• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tin Coffee - Online Satışa Açıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Comandante C40 MK4 almayı düşünüyorum. Değirmenin içerisini sitede
satılan fırçalar ile temizlemem mümkün mü?

Yumuşak sert bi diş fırçası
Loreal Paris olması gerekmeyen makyaj fırcası işimi görüyor
1664442331192.png

Birde SLR fotoğraf makineleri temizlemek için kullanılan hava pompası bulursan iş görür.
Ben şimdilik pompa araştıramadım, okuyup üflüyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 22169

Birde SLR fotoğraf makineleri temizlemek için kullanılan hava pompası bulursan iş görür.
Bu şekilde önermiş olduğunuz fırçalar ile beraber bu pompa işimi görür gibi duruyor.
1664445570236.png

Ekli dosyayı görüntüle 22169

Loreal Paris olması gerekmeyen derken????

Ben hem Loreal Paris hem de yurt dışından getirttiğim Heavenly Luxe Complexion Perfection Brush ile değirmenimi hem temizliyor, hem de güzelleştiriyorum. Şaka bir yana makyaj fırçalarının kılları sağlam değil pıt pıt düşüyor gibi geliyor bana.

Her şey bir yana değirmen ile birlikte aldığımız fırçaların arka kısma girecek şekilde bir şey üretilmemesi çok enteresan geldi. Örneğin Barista Fırça No:1 almıştım arkasına sığar gibi diye düşünerek biraz ince olsa sığabilecek bir şeyi gereksiz kalınlaştırmışlar gibi geldi.

Diş fırçası ve sensör temizleme pompası en iyi çözüm. Belki MK 5'de kutunun içinden bu şekilde bir çözüm ile çıkar :)

Bir de sorum olacak bu grinder temizleme tozları ile Comandante temizleyenler olumsuz bir sonuçla karşılaştı mı ? Toz ile temizlik yapmalı mıyız?

Loreal Paris olması gerekmeyen derken????

Ben hem Loreal Paris hem de yurt dışından getirttiğim Heavenly Luxe Complexion Perfection Brush ile değirmenimi hem temizliyor, hem de güzelleştiriyorum. Şaka bir yana makyaj fırçalarının kılları sağlam değil pıt pıt düşüyor gibi geliyor bana.

Her şey bir yana değirmen ile birlikte aldığımız fırçaların arka kısma girecek şekilde bir şey üretilmemesi çok enteresan geldi. Örneğin Barista Fırça No:1 almıştım arkasına sığar gibi diye düşünerek biraz ince olsa sığabilecek bir şeyi gereksiz kalınlaştırmışlar gibi geldi.

Diş fırçası ve sensör temizleme pompası en iyi çözüm. Belki MK 5'de kutunun içinden bu şekilde bir çözüm ile çıkar :)

Bir de sorum olacak bu grinder temizleme tozları ile Comandante temizleyenler olumsuz bir sonuçla karşılaştı mı ? Toz ile temizlik yapmalı mıyız?
No4 harici olanlar tezgah fırçası diye geçiyor :)

İç kısım temizliğinde tablet kullanmanın bir sakıncası yok ama tabletlerdeki amaç pro ortamda elektrikli değirmenleri açmayla etmeyle uğraşmadan pratik temizlik sağlamak, disklerde oluşabilecek yağı sökmek kabaca. Comandante hızlıca söküldüğünde buna ihtiyaç bırakmaz zaten. İç kısım için yumuşak ve ince saç fırçası kullanabilirsiniz, el pompası varsa gerek de yok. Öylece bıraksanız da hiç ziyanı olmaz.

Ara ara da dip köşe bucak temizlik yapıldıysa biraz demonte halde bekletilirse iyice havalanır, sonrası çiçek! :)

Finca la reversa gerçekten farklı bir yerde.O kadar kompleks ki ortaya karışık aromalar var gibi:)Alttan gelen zarif bir asidite var ki iyi kahvelerde hep bu durum var sanki.Pacamara’ya da gelecek olursak begenmedim demiyim ama çok da farklı bulmadım.Beklenti büyük oluyor heralde istemsizce…

Finca la reversa gerçekten farklı bir yerde.O kadar kompleks ki ortaya karışık aromalar var gibi:)Alttan gelen zarif bir asidite var ki iyi kahvelerde hep bu durum var sanki.Pacamara’ya da gelecek olursak begenmedim demiyim ama çok da farklı bulmadım.Beklenti büyük oluyor heralde istemsizce…
Afiyet olsun Recep Bey, ziyaretiniz için de tekrar ayağınıza sağlık.

Seçkinin iki zarafetli kahvesi için seçim yapmıştık sizinle, Gesha'yı beğenmenize çok sevindim. O andaki önerilerin doğru olması da ayrı bir mutluluk. Pacamara özelinde ise ince öğütmeye gitmekten korkmayın, zorlayın. Yoğun gövdeyi korurken viskoz yapının asiditeyi baskılayamadığı enteresan bir örnek, bunu da Gesha gibi tertemiz yapması güzel. Bu açıdan bakabiliriz. :)

Geri