• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Hepsiexpress indirimleri talep çok olduğundan hemen bitiyor olabilir, ben gece bir tane almıştım Ruanda Huye Mountain, 40 tlye geldi ama 21 Mayıs kavrum çıktı, Kronotrop'un sitesinde satışta olan kahveler de vardı onlar da herhalde böyle eski kavrum olamaz.

Sinbo marka olumlu yorum alan ürünler var mıdır? Bence firma doğrudan çöp üretiyor.
Yumurta haşlama makinesi var bende, yıllardır kullanıyorum. :)
Gerçi kardeşim de aldı sağlam diye, onunki cortladı bir süre sonra ;)

V60 ve manuel demlemeden bıktım diyebilirim. Kettle derdi, Döküş hızı, açısı, tekniği falan derken insan daha pratik şeyler istiyor bir süre sonra. Bu makine ne kadar iş görür o da ayrı mesele.
Aeropress öneririm. Hoffmann metodu ile kaşığa bile ihtiyacınız yok. Sadece çekirdek tartmak için küçük bir tartı, Aeropress ve değirmen.

Yumurta haşlama makinesi var bende, yıllardır kullanıyorum. :)
Gerçi kardeşim de aldı sağlam diye, onunki cortladı bir süre sonra ;)
Aynı yumurta haşlama makinesinden bende de var 5 yıldan fazladır kullanıyorum hala canavar gibi 😊 Bu makinelerde de teknoloji istediğim düzeye gelemedi hala. Yumurtayı koy, nasıl pişeceğini söyle, suyunu kendi koysun mantığıyla çalışan bişiler bulsam alacağım direkt.

Sinbo marka olumlu yorum alan ürünler var mıdır? Bence firma doğrudan çöp üretiyor.
Valla bende eski modellerinden Sinbo filtre kahve makinesi var. Tek noktadan döküyor ve tamamen plastik. 2009 senesinde Kipa'dan 20 liraya almıştım üniversitedeyken. Sonra onu arkadaşıma verdim. O kadar memnundum ki iki sene önce Letgo'dan aynı makineden ikinci el aldım. Sanırım Sinbo için büyük bir istisna.
Bu arada tek sıfır kahve makinem de üniversitede aldığım o makineydi. Sonra hep ikinci el aldım. Filtre kahve makinesi insanların bir hevesle alıp kenara attığı bir cihaz olduğu için tertemiz makineler bulunabiliyor ikinci el.

Amazon'da
Aroasting Lab Brundi Afric 1kg 87,70 (Kağıt Filtre Öğütülmüş) - Son 5 paket
Brazil Bella Giana 1kg 86,75 - (Chemex Öğütülmüş) Son 2 paket ve 87,74 (Çekirdek) son 5 paket

100 lira altı bunları gördüm ama genel olarak fiyatlar uygun. Önceden sadece çekirdek olarak satıyordu Amazon, artık öğütülmüş de var.
Son olarak yine A roasting Lab ürünlerinde Hepsiburada'da 150/25 lira indirim var. Diğer firmaları de kapsayan genel bir indirim olabilir emin değilim. İnceleyebilirsiniz.

Geri