raistlin
Barista
Sistem 24 saat açık mı Togay; gece yarısı ani kur artışı vs. olursa hazırlıklı olalım![]()
Bu hafta sonu için her şey sabit
Sistem 24 saat açık mı Togay; gece yarısı ani kur artışı vs. olursa hazırlıklı olalım![]()
Togay hocam @raistlin , özel üretim Cmndte topuzlar için stok durumu nasıl olacak, fiyatlar belirlendi mi, insta hikayesinde günlük koşturmaca içerisindeyken görmüştüm, çok güzel görünüyorlardı. Haftaiçi koşturmacasına girmeden yerimi alayım eğer fiyatlar üzmeyecekse![]()
Bu 65mm grubunda espresso odaklı single dose öğütücü de mevcut mu ?Daha önce de duyurmuştum, Ode gelecek merak etmeyin.Öğütücü grubunda tüm ana uzmanlığımız.
Hatta artık bu uzmanlık ülke tarafına da epey değer sağlıyor çünkü tasarım, yeni model ve yeni teknolojiler için büyük üreticilere doğrudan danışmanlık yapıyorum. İlk günden beri de hayal ettiğim buydu. Gerçekleşiyor.Yeni çıkan ve çıkacak olan bazı modeller üretime geçmeden önce Türkiye’ye geliyor final değerlendirme ve değişiklik için. Bu çok özel bir değer benim ve tüm kahve deneyimimiz için.
Sadece Ode da değil. 65mm grubunda ev kullanıcılarına da hitap edecek “3” başka model üzerinde çalışıyoruz. Bunlardan birinin prototipi bitti, final değerlendirmeyi yapıyorum. Biri için burr set çalışıyoruz. Birine de sadece fikir verdim, o yakın zamanda hazır.![]()
Bu 65mm grubunda espresso odaklı single dose öğütücü de mevcut mu ?![]()
Hayırlı olsun demek için bir red clix aldık bakalım![]()
Benimki?Biz de kargoladık bile, Abaca hediyesiyle!![]()
Geldi bileBenimki?
Hayırlı olsun, pişman olmayacaksınSipariş numarası:44500
Deneme paketinde diğerlerini aldığım için Abaca koyabilirseniz sevinirim.
@raistlin eğer mümkünse red clix kutusundan çıkan CMD bilekliklerinden fazla varsa elinizde bir tane daha istiyorum.![]()
Hayırlı olsun, pişman olmayacaksın![]()
Siparişiniz bugün kargoda, Abaca ekledik. Bileklik maalesef yok hiç.![]()
Oooo sayın @mrsandman , niche ve motordanteli cmd karşılaştırması mı gelecek? Bende kutusu açılmamış red clix duruyor. Espresso işine girersem elektrikli şart yine kullanmam redi diye açmadım bile. Neyse uzatmayayım deneyimleri belliyoruz.Sağol inşallah.Motordante ile tam bir espresso değirmeni olacak
Peki teşekkürler.![]()
çok yakındaOooo sayın @mrsandman , niche ve motordanteli cmd karşılaştırması mı gelecek? Bende kutusu açılmamış red clix duruyor. Espresso işine girersem elektrikli şart yine kullanmam redi diye açmadım bile. Neyse uzatmayayım deneyimleri belliyoruz.