Evet No4 fırçalar ile alt kısımda temizlik yapabilirsiniz. İç kısım için herhangi ufak hava pompası ya da dilediğiniz herhangi yumuşak fırça ile. Öylece bıraksanız da sorun olmaz.Comandante C40 MK4 almayı düşünüyorum. Değirmenin içerisini sitede
satılan fırçalar ile temizlemem mümkün mü?
Comandante C40 MK4 almayı düşünüyorum. Değirmenin içerisini sitede
satılan fırçalar ile temizlemem mümkün mü?

Çare DysonYumuşak sert bi diş fırçası
Loreal Paris olması gerekmeyen makyaj fırcası işimi görüyor
Ekli dosyayı görüntüle 22169
Birde SLR fotoğraf makineleri temizlemek için kullanılan hava pompası bulursan iş görür.
Ben şimdilik pompa araştıramadım, okuyup üflüyorum.
Bu şekilde önermiş olduğunuz fırçalar ile beraber bu pompa işimi görür gibi duruyor.Yumuşak sert bi diş fırçası
Birde SLR fotoğraf makineleri temizlemek için kullanılan hava pompası bulursan iş görür.

Bu şekilde önermiş olduğunuz fırçalar ile beraber bu pompa işimi görür gibi duruyor.
Ekli dosyayı görüntüle 22173
Teşekkür ederim.Evet biz de bunlardan kullanıyoruz el pompası, çok pratik. Siparişinize ufak bir jest ekledik bu arada, en güzel günlerde kullanmanızı dilerim.
Eylül başı haberimiz olaydı 15 eylül Dünya Temizlik Günüydü o da geçti hocam ya yoksa Dyson dediğiniz nedir ki.
Loreal Paris olması gerekmeyen derken????Yumuşak sert bi diş fırçası
No4 harici olanlar tezgah fırçası diye geçiyorLoreal Paris olması gerekmeyen derken????
Ben hem Loreal Paris hem de yurt dışından getirttiğim Heavenly Luxe Complexion Perfection Brush ile değirmenimi hem temizliyor, hem de güzelleştiriyorum. Şaka bir yana makyaj fırçalarının kılları sağlam değil pıt pıt düşüyor gibi geliyor bana.
Her şey bir yana değirmen ile birlikte aldığımız fırçaların arka kısma girecek şekilde bir şey üretilmemesi çok enteresan geldi. Örneğin Barista Fırça No:1 almıştım arkasına sığar gibi diye düşünerek biraz ince olsa sığabilecek bir şeyi gereksiz kalınlaştırmışlar gibi geldi.
Diş fırçası ve sensör temizleme pompası en iyi çözüm. Belki MK 5'de kutunun içinden bu şekilde bir çözüm ile çıkar
Bir de sorum olacak bu grinder temizleme tozları ile Comandante temizleyenler olumsuz bir sonuçla karşılaştı mı ? Toz ile temizlik yapmalı mıyız?
Merhaba link var mı acabaBu şekilde önermiş olduğunuz fırçalar ile beraber bu pompa işimi görür gibi duruyor.
Ekli dosyayı görüntüle 22173
Tabii. Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.Merhaba link var mı acaba
TeşekkürlerTabii. Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.
Afiyet olsun Recep Bey, ziyaretiniz için de tekrar ayağınıza sağlık.Finca la reversa gerçekten farklı bir yerde.O kadar kompleks ki ortaya karışık aromalar var gibiAlttan gelen zarif bir asidite var ki iyi kahvelerde hep bu durum var sanki.Pacamara’ya da gelecek olursak begenmedim demiyim ama çok da farklı bulmadım.Beklenti büyük oluyor heralde istemsizce…
+1Merhabalar. Az önce tincoffee sitesi üzerinden comandante siparişimi vererek kervana katıldım. Sırada filtre ve kahve seçimi var. Bu güzel el değirmenini ülkemize getirdiğiniz için teşekkürler. Sıfır tecrübe ile nasıl bir deneyim yaşayacağımı çok merak ediyorum.