• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tin Coffee - Online Satışa Açıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Pacamara gerçekten güzel bir çekirdek
Kokusu nefis, paketi açmadan bile insanı kendine çeken bir tarafı var
Fincanda ise tam bir yıkanmış karakteri gösteriyor, canlı, kompleks, dengeli
Normalde natural kahveleri daha çok tercih ederim ama sanırım bu kahveden sonra düşüncem değişecek

Şimdiye kadar iki demleme yaptım, ilkinde degass süresi biraz daha vardı ama ikinci demlememde kahve daha bir oturmuştu.
Naçizane tavsiyem, düşünenler varsa denesinler derim.

Afiyetler olsun! Koku konusunu ilk seninle konuşmuştuk Mustafa :) Kuru kokusunu fincana taşıyamıyor her zaman kahveler. Pacamara parfümsülüğünü, canlı kokuyu olduğu gibi karafa ve fincana verebilen bir kahve. Hatta daha kompleks biçimde verebiliyor.

Dinlendirme konusunda: Filtre için minimum 10 gün arkadaşlar. Bu noktadan sonra kahve şahlanmaya başlıyor. Zirve zamanı için kolaylıkla biraz daha süre ekleyebilliriz buna. Espresso düşünenler biraz daha sabretmeli. Minimum 15-20 gündür hakkı.

Pacamara gerçekten güzel bir çekirdek
Kokusu nefis, paketi açmadan bile insanı kendine çeken bir tarafı var
Fincanda ise tam bir yıkanmış karakteri gösteriyor, canlı, kompleks, dengeli
Normalde natural kahveleri daha çok tercih ederim ama sanırım bu kahveden sonra düşüncem değişecek

Şimdiye kadar iki demleme yaptım, ilkinde degass süresi biraz daha vardı ama ikinci demlememde kahve daha bir oturmuştu.
Naçizane tavsiyem, düşünenler varsa denesinler derim.

Paketi henüz açmadım fakat koku gerçekten beni de çok çekiyor. Kutusuyla birlikle odama koydum, uyuyorum uyanıyorum her yer parfüm gibi 😅

Az önce ilk demlememi yaptım. Of, of, of... Muhteşem!!
Gövdeli, her sıcaklıkta katman katman değişen tada sahip. Oldukça temiz. Deneyimi yaşamadan çok fazla anlatacak kelime yok 😅

Kendi adıma çok teşekkür ederim Togay Bey 😊

Firma: Tin Coffee
Kahve: El Salvador-Pacamara-Cup of Excellence 2021
Kavurma Tarihi: 15.02.22
Çekirdek Miktarı: 20 gr
Demleme Metodu: Chemex, Blooming sonrası (30 saniye-50mL)- İlk döküş (150 mL)-İkinci Döküş (100mL)
Değirmen ve Öğütüm Ayarı: Hario Smart G- 12 klik
Su Miktarı: 300 mL
Su Markası ve Sıcaklık: Bulak su (pH:8.4) -93
Demleme Süresi: 3.45

İlk yudumda kahveden çok benim tepkilerim daha vurucuydu.Wowww !!! Yok artık !!! Her yudumda daha nasıl üste çıkabilir bir kahve diye düşünüyor insan. Zaten belli bir noktadan sonra kahve içtiğini unutuyorsun cidden :) Demlerken tanımlayamadığım bir aromatik koku vardı parfümsü buradan geliyor diye düşünüyorum.İlk yudumda yoğun mandalin asiditesi ile şeftali geçişi bir notaya sahipti, biraz soğuduktan sonra şimdiye kadar denediğim kahvelerde mango tadım notunu alamamıştım ama Pacamara'da çok net yoğun bir mango notası uzun süre eşlik etti.Kompleks bir aromatik bir kahve ben içerken limon ve yeşil elma'yı anımsatan tatlarda aldım açıkcası. Harika bir fincandı.Emeğinize sağlık.

Kahve tadımında deneyimim yok.
Şu notayı aldım bu kavun tadını hissettim after taste gibi kavramlara aşina değilim, bilmiyorum.
Düz bir bakışla fincandan aldığım keyfe 1-9 arası not veririm.
Pacamara'ya eşimde bende direk 9 verdik.

Not: Bugüne kadar aldığım döviz bazında en pahalı çekirdek olduğunu da ekleyeyim.

Akşam Sürprizi!

Zımba gibi bir Limited Set siteye eklendi arkadaşlar. Sadece 12 paketle sınırlı, tekrarı ya da devamı olmayacak. Global seviyede en tepedeki kahvelerden iki Gesha ve bir Sidra'dan oluşuyor set. Dolayısıyla maliyetleri uçuk, ama Kahve Kulübü için elden geldiğince bir şeyler yapmaya çalıştım.

Genele açık indirimin üzerine patron çıldırdı indirimiyle Kahve Kulübü için %20 indirim daha tanımlıyorum. Beraberce denemek isteyen arkadaşlara sıkı bir vesile bence. Tek gayem atölyede denediğimizdeki hissiyatı başka arkadaşlar da alabilsin.

Kod: kkgesha

https://tincoffee.net/urun/limited-series-colombia-gesha-sidra-set/

Ben de girdim günaha 😅 umarım reçeteler 10ar gramlıktır 😁

Almak için kararsız kalmıştım ama bu kadar olumlu yorumdan sonra birde pacamara ekledim sepete battı balık hesabı.

Orea 12/200 denemeleri için kahvenin şahlanmasını bekliyorum.
🏇🏇🏇🏇🏇🏇🏇🏇🏇🏇🏇🏇🏇🏇🏇🏇🏇🏇🏇🏇🏇🏇

Kahve tadımında deneyimim yok.
Şu notayı aldım bu kavun tadını hissettim after taste gibi kavramlara aşina değilim, bilmiyorum.
Düz bir bakışla fincandan aldığım keyfe 1-9 arası not veririm.
Pacamara'ya eşimde bende direk 9 verdik.

Not: Bugüne kadar aldığım döviz bazında en pahalı çekirdek olduğunu da ekleyeyim.
çok özel değilse neden 1-10 arası değil de 1-9 not verdiğinizi açıklayabilir misiniz? ilk defa 9 üzerinden not verildiğini görünce meraklandım :rolleyes:

Akşam Sürprizi!

Zımba gibi bir Limited Set siteye eklendi arkadaşlar. Sadece 12 paketle sınırlı, tekrarı ya da devamı olmayacak. Global seviyede en tepedeki kahvelerden iki Gesha ve bir Sidra'dan oluşuyor set. Dolayısıyla maliyetleri uçuk, ama Kahve Kulübü için elden geldiğince bir şeyler yapmaya çalıştım.

Genele açık indirimin üzerine patron çıldırdı indirimiyle Kahve Kulübü için %20 indirim daha tanımlıyorum. Beraberce denemek isteyen arkadaşlara sıkı bir vesile bence. Tek gayem atölyede denediğimizdeki hissiyatı başka arkadaşlar da alabilsin.

Kod: kkgesha

https://tincoffee.net/urun/limited-series-colombia-gesha-sidra-set/
:)
EoZtF_JXUAISAd-.jpg

yahu her seferinde bakmiim bakmiim diyorum.
parfüm parfüm dediğiniz bitirdik kartın limitini. Mart ayı alımına bütçem kalır umarım. :D

Geri