• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tin Coffee - Online Satışa Açıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
3 ay olmuş ama ben bu Ombligon u hala unutamıyorum, nitelikli kahve serüveni içerisinde içtiğim en iyi kahve net, geçen gün son 15 gr buzlukta saklamıştım, çıkarıp içtim, muazzam, mükemmel, müthiş bir kahve, yok mu @raistlin hocam bu kahvenin devamı, satan başka bir yer?
Son olarak @raistlin hocam sizden aldığım comandante c40'ı aşkla kullanıyorum, fakat topuzu artık kolayca çıkıyor, her öğütümde bir kaç kez elime gelmeye başladı, bu sorun için yapabileceğimiz bir şey var mı? Teşekkürler.
Afiyetler olsun, bu kategori için bu hafta sonu zımba gibi bir Kolombiya yarışma kahvesi çıkarıyoruz. Yarıştığı ve ödül aldığı tüm kategorilerin seceresiyle. Tıpkı Ombligon gibi yepyeni bir varyete ve fermantasyon aşamaları. Takipte olun :)

Teknik destek için siparis@tincoffee.net'e sipariş detaylarınızla yazarsanız ekibim ilgilenir.

Merhaba Arkadaşlar,

7 yepyeni kahveden oluşan seçkiyi satışa açtık. 7. sene yansımaları sürüyor. :) Yeni paketlerimize de geçtik. Oyunbaz bir tasarım kullandık.

4 yeni exclusive Etiyopya ve 3 yeni Kolombiya lotumuz var.

Etiyopya’ları ağır fermantasyon işlemleri, iç bayan kahveler gibi düşünmeyin. Süper dengeli, meyvemsi ve tatlı, geçmiş yılların Etiyopya lotlarını özleyenler sevecektir. Çok zarif fincanlar.

Kolombiya lotları yine süper spesifik. Hem detaylı fermantasyon örneği, hem klasik yıkanmış hem de klasik natural işleme var. Chiroso, Laurina ve Wush Wush olmak üzere üç ender bulunur varyete. Chiroso yarışma detayları da sitede.

Set halde 7. yıl şerefine yine %30 indirim var.
Tekil paketlerde ise %20 indirim var.
İndirim için kod girmeye gerek yok, siteye direkt yansıtılmış durumda.

İndirim önümüzdeki Pazar gününe dek sürecek, ancak stoklarla sınırlı.

Her zaman olduğu gibi siz demlemeye başlamadan önce reçeteler siteye yüklenmiş olacak.

Umarım beğenirsiniz.

Selamlarımla.

Chiroso Tokyo'da Koffee Mameya'da ictigim bir kahveydi ve ilk yudumu aldigimda buyulenmistim, meyve suyu gibiydi ve inanilmaz ustu aromatikti. Hatta cekirdek.co'yu yapma sebebim de bu cekirdekti. Turkiye'de ona benzer bir kahveyi bulmak icin kolay bir yol olsun istemistim, simdi @raistlin sayesinde direkt olarak erisebiliyoruz. Ben de Kolombiya setten iki tane kaptim hemen sabirsizlikla ulasmalarini bekliyorum ✌

Chiroso’nun tekli paket stoğundan 3’lü sete kaydırdık arkadaşlar, birkaç paket emniyet stoğu haricinde çok fazla esneklik şansı olmayacak. :)

@raistlin hocam sepete ekleyip alana kadar stok değişiyor, 1 adet chiroso ve Etiyopya set alacaktım tam, yardımcı olur musunuz?
Bu sefer alabildim, 2 adet chiroso ve 1 adet Etiyopya set ile aranıza katıldım 😎
Bu arada Togay hocam sağolsun Comandante topuzu kolayca çıkıyordu yerinden, hemen yenisini gönderiyor ücretsiz olarak, adam gibi adam. Teşekkürler.

oradan bir 3lü Kolombiya rica edeyim.

Ben de Kolombiya set ile katıldım. Harika çekirdekleri deneyim imkanı ve indirim için teşekkür ederim.

Geri