• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tone Coffee Roastery Co.

Carambolo nun işlem metodu ilgimi çekti künyede önce aerobic sonra anaerobic diye bahsetmişsiniz işlem detayı hakkında bilgi alma şansımız var mıdır acaba🤔🙏🏻🙂

Carambolo nun işlem metodu ilgimi çekti künyede önce aerobic sonra anaerobic diye bahsetmişsiniz işlem detayı hakkında bilgi alma şansımız var mıdır acaba🤔🙏🏻🙂

Merhaba

Aslında kahvenin işlemesi için sadece termal şok, yıkanmış denilebilirdi. Ancak yıkama istasyonundan önce özellikle oksijen ile ardından da oksijensiz ortamda kahvenin fermantasyon işleminden geçirilmiş olmasından kaynaklı Çift Fermantayon Süreci demeyi daha doğru gördük.

Sıradan bir termal şoklamaya ek olarak aromada ve ilk yudumda laktik asidite kendini hissettirirken yudumladıktan sonra sitrik asidite doğru kayan bir fincan profili sunuyor. Temiz yıkanmış bir fincan içerken bu asit türleri geçişini sağlayan işlemi sadece termal şok ya da yıkanmış kahve olarak adlandırmak doğru gelmediği için işleme yöntemini bu şekilde belirttik.

Herkese iyi pazarlar! ☕🌿

Bugün seçkimize üç yeni kahve ekledik

👉 Matazano
👉 Carambolo
👉 Las Flores

Her biri kendi karakterine sahip, özenle seçilmiş özel lotlar.

Yeni lotlarımızı deneyimlemek isteyenler için %20 indirim fırsatı sunuyoruz.
🪄 İndirim Kodu: brewtone20
📦 tonecoffeeroastery.co üzerinden geçerlidir.

İndirim kodu için kontenjan sınırı yok ve bir hafta boyunca geçerli olacaktır.

Yeni tatlar keşfetmek, fincanınızda farklı aromalara yer açmak için tam zamanı!

Merhaba,

Kahve setlerinde oran farklı olsa da bir indirim var mı, geçerli olma imkanı var mı? Toplu alımda memnun kalmıştım, setlerden birini alabilirim.

Bir de ekipman kısmına 01 filtre eklerseniz (TH3 01 mesela) iyi olur diye düşünüyorum. Alım esnasında filtre ihtiyacı denk geldiğinde başka çözüm aramamış oluruz.

Merhaba

Aslında kahvenin işlemesi için sadece termal şok, yıkanmış denilebilirdi. Ancak yıkama istasyonundan önce özellikle oksijen ile ardından da oksijensiz ortamda kahvenin fermantasyon işleminden geçirilmiş olmasından kaynaklı Çift Fermantayon Süreci demeyi daha doğru gördük.

Sıradan bir termal şoklamaya ek olarak aromada ve ilk yudumda laktik asidite kendini hissettirirken yudumladıktan sonra sitrik asidite doğru kayan bir fincan profili sunuyor. Temiz yıkanmış bir fincan içerken bu asit türleri geçişini sağlayan işlemi sadece termal şok ya da yıkanmış kahve olarak adlandırmak doğru gelmediği için işleme yöntemini bu şekilde belirttik.
ilgi çekici duruyor, detaylı anlatımınız için çok teşekkür ederim🙏🏻

Merhaba,

Kahve setlerinde oran farklı olsa da bir indirim var mı, geçerli olma imkanı var mı? Toplu alımda memnun kalmıştım, setlerden birini alabilirim.

Bir de ekipman kısmına 01 filtre eklerseniz (TH3 01 mesela) iyi olur diye düşünüyorum. Alım esnasında filtre ihtiyacı denk geldiğinde başka çözüm aramamış oluruz.

Merhabalar

Bir sonraki alımımızda dikkate alacağız. Geri bildiriminiz için teşekkürler.

Ben de alımda kahvelerden çok memnun kalmıştım tekrar sipariş vermek istiyorum ancak hala aynı paketleri mi kullanıyorsunuz onu öğrenmek istiyorum. Çünkü toplu alımda aldığım tüm kahveler henüz paketin yarısına gelmeden zipler koptuğu için bayatladı gitti. Eğer paketler değişmediyse sipariş veremeyeceğim.

Ben de alımda kahvelerden çok memnun kalmıştım tekrar sipariş vermek istiyorum ancak hala aynı paketleri mi kullanıyorsunuz onu öğrenmek istiyorum. Çünkü toplu alımda aldığım tüm kahveler henüz paketin yarısına gelmeden zipler koptuğu için bayatladı gitti. Eğer paketler değişmediyse sipariş veremeyeceğim.

Merhabalar

Kraft paketimiz denk geldiyse onları değiştirdik. Beyaz olan serisine geçtik ancak zip problemini %30 oranında çözebildik. Temelde bu problem ambalajın plastik olmamasından kaynaklanıyor gibi görünüyor ancak yine de bahane olmadığının farkındayız. Eğer siparişinizde belirtebilirseniz festival dönemlerinde kullandığımız cam kavanozlardan gönderim yağlayabiliriz. Böylece kahvenizin depolamasını daha rahat yapabilirsiniz.

Sevgiler

Merhabalar

Kraft paketimiz denk geldiyse onları değiştirdik. Beyaz olan serisine geçtik ancak zip problemini %30 oranında çözebildik. Temelde bu problem ambalajın plastik olmamasından kaynaklanıyor gibi görünüyor ancak yine de bahane olmadığının farkındayız. Eğer siparişinizde belirtebilirseniz festival dönemlerinde kullandığımız cam kavanozlardan gönderim yağlayabiliriz. Böylece kahvenizin depolamasını daha rahat yapabilirsiniz.

Sevgiler

Selamlar. Eğer problem tamamen çözülmediyse #1587 numaralı sipariş için ben de cam saklama kabı rica edebilir miyim?

Merhaba,

Tekrardan merhaba

Aslında toplu alımda seçilen firmaların ayağına basmamak için genel bir indirim yapmak çok doğru gelmiyor. Ancak sosyal medya mesaj kutularında Kasım indirimlerine alakalı birkaç mesaj daha gelince talebi cevapsız bırakmak istemedik.

23 Kasım'ı 24'üne bağlayan gece yarısına kadar bütün seçkide brewtone20 kodunu kullanabilirsiniz. Setlerde ise brewtone10 kodu ile alım yapabilirsiniz.

Sevgiler

Tekrardan merhaba

Aslında toplu alımda seçilen firmaların ayağına basmamak için genel bir indirim yapmak çok doğru gelmiyor. Ancak sosyal medya mesaj kutularında Kasım indirimlerine alakalı birkaç mesaj daha gelince talebi cevapsız bırakmak istemedik.

23 Kasım'ı 24'üne bağlayan gece yarısına kadar bütün seçkide brewtone20 kodunu kullanabilirsiniz. Setlerde ise brewtone10 kodu ile alım yapabilirsiniz.

Sevgiler
Bu habere yıkıldım bu arada... Dün kod yalnızca yeni kahvelerde geçtiği için eskilerden merak ettiklerimi sepetten çıkartıp sadece yenileri almıştım..

Merhabalar

Sevgiler
Çok teşekkürler bana gelen paketler kraft paketlerdi. Sipariş verdiğimde not olarak düşerim kavanozlar için. Her zamanki ilginiz için de ayrıca teşekkür ederim.

Tadım notalarını renk paletiyle belirlemeyi Londra'daki Assembly Coffee'de görmüştüm ilk ve çok hoşuma gitmişti, açıkçası meyve isimleri yazmaktan çok daha isabetli bir şekilde anlatıyor bana nasıl bir kahve beklemem gerektiğini. Bu açıdan tebrik ederim, indirim de süper oldu ilk fırsatta denemek istiyordum.

Tekrardan merhaba

Sevgiler

Teşekkürler, çok faydalı oldu.

Tekrardan merhaba

Sevgiler
Toplu alım döneminde stoklarım çok dolu olduğu için alım yapamamıştım ve Tone'la -evet, kelime şakası- olumlu yorumdan sonra biraz pişman olmuştum açıkçası ama bu sefer kaçıramazdım. İndirim için çok teşekkürler, kahveleri sabırsızlıkla bekliyorum.

Tadım notalarını renk paletiyle belirlemeyi Londra'daki Assembly Coffee'de görmüştüm ilk ve çok hoşuma gitmişti, açıkçası meyve isimleri yazmaktan çok daha isabetli bir şekilde anlatıyor bana nasıl bir kahve beklemem gerektiğini. Bu açıdan tebrik ederim, indirim de süper oldu ilk fırsatta denemek istiyordum.

Dünyadaki pek çok markada renk ile anlatım tercih edilmiş durumda. Kahve profesyonellerinin de çoğunluğu ilk aşamada kahveyi renk ile belirleme yapıyor ki genel anlamda anlatımı daha anlaşılabilir kılıyor.

Alayından çok memnun kaldığım için, indirimini görünce kayıtsız kalmak istemedim. Buradan kahve alan arkadaşlara tavsiyem; ortadan kalına bir öğütüm tercih edin ve gelen kahveyi demlemek için acele etmeyin. 2. ayda kendine geliyor bazı kahveler.

Toplu alımda tanıştığım bu kavurucudan ikinci kez sipariş geçmiş bulundum. Teşekkürler kod için.
Tekrardan merhaba

Sevgiler

Geri