• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tin Coffee - Online Satışa Açıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba,

Geldi bile!

Gümrük varışı oldu ürünlerin, yıl sonu TSE ve gümrük yoğunluğu had safhada olduğu için işlem ve kontroller çok ama çok uzuyor sadece. Yakın zamanda satışa açılmış olacaktır.
o zaman 2.el fellow almak isteyen fotoğrafları koyarım hemen :d ?

Merhaba,

Geldi bile!

Gümrük varışı oldu ürünlerin, yıl sonu TSE ve gümrük yoğunluğu had safhada olduğu için işlem ve kontroller çok ama çok uzuyor sadece. Yakın zamanda satışa açılmış olacaktır.
Tally geliyor mu peki ? :)

Eureka Freestyle 75 di mi @raistlin

Gümrük olmasa da gelir di mi 🥹

Eureka Freestyle 75 di mi @raistlin

Gümrük olmasa da gelir di mi 🥹
Specialita' UP, Freestyle 75, Zero All Purpose 65, Single Dose 2 gibi modeller için gerçekçi takvim 2024 3. çeyreği olacaktır. En erken bu. Bunlarla beraber oyunu değiştirecek bir değirmen projesi üzerine de çalışıyoruz. Buna dair hiçbir detay verebilmem şu an mümkün değil, ama enteresan işlere gebeyiz. Çok enteresan! Freestyle ya da Techno gibi modellerin final versiyonlarında cüssessinin çok çok ötesinde işler çıkarabilecek özellikler dahil edilmiş olacak. :)

Gesha Cold Washed bizim için büyük bir hayal kırıklığı oldu, beklentim büyüktü. Sitedeki "reçete"ye de uydum, immersion/percolation farklı yöntemlerle de denedik bir sonuca ulaşamadık. Düz yıkanmış bir kahve gibi.

Togay Bey Selamlar,

Yıl bitmeden satışa sunulmuş olur mu ürünler?
Merhabalar,

Ürünlerin gümrük varışı geçen hafta gerçekleşti. Yıl sonu olduğu için TSE, teknik işler vb tarafta çok yoğunluk oluyor, mecburen bekliyoruz biz de. En kısa zamanda stok varışı ve satış duyurularını açmayı umuyoruz. Son düzlük diyelim. :)

Merhaba Arkadaşlar,

Birkaç güzel yıl sonu haberi vereyim:

1) 2021 Cup of Excellence Pacamara sonrası gözüm kulağımın hep açık olduğu yeni bir Pacamara'yı siteye ekledik. Bu kez Pacamara Rojo ya da Red Pacamara. Yine yıkanmış. Ayakları yere basan, klasik profilde, yüksek gövdeli ve bu viskoziteye rağmen meyvemsi, yıkanmış gibi yıkanmış bir kahve. Fiyat yönüyle de ayakları yere basan bir pozisyonda bilhassa indirimiyle. Vakumlu olarak sadece 30 kg kahvemiz var, bilginize.

Bununla beraber tüm kahvelere de güzel indirimler tanımlandı, hemen tüm kahvelerimizde stoğumuzun sonuna geldik, 2024 hasatlara geçmeden size jest yapmak istedik: https://tincoffee.net/urun-kategori/kahveler/

2) Son dönemde ufak indirimlerden çok taksit anlamında esneklik hepimizi rahatlatıyor.

Sene sonuna kadar tüm sitede 6 taksite kadar vade ücretsiz. Herhangi bir vade farkı uygulanmayacak!
(Halkbank ve Paraf için 4 taksit. Üzgünüm, PayTR komisyonu acayip yerlerde bu ikisi için.)

Gıdaya taksit uygulanamadığı için sepetenizde kahve olmamalı, dikkat.

3) Tüm Comandante C40'lar sene sonuna kadar orjinal C40 kılıf hediyeli.

Hem 6 taksit hem de orijinal kılıf hediyesiyle bence şu an oldukça anlamlı.

4) Comandante aksesuarlarında vade farksız 6 taksitin yanında yapabileceğimiz bir takım iskontoları da uyguladık. Ufak da olsa fayda.

www.tincoffee.net

Herkese Sevgiler.

Merhaba Togay Bey,
Sipariş not kısmına yazdım ama yine de buraya da yazayım dedim. Stoğumda kahve neredeyse kalmadı. Sizden ricam 52144 nolu siparişteki kahvelerin varsa stoğunuzda kavrum tarihi 1 hafta ve üstü olan paketlerden gönderilmesidir. Şimdiden teşekkür ettim.

Mrblar. Cafec deep27 gelecekmi acaba ve gelecekse tarih bellimi ? @raistlin

Mrblar. Cafec deep27 gelecekmi acaba ve gelecekse tarih bellimi ? @raistlin
Gelecek, ürünler yolda.

Ancak... Gündemi takip ettiyseniz Kızıldeniz'de korsan saldırıları yüzünden doğu yönünden buraya gelen gemilerin güzergah değiştirip Afrika'yı dolaşarak varış limanlarına ulaşmaya çalıştıkları güncellemesi var. Akıbet haftaya belli olacak diye umut ediyoruz. Her şey umduğumuz gibi olursa Ocak sonu varış olur, analizlerden sonra Şubat içinde de satış başlangıcı yapılır.

Kötü senaryoları akla getirmek istemiyorum, onlar çok çok ciddi tedarik ve maliyet sorunlarına sebep olur.

Gelecek, ürünler yolda.

Ancak... Gündemi takip ettiyseniz Kızıldeniz'de korsan saldırıları yüzünden doğu yönünden buraya gelen gemilerin güzergah değiştirip Afrika'yı dolaşarak varış limanlarına ulaşmaya çalıştıkları güncellemesi var. Akıbet haftaya belli olacak diye umut ediyoruz. Her şey umduğumuz gibi olursa Ocak sonu varış olur, analizlerden sonra Şubat içinde de satış başlangıcı yapılır.

Kötü senaryoları akla getirmek istemiyorum, onlar çok çok ciddi tedarik ve maliyet sorunlarına sebep olur.
GTA: Red Sea

Gelecek, ürünler yolda.

Evet maalesef bilgim var. Umarım sizi de sıkıntıya uğratmayacak şekilde ulaşır ürünler. Peki sarı yada kahvemsi diyeyim o renk seçeneğide varmı deep27 gelecek ürünlerde ?

Geri