• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tin Coffee - Online Satışa Açıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fişeği ateşleyecek reçeteyi paylaşır mısınız? Şimdilik bende bu çekirdek kızkovalayan (cinsiyetçi ürün için özür dilerim) tadında. Sitedeki reçeteyi, buzdağı yerine abant olmak üzere, birebir uyguladım ancak bahsettiğiniz potansiyele ulaşamadım.
reçeteyi birebir uyguladım, su olarak her zaman buzdağı kullanıyorum. bitiş 2 45 gibi.

Purple Caturra adeta kavun festivali 😚

@raistlin Togay bey selamlar, Fellow Aiden için tahmini satışa sunma zamanınız nedir, bir haber var mı?

@raistlin togay bey ben de fellow ode gen 2 ne zaman gelir merak ediyorum

@raistlin yeni kahve yok mu Togay bey? Şöyle ağzımızın tadı yerine gelsin.

@raistlin yeni kahve yok mu Togay bey? Şöyle ağzımızın tadı yerine gelsin.
Hızlı cevaplar dostlar,

Aiden: Yola çıkıyor siparişimiz, ancak yıl sonu nakliyeler ve TSE süreçleri derken uzun. Keskin tarih öngöremem varış ve satış için şu an. Bekliyoruz ama somut hareket başladı çoktan. Biraz da takip ediliyorsa Avrupa tedarikçileri bile ancak alıyor mallarını daha ve gönderime başlıyor.(USA 110V önce başladı, orayı referans almayınız)

Ode: Teknik revizyon bekleniyor, konu bizim ötemizde. Geldiğinde duyurulacaktır, referansınız web sitemizdir.

Kahveler: Şıkkır şıkkır, bol esprili yeni tasarım paketlerimiz Aralık başı üretimden çıkacak. O paketlerin içi de zıpır kahvelerle Aralık ikinci yarısı dolar. Gesha, Laurina, Chiroso'lu acayip setler falan..

:)

Hızlı cevaplar dostlar,

Aiden: Yola çıkıyor siparişimiz, ancak yıl sonu nakliyeler ve TSE süreçleri derken uzun. Keskin tarih öngöremem varış ve satış için şu an. Bekliyoruz ama somut hareket başladı çoktan. Biraz da takip ediliyorsa Avrupa tedarikçileri bile ancak alıyor mallarını daha ve gönderime başlıyor.(USA 110V önce başladı, orayı referans almayınız)

Ode: Teknik revizyon bekleniyor, konu bizim ötemizde. Geldiğinde duyurulacaktır, referansınız web sitemizdir.

Kahveler: Şıkkır şıkkır, bol esprili yeni tasarım paketlerimiz Aralık başı üretimden çıkacak. O paketlerin içi de zıpır kahvelerle Aralık ikinci yarısı dolar. Gesha, Laurina, Chiroso'lu acayip setler falan..

:)
EKG Pro Beyaz 220v'tan haber var mı? : )

Merhaba Arkadaşlar,

Black Friday dediniz dediniz.. Buyrunuz:

Tüm Siyah ürünlerde indirim sitede başladı. Tüm markalarımızdaki tüm siyah ürünler için geçerli.

Son gün 1 Aralık Pazar.

www.tincoffee.net

Herkese Sevgiler.

Long Neck Brusha benzer bir fırça arıyorum, diğer fırçalarla tamamen almıyor, pompa da uzun kullanımda etrafı çok pisletmeye başladı

Edit: Lab Tüpleri, Erlen falan yıkama fırçası buldum, onu denicem

Merhaba,
Biraz önce bu mesajdan habersiz instagram sayfalarındaki haberle birlikte hem comandante C40 aldım hem de Fellow aldim.
Taksit seçeneğini göremedim :( Bir de Cafec hediyesi de gelir umarım:) Her ikisi de uzun zamandır beklediğim ürünlerdi

Merhaba,
Biraz önce bu mesajdan habersiz instagram sayfalarındaki haberle birlikte hem comandante C40 aldım hem de Fellow aldim.
Taksit seçeneğini göremedim :( Bir de Cafec hediyesi de gelir umarım:) Her ikisi de uzun zamandır beklediğim ürünlerdi
Merhaba,

İndirimli fiyatlarıyla satın aldınız, hayırlı olsun, en güzel günlerde kullanmanızı dileriz. Taksit seçeneği mevcuttur sitede, vade farkı kartınıza göre eklenir.

#54046 nolu sipariş ile dayanamayanlar kervanına katıldım ben de, umarım unutulmaz bir deneyim olur. Ellerinize sağlık şimdiden.
3 ay olmuş ama ben bu Ombligon u hala unutamıyorum, nitelikli kahve serüveni içerisinde içtiğim en iyi kahve net, geçen gün son 15 gr buzlukta saklamıştım, çıkarıp içtim, muazzam, mükemmel, müthiş bir kahve, yok mu @raistlin hocam bu kahvenin devamı, satan başka bir yer?
Son olarak @raistlin hocam sizden aldığım comandante c40'ı aşkla kullanıyorum, fakat topuzu artık kolayca çıkıyor, her öğütümde bir kaç kez elime gelmeye başladı, bu sorun için yapabileceğimiz bir şey var mı? Teşekkürler.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20241218_195214.jpg
    Screenshot_20241218_195214.jpg
    136.7 KB · Görüntüleme: 57
3 ay olmuş ama ben bu Ombligon u hala unutamıyorum, nitelikli kahve serüveni içerisinde içtiğim en iyi kahve net, geçen gün son 15 gr buzlukta saklamıştım, çıkarıp içtim, muazzam, mükemmel, müthiş bir kahve, yok mu @raistlin hocam bu kahvenin devamı, satan başka bir yer?
Son olarak @raistlin hocam sizden aldığım comandante c40'ı aşkla kullanıyorum, fakat topuzu artık kolayca çıkıyor, her öğütümde bir kaç kez elime gelmeye başladı, bu sorun için yapabileceğimiz bir şey var mı? Teşekkürler.
Deal, walkers, meetlab satıyor. Fiyat olarak arada farklar var. Bu kahveyi ben de severek tüketmiştim bitmesin istedim. Antalya’da festivalde deal ve walkersdan deneme fırsatım oldu hepsi çok güzeldi.

Ben dealin kavrumunu da walkersin kavrumunu da çok beğendim. Tabi festivalde çekirdekleri çok yakından inceleyemedim ama özellikle deal demlemesini sitesinde tavsiye ettiği reçetelerden deep27 ile yapıyordu. Tekrar almak istersem düşünüyorum kendim de açıkçası.
Teşekkürler hocam şimdi gördüm, acaba tincoffe gibi mi kavrumları? Aynı lezzetleri yakalamak istiyorum.

Geri