• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tin Coffee - Online Satışa Açıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sonunda verebildim pacamara siparişini heyecanla bekliyorum.

French press veya tadım protokolünde kahve tanecikleri yüzeyde yüzüp/birikerek bir tabaka oluşturur. Tabakayı kaldırdığınız işleme bu isim veriliyor. Bu tabakanın bir artısı demlenen kahvedeki aromaların buharlaşmasına engel oluyor. Hatta tadım protokolünde kaşıkla kırarken koklama yapılıyor.
teşekkürler :) bu durum hario immersionda da oluyor sanırım değil mi ?

Merhaba,

Siparişimi verdim, atölye olursa katılmak isterim. ☺️

Benim atmosda şu an maks 1 hafta denedim böyle bir sorun yaşamadım.
@raistlin benimki bozuk mu yoksa? 🧐

Şaka bir yana bazen kapağı simetrik takmıyorum sanırım; bazen hiç sorun olmuyor, bazen oluyor. Daha özenli kapatmam gerekiyor olabilir.

Podisi Pacamara çikolatalar hazır arkadaşlar, muazzam oldu bu duyusal ikili! :)

20 adetle sınırlı olmak üzere tüm Pacamara çekirdek siparişleri hediye Pacamara çikolatası ile geliyor.
Pacamara & Gesha set ile beraber hem indirim var hem de Pacamara çikolata hediyesi.

Özel ve çok sınırlı bir iş oldu, merakta olan arkadaşların mutlaka denemesini öneririm.

Nasıl Sevmiycen? :)

https://tincoffee.net/urun-kategori/kahveler/

İlk sipariş benden gelsin o zaman :)

Vallahi ilk defa bir kahveye 270 verdim inşallah beklediğimize değer valla :) abaca filtre aldım ama yanında herhalde en tutarlısı şuan abaca

Bir siparişte benden gelsin o zaman. Teşekkürler Togay Bey ☺️

Bende merak içindeyim çikolatası nasıl diye 😋 kahvede gövdeye önem verenler için immersion olarak abaca filtre ile yapılan demlemeler efsane oluyor, her anı ayrı keyif 😅

Merhaba Arkadaşlar,

Comandante polimer hazneler stoğa girdi ve satışa açıldı.

Şeffafça bilgilendireyim, haznelerin tam 52 gündür analiz ve gümrük işlemlerinin sonuçlanmasını bekliyorduk. Bu işlemler onbinlerce lira maliyetli. Comandante fiyat politikamız Avrupa eş ya da Avrupa'dan daha uygun fiyattır, sık sık da fiyatta fırsat yaratmaya çalışıyorum sizler için ancak hal böyleyken haznelerde Avrupa fiyatını koruyamıyoruz. Avrupa orijin satış fiyatı 120/125 TL'dir günün kurunda, sizde niye 170 sorusunun peşinen ve beni de üzen biçimde açıklaması budur. Bu ürünlerden 25.000 tane getirebilsek, böyle bir potansiyel olsa evet fiyatlar sapmazdı. Umarım o günler de gelir.

Her neyse...

Durumu bir nebze de olsa jestle çözebilmek için her bir tekli hazne denememiş tüm arkadaşlarıma fırsat sunmak için 20g Cup of Excellence Pacamara çekirdeğiyle gelecek. Üçlü set olarak alımında ise hem kargo bedeli çıkmıyor hem de indirim mevcut.

https://tincoffee.net/urun-kategori/comandante/aksesuarlar/

Haznelerin tüm teknik özellikleri web sayfalarında mevcuttur. Hem Almanya'da üreticide hem Türkiye'de yapılan analizler sonucunda da herkes gıda teması açısından gönül rahatlığıyla polimer haznelerini kullanabilir. Bu hazneleri aynı zamanda her durumda kahve fincanı olarak da kullanabiliyorsunuz, sıcak sıvı temasına da uygundur.

Şu an üretimde olan bu 3 renk mevcut. Diğer renkler için kısa vadede bir geliş yok.

Herkese Sevgiler.

Geri