Evet o iyiymiş ama yoğunluktan kaçırdım ben onu. Sağlık olsun.7 taksit vade farksızdı zaten. Daha ne olsunSevgiler.
Evet o iyiymiş ama yoğunluktan kaçırdım ben onu. Sağlık olsun.7 taksit vade farksızdı zaten. Daha ne olsunSevgiler.
Ya bu ombligon nedir öyleadeta bir ahududu patlaması, gül ve çilek kombinasyonu efsane sıcak şerbet içer gibiydim. Erikli su ile 4*60 15’e 240 91 ° Etkin dripper ile demledim. Klik K6’da 85 ile mükemmel bir çekirdek. Okan beyin tavsiyesiydi. Parfüm kokuları eşliğinde kahve barım şenlendi çok teşekkür ederim. @raistlin
diğerlerinden de aldım, betimlemeleri çoğaltacağım umarım! teşekkür ederimGüzel betimlemeAfiyet olsun, beğenmenize çok sevindik!
İndirim ne kadar süre geçerli?Afiyet olsun! Ombligon muazzam.
Bu kahveyi 1:16 yerine 1:17/17.5 gibi oranlarla denemenizi da tavsiye ederim. İnce öğütüm, yüksek sıcaklık, yüksek çözünme, düşük kuvvet formülüne de süper iyi yanıt veriyor kahve.
#54046 nolu sipariş ile dayanamayanlar kervanına katıldım ben de, umarım unutulmaz bir deneyim olur. Ellerinize sağlık şimdiden.Afiyet olsun! Ombligon muazzam.
Bu kahveyi 1:16 yerine 1:17/17.5 gibi oranlarla denemenizi da tavsiye ederim. İnce öğütüm, yüksek sıcaklık, yüksek çözünme, düşük kuvvet formülüne de süper iyi yanıt veriyor kahve.
Merhaba ben siparişi sizin bu mesajınızdan önce gece yapmıştım. Sipariş notuna nasıl sevmicen diye yazma durumundan haliyle haberdar olamadım. Yinede bundan faydalanma imkanım var mıdır sipariş çıkmadıysa yola? Sipariş no 54031. Teşekkürler.Merhaba Arkadaşlar,
Geçen hafta söz verdiğim gibi, kahve indirimi başladı. 7. sene olduğu için daha önce uygulamadığımız seviyede indirimler yapıyoruz:
7. Yıl Özel 4'lü Set: %30 indirimli.
Tüm tekli paketler: %20 indirimli.
https://tincoffee.net/urun-kategori/kahveler/
İndirimler fiyatlara doğrudan yansıtılmış durumda. Herkesin kullanımına açık.
Set alımlarında sipariş notuna ''Nasıl Sevmiycen'' yazarsanız sepetinizde sizin için ufak ve denemelik süprizler olacak. Bu sürprizler seçkide sonradan satışta olacak çılgın kahvelerden oluşuyor. Dünya Barista Şampiyonası 2024 kazananı El Diviso - Bourbon Aji, yine WBC finaldeki özel kahvelerimizden Cofinet Maragesha, çılgın seviyedeki El Diviso - Sidra Natural Competencia gibi. Bu seviyedeki kahvelere ulaşım oldukça zor, amaç sizlere ulaştırıp birer doz da olsa denemenizi sağlamak.
Seçki Detayı:
7. sene seti için deneyim kahvelerini çok özenle ve heyecanla seçtim. Her birinin temsil ettiği apayrı özellikler var:
- El Diviso - Ombligon: El Diviso Ombligon'u son döneme damga vurdu, WBC finalistlerinden. Süper kuvvetli, süper parfümsü, süper yoğun.
- Jairo Arcila - Gesha: 2024 Türkiye SCA Demleme Şampiyonası kazananı Nida'nın kahvesi. Bu hasat yeni hasadı, Nida'nın kullandığı 2023 hasatken, mevcut kahvemiz 2024 orta hasatKolombiya bahar hasadı) mahsulü. Floral, kompleks, olması gerektiği kadar yoğun. Ombligon'a rahatlıkla kafa tutacak kadar iyi bir kahve.
- Paola Trujillo - Sidra: Tepe seviyedeki kahvelerden yıkanmış, ek işlem içermeyen, klasik bir örnek. Seçkinin içinde transparan, derin, herkesi etkileyecek özel bir yıkanmış olsun istedik.
- Monteblanco Citrullus: Co-Fermented, infüze kategorisinden bir kahve. Tüm detayları sitede mevcut. Bitiş işlemi yıkanmış olduğu için son derece transparan, aromatik kuvveti bambaşka seviyede. Bu tarz kahveleri sevenler çok beğenir, denememiş olanlar için berrak, iyi bir örnek.
Umarım beğenirsiniz. Herkese Sevgiler.
Hafta başına kadar açık tutacağız indirimi, ancak stok durumu kritik vaziyete geldi hemen her kahvede.İndirim ne kadar süre geçerli?
#54059 nolu sipariş ile kervana katıldım, teşekkürlerMerhaba Arkadaşlar,
Geçen hafta söz verdiğim gibi, kahve indirimi başladı. 7. sene olduğu için daha önce uygulamadığımız seviyede indirimler yapıyoruz:
7. Yıl Özel 4'lü Set: %30 indirimli.
Tüm tekli paketler: %20 indirimli.
https://tincoffee.net/urun-kategori/kahveler/
İndirimler fiyatlara doğrudan yansıtılmış durumda. Herkesin kullanımına açık.
Set alımlarında sipariş notuna ''Nasıl Sevmiycen'' yazarsanız sepetinizde sizin için ufak ve denemelik süprizler olacak. Bu sürprizler seçkide sonradan satışta olacak çılgın kahvelerden oluşuyor. Dünya Barista Şampiyonası 2024 kazananı El Diviso - Bourbon Aji, yine WBC finaldeki özel kahvelerimizden Cofinet Maragesha, çılgın seviyedeki El Diviso - Sidra Natural Competencia gibi. Bu seviyedeki kahvelere ulaşım oldukça zor, amaç sizlere ulaştırıp birer doz da olsa denemenizi sağlamak.
Seçki Detayı:
7. sene seti için deneyim kahvelerini çok özenle ve heyecanla seçtim. Her birinin temsil ettiği apayrı özellikler var:
- El Diviso - Ombligon: El Diviso Ombligon'u son döneme damga vurdu, WBC finalistlerinden. Süper kuvvetli, süper parfümsü, süper yoğun.
- Jairo Arcila - Gesha: 2024 Türkiye SCA Demleme Şampiyonası kazananı Nida'nın kahvesi. Bu hasat yeni hasadı, Nida'nın kullandığı 2023 hasatken, mevcut kahvemiz 2024 orta hasatKolombiya bahar hasadı) mahsulü. Floral, kompleks, olması gerektiği kadar yoğun. Ombligon'a rahatlıkla kafa tutacak kadar iyi bir kahve.
- Paola Trujillo - Sidra: Tepe seviyedeki kahvelerden yıkanmış, ek işlem içermeyen, klasik bir örnek. Seçkinin içinde transparan, derin, herkesi etkileyecek özel bir yıkanmış olsun istedik.
- Monteblanco Citrullus: Co-Fermented, infüze kategorisinden bir kahve. Tüm detayları sitede mevcut. Bitiş işlemi yıkanmış olduğu için son derece transparan, aromatik kuvveti bambaşka seviyede. Bu tarz kahveleri sevenler çok beğenir, denememiş olanlar için berrak, iyi bir örnek.
Umarım beğenirsiniz. Herkese Sevgiler.
Notu yazmayı unutan çok fazla arkadaş olmuş, ekstra mesajlar yollandı ama takip zorluğu olacaktı ekip açısından. Set alımı dışında da yazılmış notlar.#54083 ile OMBLIGON ve son PURPLE CATURRA'yı dıkşınladım ama Nasıl Sevmiycen notu set alımları içinmiş farketmemişim, Ankara'daki festivalde stokları fulleyince sete elim gitmedi.![]()
Geçen gün baktığımda gönderimler 30 Eylül'den itibaren yapılacaktır notu vardı, siparişi o zaman veririm dedim. Son tarih de belirtilmediği için heralde ay başına kadar açık kalacak diye düşündüm ama sanırım kampanya bitmiş.Hafta başına kadar açık tutacağız indirimi, ancak stok durumu kritik vaziyete geldi hemen her kahvede.
Benim siparişlerim 30 eylülde elime ulaşmıştı. Bir karışıklık olmuş olabilir bir teyit alın isterseniz tekrarBir haftayı geçen bir süre oldu sipariş vereli, henüz kargoya da verilmedi. Akıbetini de sordum sosyal medyadan ama dönüş yapılmadı. Siparişi ulaşan var mı ?
Benim ulaştı hatta 30 unda denilmesine rağmen daha önce kargoya verildiBir haftayı geçen bir süre oldu sipariş vereli, henüz kargoya da verilmedi. Akıbetini de sordum sosyal medyadan ama dönüş yapılmadı. Siparişi ulaşan var mı ?
Instagram ve perakende web satış takibi farklı kişilerce yapılıyor, şirketin doğrudan iletişim kanallarından hızlı bilgi alabilirsiniz. Siparişiniz 30 Eylül’de gönderilmiş, teslimi adresinizdeki görevliye yapılmış. Takip numaranızı(SMS ihbarlı yolluyoruz, ancak kargo sisteminde zaman zaman hata olabiliyor) Ö.M. olarak gönderiyorum. Selamlar.Bir haftayı geçen bir süre oldu sipariş vereli, henüz kargoya da verilmedi. Akıbetini de sordum sosyal medyadan ama dönüş yapılmadı. Siparişi ulaşan var mı ?