• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tin Coffee - Online Satışa Açıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selam Mustafa,

Çok teşekkür ederim. Özel işlere devam. :)

Ufak bir anekdot daha vereyim. Geçen seneki hedef açık arttırmalarımızdan biri Cafe Granja La Esperanza idi. Günün sonunda Cup of Excellence yolunu tercih ettik, iyi ki etmişiz. Güzel talih sonucu Esperanza'ya yolumuz da böylece düşmüş oldu.

Tüm kavurmalar için Ikawa Pro50 ve Pro100 kullanacağız bu seride. Evet William ile beraber yapıyoruz. Ikawa kullanınca öyle kolektif bir iş oluyor ki zaten kavurma, aslına bakarsanız globalden bir sürü arkadaşımızın profili, desteği, yorumu ile şekilleniyor. Sizlerden aldığımız anlık geri bildirimleri bile hızlıca oyuna sokabiliyoruz.

Bu çekirdekler özelinde bir Ikawa atölyesi yaparız zaten. Bir önceki atölyede Suat'ın çektiği fotoğrafta sarıldığım çekirdekler Cafe Granja lotlarıydı. Vicdansız Suat insana iki aşk yaşatmıyor ki. :D @NoDRaC

Çok özel işlerin heyeacanı hep başka oluyor, bunun en doğru kanaldan iletilebilmesi için atölye çalışmaları bence çok özel. Bayram sonrasına planlarız.
Bu sefer de gelemezsem, gemiyi falan değil denizi yakacam

@raistlin sunset comandate ne zaman geliyorrr. Çok güzel bir tasarım olmuş bir indirimle almak isteriz🥳

@raistlin comandantemin topuzu kahve öğütürken ikide bir yerinden çıkıyor. Muhtemelen topuzun içindeki tırnak gevşedi. Tamiri mümkün müdür?

Merhaba Arkadaşlar,

Yeni kahveler geldi, hem de güzel bir sürpriz indirimle:

3 adet Cafe Granja La Esperanza kahvesi
1 adet Colombia La Reserva Gesha Anaerobic Honey 96h siteye yüklendi.

Tüm kahvelerde %20 indirim uyguladık(1-2 lira yuvarlamalar yaptık aşağı yukarı):
https://tincoffee.net/urun-kategori/kahveler/

El Salvador - Pacamara - Cup of Excellence için espresso profili çalıştık. Özel espresso bekleyen arkadaşlar için sıkı bir deneyim!
Pacamara hem espresso hem filtre %25 indirimle satışta!
Pacamara'mız bitmek üzere, bitişini taçlandırıyoruz.

İndirimler doğrudan fiyatlara yansıtılmış durumda, herhangi bir kod girmiyorsunuz. İndirimler Pazar gün sonuna dek geçerli! Kargolamalara sipariş sırasına göre 26 Temmuz Salı günü başlayacağız.

Tüm Granja kahveleri çok az sayıda stokta, kimisi 3-5 kg, kimi 10 kg kadar. Üçlü bir güzel set oluşturduk, deneyim için bunu düşünebilirsiniz.

La Reserva Gesha Anaerobic Honey ise tükenen El Salvador Gesha'mız yerine geldi. Bu da diğer üçlü kadar kritik stokta olmasa da limitli epey.

Umarım beğenirsiniz.

Herkese Sevgiler.

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar,

Yeni kahveler geldi, hem de güzel bir sürpriz indirimle:

3 adet Cafe Granja La Esperanza kahvesi
1 adet Colombia La Reserva Gesha Anaerobic Honey 96h siteye yüklendi.

Tüm kahvelerde %20 indirim uyguladık(1-2 lira yuvarlamalar yaptık aşağı yukarı):
https://tincoffee.net/urun-kategori/kahveler/

El Salvador - Pacamara - Cup of Excellence için espresso profili çalıştık. Özel espresso bekleyen arkadaşlar için sıkı bir deneyim!
Pacamara hem espresso hem filtre %25 indirimle satışta!
Pacamara'mız bitmek üzere, bitişini taçlandırıyoruz.

İndirimler doğrudan fiyatlara yansıtılmış durumda, herhangi bir kod girmiyorsunuz. İndirimler Pazar gün sonuna dek geçerli! Kargolamalara sipariş sırasına göre 26 Temmuz Salı günü başlayacağız.

Tüm Granja kahveleri çok az sayıda stokta, kimisi 3-5 kg, kimi 10 kg kadar. Üçlü bir güzel set oluşturduk, deneyim için bunu düşünebilirsiniz.

La Reserva Gesha Anaerobic Honey ise tükenen El Salvador Gesha'mız yerine geldi. Bu da diğer üçlü kadar kritik stokta olmasa da limitli epey.

Umarım beğenirsiniz.

Herkese Sevgiler.
Merhaba
Comandante'ler de bir indirim olsa keşke. Umutla bekliyoruz.
Selamlarımla.

Tekrar Merhaba Arkadaşlar,

Kolombiya + Panama Limited 6'lı Set satışa dev bir indirimle açıldı: https://tincoffee.net/urun/kolombiya-panama-limited-6li-set/

Set içeriği muazzam.

- Cafe Granja La Esperanza - Red Bourbon Honey - 100g
- Cafe Granja La Esperanza - Pink Bourbon Anaerobic Natural - 50g
Ve
- Her biri 12.5g'lık tek dozlar olmak üzere:

- La Palma y El Tucan - Gesha Bio Innovation Washed, Heroes Series
- La Palma y El Tucan - Sidra Natural, Heroes Series
- Panama Lamastus Family Estates - El Burro Gesha Anaerobic Slow Dry
- Finca La Negrita - Red Gesha Enyzmatic Natural

Toplam 200g'lık - 6 kahvelik çok şeker bir seçki oldu.
Bu Panama ve Kolombiya setini İtalya'da bir etkinliğe saklıyordum ama kısmet burayaymış diyelim.

Kargo ücretsiz. Sadece 9 adet mevcut.

Umarım beğenirsiniz.

Tekrar Merhaba Arkadaşlar,

Kolombiya + Panama Limited 6'lı Set satışa dev bir indirimle açıldı: https://tincoffee.net/urun/kolombiya-panama-limited-6li-set/

Set içeriği muazzam.

- Cafe Granja La Esperanza - Red Bourbon Honey - 100g
- Cafe Granja La Esperanza - Pink Bourbon Anaerobic Natural - 50g
Ve
- Her biri 12.5g'lık tek dozlar olmak üzere:

- La Palma y El Tucan - Gesha Bio Innovation Washed, Heroes Series
- La Palma y El Tucan - Sidra Natural, Heroes Series
- Panama Lamastus Family Estates - El Burro Gesha Anaerobic Slow Dry
- Finca La Negrita - Red Gesha Enyzmatic Natural

Toplam 200g'lık - 6 kahvelik çok şeker bir seçki oldu.
Bu Panama ve Kolombiya setini İtalya'da bir etkinliğe saklıyordum ama kısmet burayaymış diyelim.

Kargo ücretsiz. Sadece 9 adet mevcut.

Umarım beğenirsiniz.
Espresso deneyimlediginiz var mi aralarinda bundle in yaninda onu da dusunelim 😊

Şu anki seçki içinde Pacamara Espresso var direkt, onu düşünün. Diğerleri çok uygun olmayabilir :)
Pacamara nin filtresi ile biraz espresso denemeleri yaptim da bana biraz fazla sert gelicegini dusunuyorum espresso kavrumunun bile. Umarim yakin zamanda baska seceneklerimiz de olur. El rubi cok tatli cikiyordu espressoda. Haberlerinizi bekliyoruz.

Pacamara nin filtresi ile biraz espresso denemeleri yaptim da bana biraz fazla sert gelicegini dusunuyorum espresso kavrumunun bile. Umarim yakin zamanda baska seceneklerimiz de olur. El rubi cok tatli cikiyordu espressoda. Haberlerinizi bekliyoruz.
El Rubi cidden çok iyiydi espressoda, o tükendi. Eylül için gelecek yeni Rwanda ve Costa Rica'larımızdan espresso çalışabiliriz.
Ya da bir çılgınlık yapıp Sidra için vurucu bir espresso profili çıkarırız. Gece gece aklıma düştü bile...

Hazir elimde yeterince sidra varken bende elimdekiyle bir calisim bakim nasil olucak. Onun agir fermante notalari espressoyu vezir de edebilir rezilde 😊

El Rubi cidden çok iyiydi espressoda, o tükendi. Eylül için gelecek yeni Rwanda ve Costa Rica'larımızdan espresso çalışabiliriz.
Ya da bir çılgınlık yapıp Sidra için vurucu bir espresso profili çıkarırız. Gece gece aklıma düştü bile...

Selam, bugun denemelerimi yaptım. Bence potansiyeli var. Asidik fermante ayarladığım 93 derece suda (filtre kavrum olduğu için 93 kullandım) baya tatlılaştı. Gövdesi orta seviyede kaldı. Gayet keyifliydi. Fakat yaparken şöyle bir sorun ile karşılaştım. Belki bunun başlığı burası değil ama sidrayı denerken cok ugrastırdı o yüzden paylaşmak istedim. Normalde df64 kullanıyorum espresso için. Fakat hali hazırda kalibrasyonunu yaptığım kahvenin öğütüm derecesiyle oynamamak adına hemde biraz keyif yapmak için denemelerimi comandante mk4 te yaptım. Daha önce sadece 1 sefer espresso demlemiştim comandante ile ondada benzer sorun ile karşılaşmıştım. Benim kahve tüketimim sağlamdır😊 ve bu genelde yarı yarıya espresso filtredir. Filtrede cmd kullanıyorum tabiki. Fakat ne olur ne olmaz diye red clixle birlikte aldım ve normal aks ı hiç kullanmadım bile. o yuzden normalde nasıl bilmem ama benim red clix deneyimimde şöyle oluyor. Genelde okuduğum tarifleri veya comandantenin verdiği birim sayılarının minimumunu kullansam bile demlmelerime kalın geliyor. İlk başta bunun th1 kullandığımdan olduğunu düşünüyordum. Ama bu espresso deneyimleri biraz kafamı karıştırdı. Kitapçığa veya inernetteki tariflere baktığımda 14 ile 20 click ler kullanıldığını görmekteyim. Bende bugun başlarken 15 click ile başlim dedim. basınç bile sağlanmadı. Sonra 13 e indirdim 2 bar. Sonra 11 4-5 bar. Sonra 9 click te basıncı yakalayıp 27 saniyede bir espresso alabildim. (büyük ühtimal 8 daha bile uygun olucak gibi). Sizce bu normal mi? 0 noktası tabiki bir mit 😁 ama ben hesaplamamı şöyle yapıyorum. tam dönmediği ilk yeri 0 bıçak sürten ilk yeri de 1 base alıyorum. Yani 2 de bile az da olsa bıçak değiyor oluyor. Buna rağmen 8-9 da espresso almak normal mi?

Selam, bugun denemelerimi yaptım. Bence potansiyeli var. Asidik fermante ayarladığım 93 derece suda (filtre kavrum olduğu için 93 kullandım) baya tatlılaştı. Gövdesi orta seviyede kaldı. Gayet keyifliydi. Fakat yaparken şöyle bir sorun ile karşılaştım. Belki bunun başlığı burası değil ama sidrayı denerken cok ugrastırdı o yüzden paylaşmak istedim. Normalde df64 kullanıyorum espresso için. Fakat hali hazırda kalibrasyonunu yaptığım kahvenin öğütüm derecesiyle oynamamak adına hemde biraz keyif yapmak için denemelerimi comandante mk4 te yaptım. Daha önce sadece 1 sefer espresso demlemiştim comandante ile ondada benzer sorun ile karşılaşmıştım. Benim kahve tüketimim sağlamdır😊 ve bu genelde yarı yarıya espresso filtredir. Filtrede cmd kullanıyorum tabiki. Fakat ne olur ne olmaz diye red clixle birlikte aldım ve normal aks ı hiç kullanmadım bile. o yuzden normalde nasıl bilmem ama benim red clix deneyimimde şöyle oluyor. Genelde okuduğum tarifleri veya comandantenin verdiği birim sayılarının minimumunu kullansam bile demlmelerime kalın geliyor. İlk başta bunun th1 kullandığımdan olduğunu düşünüyordum. Ama bu espresso deneyimleri biraz kafamı karıştırdı. Kitapçığa veya inernetteki tariflere baktığımda 14 ile 20 click ler kullanıldığını görmekteyim. Bende bugun başlarken 15 click ile başlim dedim. basınç bile sağlanmadı. Sonra 13 e indirdim 2 bar. Sonra 11 4-5 bar. Sonra 9 click te basıncı yakalayıp 27 saniyede bir espresso alabildim. (büyük ühtimal 8 daha bile uygun olucak gibi). Sizce bu normal mi? 0 noktası tabiki bir mit 😁 ama ben hesaplamamı şöyle yapıyorum. tam dönmediği ilk yeri 0 bıçak sürten ilk yeri de 1 base alıyorum. Yani 2 de bile az da olsa bıçak değiyor oluyor. Buna rağmen 8-9 da espresso almak normal mi?
Sadece 0 noktasına değinmek istiyorum. Ben kolun hiçbir şekilde sürtmeden serbest döndüğü noktayı 0 noktası olarak hesaplıyorum. O yüzden picopresso'da cmd ile 6-9 arası gidiyorum.

Sadece 0 noktasına değinmek istiyorum. Ben kolun hiçbir şekilde sürtmeden serbest döndüğü noktayı 0 noktası olarak hesaplıyorum. O yüzden picopresso'da cmd ile 6-9 arası gidiyorum.
Picopressodan memnunmusunuz güzel sonuçlar veriyor mu?

Geri