DaunterM
Arkadaşlar cidden mi ya?
- İsim
- Mustafa Yıldıran
NASIL SEVMİYCEN CİDDEN?Merhaba Arkadaşlar,
Cafec Deep 27 Dripper başlığında organize ettiğimiz ufak demleme reçetesi yarışmasında kullandığımız yeni Brezilya Gesha'mız için özel fiyatlandırma sözüm vardı Kahve Kulübü için. Sözümüzü tutalım:
Kahvenin künyesi:
Origin: Brezilya
Varyete: Gesha
Fermantasyon: Natural Anaerobic 72h
Üretici: Luiz Paulo Diaz Pereira / Santuario Sul
SCA Skoru: 89
Hasat: 23/24
Tadım Notları: Şeftali, Gül, Lychee, Şurupsu Gövde ve Orta Asidite
Yarışmaya başlarken bu kahveyi de olması gerekenin yarısında fiyatlayalım sözü vermiştim.
Normal şartlarda kahvenin fiyatı 200g - 790 TL'dir. 19 Grams Berlin'den bizimle paralel olabilecek fiyatlandırmaya bakalım:
https://19grams.coffee/en/products/fazenda-santuario-sul-brasilien-geisha
Burada 200g - 21 Euro. Bizimle oldukça benzer seviyede yani fiyatı. Intelligentsia'da bir tık daha ucuz, Asya'da ise bizim fiyatımızdan bir tık daha pahalı. Batı bölgesinde Brezilya doğrudan lojistiğin daha uygun, biz ve Doğu bölgesinde ise daha pahalı olmasıyla açıklayabilirsiniz bunu. Biz de bir de ek zirai - tarım ve %8 gümrük vergisi giderleri bulunur. Intelligentsia da konteyner bazında satın alır, biz de. Aynı özetle. Şeffaf olsun diye vurguluyorum.
%50 indirimle kahvenin fiyatı 200g - 395 TL'dir. Yani 11 Euro kabaca.
Kahveyi siteye yüklemedik, henüz zaman var ama reçeteler sıcacıkken buraya özel ilk satışı açıyoruz. Fiyat ilk batch için geçerlidir. Bu şekilde 14 paket x 200g kahve mevcut. Paketi, kavurması, etiketi hazır. Bu ilk batch'in ardından da sanırım toplamda 10kg kadar yeşil kahvemiz kalacak.
Derdimiz hep Deep 27 deneyimi artsın, hem böylesi Brezilya'ların olduğu görülsün, hem de sizlere jest olsun.
Satın alma linkiniz kargo bedeli eklenmiş haldedir. Yurtiçi Kargo ile gönderim 80 TL'dir. Dolayısıyla totali 475 TL'dir, bilginize. Kahve şu an başka bir biçimde ya da web sitemizde satışta değildir. Sadece buraya özgü.
Link: https://www.paytr.com/link/OGLlPls
Umarım beğenirsiniz.
Herkese Sevgiler.
Emeklerinize sağlık Togay Bey!
SİPARİŞ GEÇİLDİ!
Son düzenleme: