• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tone Coffee Roastery Co.

22.31'de siparişi verdim set için, 23.30'da siparişim teslim edildi. Değişik bir deneyim oldu, evimiz çok yakın olduğu için ismini sormayı unuttuğum beyefendi (Utku beymiş) uygunsam teslim edebileceğini söyledi. Teşekkür ederim hızlı teslimat için :)

Utku bey'e hediyesi için de ayrıca teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Selamlar 🙋🏻‍♀️
İndirimi görünce dayanamayıp 1091 sipariş numarasıyla alım yaptım. %35 gibi bi oran görünce şaşırmadım değil doğrusu, kavurucular cidden bu kadar çok mu kazanıyor 😅
Kavrum işinde baya iyi para var sanırım 😁

Selamlar 🙋🏻‍♀️
İndirimi görünce dayanamayıp 1091 sipariş numarasıyla alım yaptım. %35 gibi bi oran görünce şaşırmadım değil doğrusu, kavurucular cidden bu kadar çok mu kazanıyor 😅
Selamlar,

Birinci yılımıza özel maliyetine bir set yapmak istedik. Bizimle yeni tanışacaklara bahane olsun. Daha önce deneyenlere de teşekkür etmek amacıyla maliyetine satmak istedik. Umarım memnun kalırsınız.

🫶🏻

Ara ara sitesine seçkisine bakıp kavrumunu merak ettiğim bir yerdi, indirimli set bahane oldu verdim siparişi, heyecanla bekliyoruz 🤗

Herkese iyi haftalar,

Birinci yılımıza özel hazırladığımız sınırlı sayıdaki Milestone Seti'ne gösterdiğiniz ilgi için çok teşekkür ederiz.

25 adetlik özel üretimimizin 15’i sizlerle buluştu. Geriye sadece 10 set kaldı.

Destekleyen, soran, paylaşan, deneyimlerini yazan herkese içtenlikle teşekkür ederiz.

🫶🏼

Edit: İlginiz için teşekkür ederiz, stok bitmiştir.

Son düzenleme:
Set için çok teşekkür ederim, güzel deneyim oldu..

Setteki kahveleri 1 ay degass için beklettikten sonra denemeye başladım

Colombia - El Indio – Tone Coffee Roastery Co.

İlk olarak el indio'yu demledim. Kahvenin su tutuşu çok az, hızlı bitiyor demleme. Kuru kokusu çok güzel. Demleme sonrası soğumaya biraz bıraktıktan sonra vaad ettiği tropik tatları fazlasıyla veriyor, gövde çok fazla değil, çikolata tadı da hafiften benzetebilirsiniz. Oldukça başarılı, damağı yormayan, sürekli içilmeye müsait bir kahve diyebilirim.

La loma'yı da bitirdikten sonra yorumlarımı yazıyorum.

Piyasadaki bir çok la loma'yı denemiş biri olarak tatlılığıyla ön plana çıkan bir kahve oldu benim için. Yine gövdesi az, karbonik maserasyon işlemeye rağmen natural kahvelerde aldığım tatlara daha yakın bir kahveydi. Tekrar almayı düşünüyorum.

Sevgili Kahve Kulübü Ailesi,

Her yeni kahvemizle biraz daha heyecanlanıyoruz! Bugünden itibaren önümüzdeki iki hafta boyunca seçkimize tam 6 yeni kahve ekliyoruz. İki tanesi Etiyopya’dan, dört tanesi ise Kolombiya’dan geliyor. Hep birlikte bu eşsiz tatları keşfetmeye başlıyoruz!

👉 Ethiopia - Idido Natural Anaerobic

Bu tutkumuzun peşinde, yanımızda olduğunuz ve bizimle bu heyecanı paylaştığınız için teşekkür ederiz.
Yeni tatlarda buluşmak üzere! ☕

Sevgiler,
Tone Roastery Ekibi

Ekli dosyalar

• TONE 100G - 200G Sticker.jpg
    TONE 100G - 200G Sticker.jpg
    80.2 KB · Görüntüleme: 35
Sevgili Kahve Kulübü Ailesi,

Her yeni kahvemizle biraz daha heyecanlanıyoruz! Bugünden itibaren önümüzdeki iki hafta boyunca seçkimize tam 6 yeni kahve ekliyoruz. İki tanesi Etiyopya’dan, dört tanesi ise Kolombiya’dan geliyor. Hep birlikte bu eşsiz tatları keşfetmeye başlıyoruz!

👉 Ethiopia - Idido Natural Anaerobic

Bu tutkumuzun peşinde, yanımızda olduğunuz ve bizimle bu heyecanı paylaştığınız için teşekkür ederiz.
Yeni tatlarda buluşmak üzere! ☕

Sevgiler,
Tone Roastery Ekibi

Merhaba,

Sitenizin dizaynını çok beğendim. Kahve notalarının renklerle yansıtılması da çok güzel olmuş.

Yalnız kahve seçkinizin büyük bir kısmını karbonik maserasyon, anaerobik fermantasyon (başka deneysel metotlarla birlikte) vs. şeklinde kahveler oluşturuyor.

Düz yıkanmış ve natürel kahve sayısını artırsanız iyi olur diye düşünüyorum. Alım yapmak istediğinizde bu yönde çok seçim şansı yok gibi duruyor.

İyi çalışmalar.

Merhaba,

Sitenizin dizaynını çok beğendim. Kahve notalarının renklerle yansıtılması da çok güzel olmuş.

Yalnız kahve seçkinizin büyük bir kısmını karbonik maserasyon, anaerobik fermantasyon (başka deneysel metotlarla birlikte) vs. şeklinde kahveler oluşturuyor.

Düz yıkanmış ve natürel kahve sayısını artırsanız iyi olur diye düşünüyorum. Alım yapmak istediğinizde bu yönde çok seçim şansı yok gibi duruyor.

İyi çalışmalar.

Merhaba,

Öncelikle geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz. Bahsettiğiniz durumun arz-talep dengesindeki dalgalanmadan kaynaklandığını belirtmek isteriz. Daha iyi bir denge sağlamak için elimizden geleni yapacağız. Anlayışınız ve önerileriniz için de tekrar teşekkür ederiz.

Sizin bu talebinizle birlikte seçkimize ekleyeceğimiz altı kahveden ikincisi de paylaşmış olalım. Yıkanmış G1 Etiyopya, umarız şimdilik talepleri biraz olsun karşılamış oluruz

👉 Ethiopia - Chelbesa G1 Washed

Sevgilerimizle

Ekli dosyalar

• Chelbesa Sticker.jpg
    Chelbesa Sticker.jpg
    83.9 KB · Görüntüleme: 18
Merhaba,

Öncelikle geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz. Bahsettiğiniz durumun arz-talep dengesindeki dalgalanmadan kaynaklandığını belirtmek isteriz. Daha iyi bir denge sağlamak için elimizden geleni yapacağız. Anlayışınız ve önerileriniz için de tekrar teşekkür ederiz.

Sizin bu talebinizle birlikte seçkimize ekleyeceğimiz altı kahveden ikincisi de paylaşmış olalım. Yıkanmış G1 Etiyopya, umarız şimdilik talepleri biraz olsun karşılamış oluruz

Sevgilerimizle
Merhaba, 100gr seçeneğinin deneme için çok iyi bir seçim olduğunu düşünüyorum bir tüketici olarak. Fakat 230tl farkla 250gr alabiliyorken 100gr seçeneğinin neden bu kadar yüksek bir fiyatlandırma ile sunulduğunu anlamlandırmadım. 150gr için 230tl ekstra ödeme yeterken 100gr için 430 lira ödemek benim için çok uygun değil maalesef. Paket büyüdükçe fiyat küçülür gibi bir durum genel algı olarak var evet ama bu denli yüksek bir fark olmasına da şaşırdığımı belirtmek istedim. Belki de artık kaybolan fiyat algımdan dolayı böyle düşünüyorumdur..

Merhaba, 100gr seçeneğinin deneme için çok iyi bir seçim olduğunu düşünüyorum bir tüketici olarak. Fakat 230tl farkla 250gr alabiliyorken 100gr seçeneğinin neden bu kadar yüksek bir fiyatlandırma ile sunulduğunu anlamlandırmadım. 150gr için 230tl ekstra ödeme yeterken 100gr için 430 lira ödemek benim için çok uygun değil maalesef. Paket büyüdükçe fiyat küçülür gibi bir durum genel algı olarak var evet ama bu denli yüksek bir fark olmasına da şaşırdığımı belirtmek istedim. Belki de artık kaybolan fiyat algımdan dolayı böyle düşünüyorumdur..

Merhaba,

100 gramlık seçenek ile 250 gramlık seçeneklerin ortak giderlerinin büyüklüğünden kaynaklı oluyor; küçük gramaja sahip çekirdekteki fiyat farkının sebebi. İki gramaj seçeneğinde de ambalaj, etiket, kargo kolisi, kutusu gibi giderler ortak olduğundan küçük olan pakette dikkat çeken bir fark yaratırken 250 gram için daha kabul edilebilir bir duruma dönüşüyor.

Ancak deneme yapmak istediğiniz ürünleri bulabileceğiniz bir deneme setimizin olacağına eminiz. Deneme setlerinde kümülatifte %15 gibi bir avantaj sağlanıyor dolayısıyla buradaki ortak giderlerin maliyetleri çok ürüne bölünüyor ve daha avantajlı bir noktaya geliyor.

👉 Deneme Setleri

Sevgiler

Merhaba,

Sevgilerimizle

Teşekkürler dönüşünüz için.

Merhaba Kahve Kulübü Ailesi,

Bugün sizlere, Kolombiya Monteblanco bölgesinden tanıdığımız üretici Rodrigo Sanchez’in özenle yetiştirdiği özel bir kahvemizi tanıtmak istiyoruz. Bu kahve, hem Pina Colada içeceğiyle fermente edildi ve ardından yıkama istasyonunda işlemden geçti; yani hem ferahlatıcı hem de temiz bir içim sunuyor.

Sıcak yaz günlerinde özellikle soğuk demleme olarak denemenizi öneriyoruz. Her yudumda ananas ve hindistan cevizi tatlarının öne çıktığı, tatlı ve tropikal bir yaz kahvesi deneyimi yaşayacaksınız.

👉 Colombia - Pina Process

Sevgiler,
Tone Roastery Ekibi

Ekli dosyalar

• Pina Colada.jpg
    Pina Colada.jpg
    88.3 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:

Rodrigo Sanchez
’in bir diğer üretim tesisi olan La Loma'dan gelen yeni bir kahve ile karşınızdayız. Kahvemiz Caturra ve Bourbon varyetelerinden oluşan fermantasyonunu viski fıçılarında tamamlamış özel bir ürün. Hazırlık aşamasında 10 farklı maya ile kültürlenmiş ve hasatından sonra 40 güne yakın özel işlemlerden geçirilmiş bir kahve.

Sek ve iki buz ile tüketmenizi öneririz. ;)

👉 Colombia - Whiskey Barrel

Sevgiler,
Tone Roastery Ekibi

Ekli dosyalar

• Whiskey Barrel Sticker.jpg
    Whiskey Barrel Sticker.jpg
    130.8 KB · Görüntüleme: 13

Bugün sizlerle çok özel bir işbirliğinin haberini paylaşmak istiyoruz. 🤝

Tin Coffee ile birlikte yürüttüğümüz bu ortak çalışmanın sonucu olarak, Türkiye’de yalnızca Tone Roastery raflarında bulabileceğiniz iki yeni kahveyi sizlere sunmaktan mutluluk duyuyoruz.

👉 Colombia - El Mirador Tartaric Washed
👉 Colombia - Monteblanco Citric Natural

Bu iki kahve, sadece farklı aromatik dünyalarıyla değil, aynı zamanda uygulanan deneysel işleme yöntemleriyle de öne çıkıyor. “Tartaric Washed” ve “Citric Natural” süreçleri, klasik kahve işleme yöntemlerinin ötesine geçerek, kahvenin geleceğine dair bizlere yepyeni bir bakış açısı sunuyor.

Amacımız, kahveseverlere yalnızca bir fincan kahveden daha fazlasını sunmak; aynı zamanda gelecekte kahvenin nasıl şekillenebileceğine dair bir projeksiyon oluşturmak. Deneyselliğin sınırlarını zorlayan bu iki özel kahve, yenilikçi işleme tekniklerinin sunduğu imkanları keşfetmeniz için sizleri davet ediyor.

Sevgiler,
Tone Roastery Ekibi

Kahve seçkilerinizi inceledim de kahvelerin künyelerinde eksik bilgiler var. Hangi tedarikçilerden kahve temin edildi, yazmıyor.
Hasat yılları yazmıyor. Bu bilgiler çok önemli, belirtmeme nedeniniz nedir ?
En önemlisi hangi kavurma makinesini kullanıyorsunuz ? Test kavrumları ve normal kavrumlar için hangi makinelere sahipsiniz ?
100 gr fiyatlarınız; normal piyasadaki 250 gr kahve fiyatlarında. Bu kadar yüksek fiyat bandında nasıl bir kalite sunuyorsunuz ? @Tone Coffee Roastery Co.

Kahve seçkilerinizi inceledim de kahvelerin künyelerinde eksik bilgiler var. Hangi tedarikçilerden kahve temin edildi, yazmıyor.
Hasat yılları yazmıyor. Bu bilgiler çok önemli, belirtmeme nedeniniz nedir ?
En önemlisi hangi kavurma makinesini kullanıyorsunuz ? Test kavrumları ve normal kavrumlar için hangi makinelere sahipsiniz ?
100 gr fiyatlarınız; normal piyasadaki 250 gr kahve fiyatlarında. Bu kadar yüksek fiyat bandında nasıl bir kalite sunuyorsunuz ? @Tone Coffee Roastery Co.

Merhaba, seçkimizdeki kahvelerin tedarikçileri ve hasat yılları aşağıdaki gibidir. Kahvelerin hepsi güncel hasat olduğu için yazma ihtiyacı duymamıştık ancak görüşünüzü değerli buluyoruz. Merak ettiğiniz bilgilere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Tutto Passa : Tin Coffee / 2025
Basa Bela : Birlik Kahve / 2024-2025
Deep Tone : Güncel harmanı iki farklı Brezilya çiftliğinden gelmiştir. Tedarikçileri Tin Coffee ve Birlik Kahvedir. / 2025
El Indio : Tin Coffee / 2024
El Mirador Tartaric Washed : Tin Coffee / 2025
El Progreso CM : Fest Coffee / 2024
Finca El Diviso : Tin Coffee / 2024
La Loma CM : Fest Coffee / 2024
La Sirena : Fest Coffee / 2025
Monteblanco Citric Natural : Tin Coffee / 2025
Monteblanco Geisha : Wayta Coffee / 2025
Nectar Bloom : Wayta Coffee / 2025
Peach Bloom : Tin Coffee / 2024-2025
Pina Process : Tin Coffee / 2025
Strawberry Bloom : Tin Coffee / 2024-2025
Whiskey Barrel : Tin Coffee / 2025
Chirripo Mountain : Fest Coffee / 2025
Volcan Azul Geisha : Tin Coffee / 2024-2025
Chelbesa : Tin Coffee / 2025
Guji Hambela : Tin Coffee / 2024
Idido : Tin Coffee / 2025
Corpachi : Jonathan vaz Matias, SCA Eğitmeni / 2024-2025

Aylık alım tablosunda belirtildiği gibi Besca 3KG ve Ikawa kullanıyoruz. Numuneler için yine Ikawa tercih ediyoruz.

Fiyatlar konusunda ise benzer kahve isimlerinde ancak farklı hasat yılı, varyete ve işleme yöntemleri olabildiğinden tüketici tarafında bazı soru işaretleri oluşabiliyor. Seçiminizi bu detayları göz önünde bulundurmanızı rica ederiz.

Sevgiler

Geri