• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tone Coffee Roastery Co.

Öncelikle merhaba
2025 yılı kavrumlarında pek çok farklı kahveyi denedim fakat
Tone Roastery’e teşekkür ediyorum
Colombia pina process IMG_2972.jpeg
Tropik meyve tatlarında ve dengeli bir damak ağdalama gücüne sahipti
Bizler comantante ile öğütüp standart bir reçete üzerinden tadım yaptık
Çok başarılı buldum denemenizi tavsiye ediyorum.

Nectar bloom için ağır fermente tatları içermediği şeklinde bir yorum okumuştum ancak, fermente tatları sevmeyen birisi için içimi zor bir kahve olduğunu belirtmek isterim. cold brew olarak da deneyeceğim, meyve suyu tadında bir kahve elde edip bu şekilde daha çok seveceğimi düşünüyorum.

Nectar bloom için ağır fermente tatları içermediği şeklinde bir yorum okumuştum ancak, fermente tatları sevmeyen birisi için içimi zor bir kahve olduğunu belirtmek isterim. cold brew olarak da deneyeceğim, meyve suyu tadında bir kahve elde edip bu şekilde daha çok seveceğimi düşünüyorum.

Merhaba

Fermente tatlara olan alışkanlıklarınızla ilgili bir durum aslında. Pina Process gibi bir işleme göre Nectar Bloom çok temiz kalacakken, Chirripo için ise fazla yorucu olabilir.

Merhaba

Fermente tatlara olan alışkanlıklarınızla ilgili bir durum aslında. Pina Process gibi bir işleme göre Nectar Bloom çok temiz kalacakken, Chirripo için ise fazla yorucu olabilir.
Merhaba,

Chirippo honey kahvesi. Honeyler oldukça temiz olabilir sanırım. Standart honeylerden daha mı "fermente" tatlara sahip? Doğru mu anladım?

Merhaba,

Chirippo honey kahvesi. Honeyler oldukça temiz olabilir sanırım. Standart honeylerden daha mı "fermente" tatlara sahip? Doğru mu anladım?

Merhabalar

Cümleyi biraz devrik kurmuşum, Nectar Bloom’u kıyaslayabilmeniz için örnek vermek istemiştim. Nectar Bloom, Pina’ya göre daha temiz bir fincan olarak çıkacakken; Chirripo yanında daha yorucu olabilir demek istemiştim.

Yani Chirripo gayet temiz ve yıkanmış bir Kosta Rika’ya yakın bir fincan sunacaktır.

Balla işleme yöntemi bildiğiniz üzere kendi içinde dört kola ayrılıyor. Daha temizden daha kompleks işleme doğru sırasıyla Beyaz, Sarı, Kırmızı ve Siyah şeklinde dört farklı balla işleme yöntemi mevcut. Chirripo ise Beyaz yöntemle işlem görmüş.

Panama Corpachi, Monteblanco Gesha ve Peach Bloom aldım. Genel olarak hepsinden memnunum. Aralarında en beğendiğim gesha oldu. Paketi açtığım gibi limon otu kokusu yüzüme vurdu diyebilirim :) Kahveyle pek ilgilenmeyen arkadaşlarıma da kokusunu sorduğumda hepsi "limon gibi bir şey kokuyor" diye yorumladılar :) Firma da instagram'dan sorduğunuz soruları detaylı olarak cevaplıyor, kahveye kalpten bağlı insanlar olduğu yazdıklarından belli diyebilirim. Elinize sağlık tekrar, toplu alım etkinliği ile birlikte sizinle tanışmaktan çok memnun oldum.

@Tone Coffee Roastery Co. selamlar. Geçen ay aldığım kahvelerin tamamından memnun kaldım. Fakat şöyle ki bir türlü kurtulamadığım bir bitterlik söz konusu. açıkçası sudan olduğunu düşünüyorum bu yüzden bana kendinizin de kullandığı bir su markası önermenizi rica edeceğim.

Yılın ortasından beridir aldığım kahveleri sadece içiyorum, gerçekten reçeteye ya da suya kafa patlatmaktan yoruldum. Fakat sizden aldıklarım böyle harcanamayacak kadar güzel.

@Tone Coffee Roastery Co. selamlar. Geçen ay aldığım kahvelerin tamamından memnun kaldım. Fakat şöyle ki bir türlü kurtulamadığım bir bitterlik söz konusu. açıkçası sudan olduğunu düşünüyorum bu yüzden bana kendinizin de kullandığı bir su markası önermenizi rica edeceğim.

Yılın ortasından beridir aldığım kahveleri sadece içiyorum, gerçekten reçeteye ya da suya kafa patlatmaktan yoruldum. Fakat sizden aldıklarım böyle harcanamayacak kadar güzel.

Merhaba

Hangi kahvede nasıl bir reçete kullandığınızı iletirseniz daha kolay yardımcı olabiliriz. Ancak şuan için atölyemizde Buzdağı ve Abant tercih ediyoruz.

Ankara da migroslarda 1.5luk abantlar sagalassos, geri kalan 5likler geyiktepe

Merhaba

Hangi kahvede nasıl bir reçete kullandığınızı iletirseniz daha kolay yardımcı olabiliriz. Ancak şuan için atölyemizde Buzdağı ve Abant tercih ediyoruz.
Tabi sayayım. Elimde sidra, orange bourbon, maypop ve pina colada var. ince öğütüm tavsiye etmiştiniz diye hatırlıyorum o yüzden genelde kinu 2.5-2.8 arası ve ode gen 2 3.2-5.2 arası gittim. buna da kabaca 400-650 mikron arası diyebiliriz. reçete ya 3 eşit döküş ya çift bloom+tel dönüş şeklinde. gerçi bugün ılıktan sıcağa gidecek şekilde bir demleme yaptım hiç fena olmadı. Su olarak evdeki abant bolu kaynağıymış. arada buzdağı da kullanıyorum. daha yüksek ppmli bir suya mı geçmeliyim karar veremedim.

Herkese iyi pazarlar! ☕🌿

Bugün seçkimize üç yeni kahve ekledik

👉 Matazano
👉 Carambolo
👉 Las Flores

Her biri kendi karakterine sahip, özenle seçilmiş özel lotlar.

Yeni lotlarımızı deneyimlemek isteyenler için %20 indirim fırsatı sunuyoruz.
🪄 İndirim Kodu: brewtone20
📦 tonecoffeeroastery.co üzerinden geçerlidir.

İndirim kodu için kontenjan sınırı yok ve bir hafta boyunca geçerli olacaktır.

Yeni tatlar keşfetmek, fincanınızda farklı aromalara yer açmak için tam zamanı!

Geri