M
mmm
Guest
Pacamara için Aeropress-Hoffman tarifini önerebilirim
teşekkürlerFrench press veya tadım protokolünde kahve tanecikleri yüzeyde yüzüp/birikerek bir tabaka oluşturur. Tabakayı kaldırdığınız işleme bu isim veriliyor. Bu tabakanın bir artısı demlenen kahvedeki aromaların buharlaşmasına engel oluyor. Hatta tadım protokolünde kaşıkla kırarken koklama yapılıyor.
Benzer metotlar olduğu için olur. İmmersion tariflerinde de kabul kırma zamanı belirtilir genelde.teşekkürlerbu durum hario immersionda da oluyor sanırım değil mi ?
Benim atmosda şu an maks 1 hafta denedim böyle bir sorun yaşamadım.İki Fellow Atmos aldım, havayı tamamen boşalttıktan sonra, eğer ben dokunmazsam birkaç gün içinde hava alıyor o kilit sistemi açılıyor. Yani yeşil olan kısım yukarı kalkıyor tekrar. Böyle bir sorun yaşayan var mıdır benden başka?
@raistlin benimki bozuk mu yoksa?Benim atmosda şu an maks 1 hafta denedim böyle bir sorun yaşamadım.
Yapmayın böyle şeyler efendim, istirham ediyorum. Tekrar Comandante mi alalım yani?
Yapmayın böyle şeyler efendim, istirham ediyorum. Tekrar Comandante mi alalım yani?
Sizinle beraber demlediğimiz ne güzeldi değil miBende merak içindeyim çikolatası nasıl diyekahvede gövdeye önem verenler için immersion olarak abaca filtre ile yapılan demlemeler efsane oluyor, her anı ayrı keyif
![]()