• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tin Coffee - Online Satışa Açıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selamlar,

0.4 kapasite açısından çok kullanışlı olmadığı için getirmiyoruz. 0.7 genel kullanım için en iyi seçenek :) Kabaca 250-280g kahve alabiliyor bu model. Tam bir paketi güzelce kullanarak saklamak için yani. Taban alanı ve kapladığı yer açısından bu iki model tamamen aynı, yükseklikten dolayı kapasite değişiyor. 0.7 içinde az miktarda kahve vakumlamak da mümkün, sonuna geldiğinizde birkaç kez fazla çevirirsiniz sadece ama genel kullanım esnekliğiniz çok artar. 0.4 modelinde bilhassa büyük varyeteler söz konusu olduğunda hacim çok düşüyor. Fiyatları da o nispette düşebilse yine mantıklı olur, ama düşmüyor maalesef.
Ben bir paket kahve 0.4LT ye tam sığar diye düşünmüştüm, yanlış düşünmüşüm anlaşılan ☺️

İki Fellow Atmos aldım, havayı tamamen boşalttıktan sonra, eğer ben dokunmazsam birkaç gün içinde hava alıyor o kilit sistemi açılıyor. Yani yeşil olan kısım yukarı kalkıyor tekrar. Böyle bir sorun yaşayan var mıdır benden başka?
Bu konusa james hoffman’ın bir açıklaması vardı, degassing’dem dolayı bir miktar co2 salınımı olduğu için bu şekilde olması normal diyordu. İçinde co2 birikeceğinden dolayı tazeliğini etkilemez diyordu.

%100 ikna olmadım ama doğruluk payı bir miktar vardır.

14:06’da başlıyor açıklamaya =>

Firma: Tin Coffee
Kahve: Colombia-Fınca La Negrıta Red Gesha
Kavurma Tarihi: 01.03.22
Çekirdek Miktarı: 20 gr
Demleme Metodu: Chemex, Blooming sonrası (30 saniye-60mL)- İlk döküş (140 mL)-İkinci Döküş (100mL)
Değirmen ve Öğütüm Ayarı: Hario Smart G- 12 klik
Su Miktarı: 300 mL
Su Markası ve Sıcaklık: Bulak su (pH:8.4) -93
Demleme Süresi: 3.20

Öncelikle tavsiye edilen ekipman v60 olmasına rağmen reçetenin dışına çıkarak ve risk alarak daha hakim olduğum demleme yöntemi olan chemex ile demleme yaptım.Sonuç benim açımdan mükemmeldi.Belirgin ananas notası ön planda fincanda kendini gösterdi.Daha sonra çilek ve nar baskın hale geldi.Nar ile çilek suyu karışımı içiyorum sandım (Nar daha baskın).En ufak bir olumsuzluk yaşamadım. Soğumasını bekleyemedim ne yazık ki engel olamadım kendime ve bitirmek zorunda kaldım :) Tarifi zor ve unutamayacağım bir deneyim yaşadım.Çok çok keyifli bir fincandı.Emeğinize sağlık.

Pacamara 3-4 yontem ile demledim. Cok standart duz bir Kahve cikiyor. Kavrumda sorun var herhalde. Bahsedilen kokuyuda cekirdek ve ogutulmus alamadim. Demleme sonrasi zaten koku hic yok :)

Arkadaşlar Selam,

Carter Move Mug tüm renkleriyle tekrar stoğa girdi. Çok kısa süreliğine indirimli olarak satışta. Yine Might Smoked Carafe da ufak bir indirimle satışa açıldı. Soran çokça arkadaş vardı Mug'ları.

Sevgiler.

Karaca sizden daha ucuza satıyor sevgili @raistlin

Karaca bayiimizdir. Daha ucuza satmıyor, sadece 15 bandı Euro kurunun fiyatlamasına sahip siteleri hala. Bizde de aynı şekildeydi, 600 TL idi yani Carter Mug. Dün itibariyle de güncel kurdan ithalat yapıldı ve ürünler 650 olarak fiyatlandı. Sadece bir tek ürünleri kaldığı için stokta biz de faydalanmak isteyen arkadaşların çok önüne geçmek istemiyoruz böylesi durumlarda. Mighty için de yine aynı durum söz konusu.

Stok tazelemeleri durumunda bizde ne kampanya görüyorsanız hakkaniyet gereği onu yapma tercihine / hakkına sahiptirler. Tüm satıcılar için ve hakkaniyetli satış gereği de olması gereken budur.

Bu konulardaki tutumum çok hassas. Olması gerekenin üstüne de satışı uygun bulmuyorum. Avrupa ile koşut bir fiyatımız var. Carter için 39 Euro karşılığına göre hareket ediyor, kampanya döneminde tüm satıcıları da kapsamaya ve teşvike gayret ediyoruz. Comandante için de böyle, Fellow için de böyle.

Edit: Kurların hali herkesin malumu. Malumu değilse de olmalı bence. Bugünlerde tüketici psikolojilerimiz iyice kaymasın diye delicesine anlık yükselişler dikte etmiyoruz kimseye. Bunun da bilinmesi gerekiyor.

Sevgiler.

Son düzenleme:
Arkadaşlar Selam,

Carter Move Mug tüm renkleriyle tekrar stoğa girdi. Çok kısa süreliğine indirimli olarak satışta. Yine Might Smoked Carafe da ufak bir indirimle satışa açıldı. Soran çokça arkadaş vardı Mug'ları.

Sevgiler.
Stagg EKG (beyaz)'nın stoğa girmesi bekleniyor mu? Zannedersem geçen yaz aylarından bu yana stokta görmedim.

Comandante renkli kapaklı haznelerini bekliyoruz🙏 skateboard topuzlarıda gelse süper olur

Atmoslar içinde yakinda yeni secenekler veya kampanya var midir? Iki tane almayi düşünüyorum.

Atmoslar içinde yakinda yeni secenekler veya kampanya var midir? Iki tane almayi düşünüyorum.
Atmos site satış kuru hala güncellenmedi, 15.3 seviyesinde kur. Pazartesi gidişata göre kur güncellemesi yapacağız. Maalesef yukarı yönlü hareketler olacak. Bir an önce hareket ederseniz şu anki fiyat korunmuş olur.

0.7L ideal boyut genel anlamda ev kullanıcısı için. Cam gövde olanları getirmeyeceğiz zaten. Dolayısıyla model olarak kısa vadede bir değişen olmaz.

Pacamaranın adeta dans eden kompleks bi asiditesi var. Başlarda mandalinamsı tat soğudukça şeftali benzerine dönüştü. Yıkanmış kahve temiz içimi ve net aromalarına sahip ama gövdesi resmen natural kahveler gibi. Ben beğendim bence güzel bi kahve. Bi de tatlılığı biraz arttırmaya çalışarak demlemeyi düşünüyorum.

ben aynı sitedeki reçetelerle geisha ve pacamara'yı demledim, geisha bitmek üzere, pacamara'yı yeni açtım. geisha'dan iyi bi performans aldım beklediğimin yine bi tık altında da olsa memnun etti kesinlikle. fakat pacamara ilk bardak için söylemeliyim ki hayal kırıklığı oldu biraz. belki bi yerde hata yapmışımdır. öğütümle oynamayı düşünüyorum bide belki biraz suyun çözücülüğünü değiştiririm, sorun ne onu da tam olarak anlayamadım. fazla toz çıkaran bir kahve, tıkanma yaşamadım ama fazla toz çıkaran kahvelerde ne yapsam tattaki o bozulmanın önüne geçemiyorum. pacamara için bi önerisi olan varsa duymak çok isterim. her şeyin ötesinde dünyanın en iyi kahvelerini çeşitli zorluklarla getirip tr'nin gelmiş olduğu bu zor ekonomik halde sunulabilecek en makul fiyattan sunan @raistlin 'e teşekkürler, umarım bu şekilde aksiyonlar hep devam eder. :)

Pacamara’da istediği sonucu alamayanlara 1:1:1 methodu ile denemelerini tavsiye ederim. Kahve ılındıkça asiditesi, temiz içimi ve ağızda bıraktığı tat daha da keyifli oluyor. Keşke paketin son demlemesinde değil başlarda deneseymişim, belki size faydası olur :)

Ben espressodan gidiyorum. Yaptığım tüm demlemelerde ya ben yanlış yaptım hissi oldu hep, güzel çıktı ancak o “acaba” hissinden kurtulamadım bir türlü, espresso daha tatlı daha başarılı oldu.

Geri