhalde. Ben sadece RB ile başlayan kodu Ptt gönderi takipten aratıyorum direkt çıkıyor. Bu arada benim paket de bugün yine teslim edilmek üzere çıkmış geziyor, bakalım gelecek mi. Sinan Çetin'le Film Gibi'ye döndü iş, kapı açılıp açılıp duruyor da gelip giden yok.

Edit: @muhammedbrk'in dediği gibi sizinki daha giriş yapmamış ülkeye. track24'den bakabilirsiniz.

hocam ürün daha trye giriş yapmamış giriş yapınca 24 track üzerinde tr kodu geliyor

mesela bende black miror aldım benim kod şu anda pttde cıkıyor RB137678447SG en son işlem despatched to overseas bende pttye bu kodu girince görebiliyorum

Çoğu kişinin gelmiş benimkinde sıkıntı var sandım teşekkür ederim hepinize

Ben aliexpresse yazdığım adresten ayrıldım şubeden veya başka adrese yönlendirebiliyoz mu
Bulunduğunuz bölgede yurtdışı gönderilerin nerede toplandığını herhangi bir PTT subesinden öğrenip oradan elden alabilirsiniz. Yalnız çok geç kalmayın çünkü belli bir süre içinde almaz iseniz geri gönderme süreci başlatılabilir.

Bulunduğunuz bölgede yurtdışı gönderilerin nerede toplandığını herhangi bir PTT subesinden öğrenip oradan elden alabilirsiniz. Yalnız çok geç kalmayın çünkü belli bir süre içinde almaz iseniz geri gönderme süreci başlatılabilir.
Çok teşekkür ederim.

Geri