Bence bir kod daha gelir ya bizim de tadı damağımızda kaldı beklemedeyizKaçırdık![]()
14.11 kavrumlu crambolo’yu bugün demledim. Tam olarak anlamlandıramadığım enterasan bir koku ve nota var. Kötü değil aslında ama çok farklı geldi. Sizin referanslarınız nedir bu kahve için? Bir de öyle denemek isterim.Herkese iyi pazarlar!️
Bugün seçkimize üç yeni kahve ekledik
Matazano
Carambolo
Las Flores
Her biri kendi karakterine sahip, özenle seçilmiş özel lotlar.
Yeni lotlarımızı deneyimlemek isteyenler için %20 indirim fırsatı sunuyoruz.
İndirim Kodu: brewtone20
tonecoffeeroastery.co üzerinden geçerlidir.
İndirim kodu için kontenjan sınırı yok ve bir hafta boyunca geçerli olacaktır.
Yeni tatlar keşfetmek, fincanınızda farklı aromalara yer açmak için tam zamanı!
14.11 kavrumlu crambolo’yu bugün demledim. Tam olarak anlamlandıramadığım enterasan bir koku ve nota var. Kötü değil aslında ama çok farklı geldi. Sizin referanslarınız nedir bu kahve için? Bir de öyle denemek isterim.
O Maypop espresso neydi gerçekten ya benim geceleri rüyama giriyor bazen. Çölde bir vaha gibi...festivalde tanışıp kahvelerini deneme şansım oldu o Maypop ile yaptıkları espressoyu hala unutamıyorum. Maypop'u eve alıp v60 ve aeropress olarak da denedim kesinlikle filtrede de çok iyi sonuç veriyor favori kavurucularım arasına girdi.
Merhaba,
Kahve setlerinde oran farklı olsa da bir indirim var mı, geçerli olma imkanı var mı? Toplu alımda memnun kalmıştım, setlerden birini alabilirim.
Bir de ekipman kısmına 01 filtre eklerseniz (TH3 01 mesela) iyi olur diye düşünüyorum. Alım esnasında filtre ihtiyacı denk geldiğinde başka çözüm aramamış oluruz.
Şu an var mı bilmemde Yirgacheffe dark kavrum gelse çok çıtır olur gibi geldiMerhaba @Tone Coffee Roastery Co.
Espresso için çok yüksek asiditesi olmayan, meyvemsi hatta meyve bombası diyebileceğimiz bir çekirdek öneriniz var mı?
Merhaba @Tone Coffee Roastery Co.
Espresso için çok yüksek asiditesi olmayan, meyvemsi hatta meyve bombası diyebileceğimiz bir çekirdek öneriniz var mı?
Şu an var mı bilmemde Yirgacheffe dark kavrum gelse çok çıtır olur gibi geldi![]()
| Honduras - Matazano | 100g - 490 TL | 250g - 790 TL |
| Ethiopia - Yirgacheffe | 100g - 490 TL | 250g - 790 TL |
| Costa Rica - Chirripo Mountain | 100g - 490 TL | 250g - 850 TL ??? |
| Colombia - Carambolo | 100g - 530 TL | 250g - 890 TL |
| Colombia - La Loma | 100g - 530 TL | 250g - 890 TL |
| Ethiopia - Hambella | 100g - 530 TL | 250g - 950 TL ??? |
Firma savunucusu gibi olmasın ama özellikle 100gr paket alan bir tüketici olarak çok az firmada gramajın her pakette aynı fiyat olduğunu gördüm. Teneke kolanın 50tl olup 2,5 litrenin 100tl olması gibi bir durum var genelde.
Honduras - Matazano 100g - 490 TL 250g - 790 TL Ethiopia - Yirgacheffe 100g - 490 TL 250g - 790 TL Costa Rica - Chirripo Mountain 100g - 490 TL 250g - 850 TL ??? Colombia - Carambolo 100g - 530 TL 250g - 890 TL Colombia - La Loma 100g - 530 TL 250g - 890 TL Ethiopia - Hambella 100g - 530 TL 250g - 950 TL ???
Gramaj fiyatlandırmalarındaki bu tutarsızlığın sebebini merak ettim.
01 kullanan tek ben kaldım zannediyordum, güzel bir haber oldu bu.Merhaba
Filtre konusundaki düşüncelerinizi dikkate aldık Cafec stoklarını yenilerken 01 boyutlarını da stoklarımıza ekledik.
Sevgiler
Firma savunucusu gibi olmasın ama özellikle 100gr paket alan bir tüketici olarak çok az firmada gramajın her pakette aynı fiyat olduğunu gördüm. Teneke kolanın 50tl olup 2,5 litrenin 100tl olması gibi bir durum var genelde.