• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tone Coffee Roastery Co.

Herkese iyi pazarlar! ☕🌿

Bugün seçkimize üç yeni kahve ekledik

👉 Matazano
👉 Carambolo
👉 Las Flores

Her biri kendi karakterine sahip, özenle seçilmiş özel lotlar.

Yeni lotlarımızı deneyimlemek isteyenler için %20 indirim fırsatı sunuyoruz.
🪄 İndirim Kodu: brewtone20
📦 tonecoffeeroastery.co üzerinden geçerlidir.

İndirim kodu için kontenjan sınırı yok ve bir hafta boyunca geçerli olacaktır.

Yeni tatlar keşfetmek, fincanınızda farklı aromalara yer açmak için tam zamanı!
14.11 kavrumlu crambolo’yu bugün demledim. Tam olarak anlamlandıramadığım enterasan bir koku ve nota var. Kötü değil aslında ama çok farklı geldi. Sizin referanslarınız nedir bu kahve için? Bir de öyle denemek isterim.

14.11 kavrumlu crambolo’yu bugün demledim. Tam olarak anlamlandıramadığım enterasan bir koku ve nota var. Kötü değil aslında ama çok farklı geldi. Sizin referanslarınız nedir bu kahve için? Bir de öyle denemek isterim.

Merhaba

Kuru kokuda narenciye ve vanilya kokusu baskınken ıslandıktan sonra laktik notalar biraz kafa karıştırmış olabilir. 2 gün önce aynı tarihli kavrum ile CMD 16 klik, 20 gram için 60 ml blooming ardından 3 döküşle tamamladık. Hario 02 dripper ile suyun derecesini 94 uyguladık. Sonuçta sarı çekirdekli meyveler ve limonotu benzeri sitrik bir profil ortaya çıktı. Fincanda bekledikçe kompleksleşen lezzetler ile karşılaştık. Sizin de deneyim sonrası notlarınızı öğrenmek isteriz.

Sevgiler

festivalde tanışıp kahvelerini deneme şansım oldu o Maypop ile yaptıkları espressoyu hala unutamıyorum. Maypop'u eve alıp v60 ve aeropress olarak da denedim kesinlikle filtrede de çok iyi sonuç veriyor favori kavurucularım arasına girdi.
O Maypop espresso neydi gerçekten ya benim geceleri rüyama giriyor bazen. Çölde bir vaha gibi...

Honduras matazano’yu kampanya döneöinde almıştım ancak bir türlü kahveden sağlıklı bir sonuç alamamıştım. Hatta yarın yeni değirmende seasoning için kullanmayı düşünüyordum.
İnternette tetsu kasuyanın devil’s recipe videosuna denk geldim. Özellikle natural kahve tavsiye edince ben de bu çekirdeği denedim. Önceden kuruluk,çayımsılık olan bu çekirdeğin bir anda mango suyuna dönüşmesinin şoku ile demleme sonucu yüzleştim😂 bir çekirdeğin kaderinin bu kadar değiştini ilk kez görüyorum. Eğer alanlar var ise bu reçete ile denesin mutlaka 👍

Merhaba,

Kahve setlerinde oran farklı olsa da bir indirim var mı, geçerli olma imkanı var mı? Toplu alımda memnun kalmıştım, setlerden birini alabilirim.

Bir de ekipman kısmına 01 filtre eklerseniz (TH3 01 mesela) iyi olur diye düşünüyorum. Alım esnasında filtre ihtiyacı denk geldiğinde başka çözüm aramamış oluruz.

Merhaba

Filtre konusundaki düşüncelerinizi dikkate aldık Cafec stoklarını yenilerken 01 boyutlarını da stoklarımıza ekledik.

Sevgiler

Merhaba @Tone Coffee Roastery Co.

Espresso için çok yüksek asiditesi olmayan, meyvemsi hatta meyve bombası diyebileceğimiz bir çekirdek öneriniz var mı?

Merhaba @Tone Coffee Roastery Co.

Espresso için çok yüksek asiditesi olmayan, meyvemsi hatta meyve bombası diyebileceğimiz bir çekirdek öneriniz var mı?

Merhabalar

Santa Monica denemenizi kesinlikle tavsiye ederim. Yine El Rancho kavrumu itibariyle espresso olarak tüketilmeye çok uygun. Lalesa Anaerobik'de espresso çıktısı çok zevkli ancak meyve bombası demek biraz iddialı olur.

Şu an var mı bilmemde Yirgacheffe dark kavrum gelse çok çıtır olur gibi geldi :)

Bunların dışında Yirgacheffe için espressoya uygun bir profil belirledik ancak burada meyveden ziyade çiçeksiliğin ön planda olduğu kavrum yakaladık. Burada asiditenin ise ağız sulandırıcı olmasını hedefliyoruz.

Sevgiler

Geçen seferki toplu alımda çok beğenmiştim kavrumları.Kahveyi suyla buluşturun yeter…Ay içinde mutlaka sipariş vercem.

Herkese merhabalar

Eylül ayında bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Toplu alım süreci boyunca stoklarımızda sorun yaşamamak adına envanter sistemimizi geliştiriyoruz. Gece yarısına kadar sürecek bu işlem için sepetlerini şimdiden hazırlayan tüm kahve severlerden özür dileriz. Sizin için çalışmalarımızı olabilecek en hızlı şekilde sürdürüyoruz.

Sevgiler

Honduras - Matazano100g - 490 TL250g - 790 TL
Ethiopia - Yirgacheffe100g - 490 TL250g - 790 TL
Costa Rica - Chirripo Mountain100g - 490 TL250g - 850 TL ???
Colombia - Carambolo100g - 530 TL250g - 890 TL
Colombia - La Loma100g - 530 TL250g - 890 TL
Ethiopia - Hambella100g - 530 TL250g - 950 TL ???

Gramaj fiyatlandırmalarındaki bu tutarsızlığın sebebini merak ettim.

Honduras - Matazano100g - 490 TL250g - 790 TL
Ethiopia - Yirgacheffe100g - 490 TL250g - 790 TL
Costa Rica - Chirripo Mountain100g - 490 TL250g - 850 TL ???
Colombia - Carambolo100g - 530 TL250g - 890 TL
Colombia - La Loma100g - 530 TL250g - 890 TL
Ethiopia - Hambella100g - 530 TL250g - 950 TL ???

Gramaj fiyatlandırmalarındaki bu tutarsızlığın sebebini merak ettim.
Firma savunucusu gibi olmasın ama özellikle 100gr paket alan bir tüketici olarak çok az firmada gramajın her pakette aynı fiyat olduğunu gördüm. Teneke kolanın 50tl olup 2,5 litrenin 100tl olması gibi bir durum var genelde.

Firma savunucusu gibi olmasın ama özellikle 100gr paket alan bir tüketici olarak çok az firmada gramajın her pakette aynı fiyat olduğunu gördüm. Teneke kolanın 50tl olup 2,5 litrenin 100tl olması gibi bir durum var genelde.

Peki aynı 100g fiyat grubunda olan kahvelerden birinde neden 250g için farklı fiyat uygulanmış?

Örneğin 490 TL’lik grupta Chirripo’nun 250g fiyatı 850 TL iken diğerleri 790 TL. Aynı şekilde 530 TL’lik grupta Hambella 950 TL, diğerleri 890 TL.

Bazı 250g kahveleri teneke kutuda mı gönderiyorlar?

Geri