• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tin Coffee - Online Satışa Açıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Togay hocam @raistlin , özel üretim Cmndte topuzlar için stok durumu nasıl olacak, fiyatlar belirlendi mi, insta hikayesinde günlük koşturmaca içerisindeyken görmüştüm, çok güzel görünüyorlardı. Haftaiçi koşturmacasına girmeden yerimi alayım eğer fiyatlar üzmeyecekse 😊

Togay hocam @raistlin , özel üretim Cmndte topuzlar için stok durumu nasıl olacak, fiyatlar belirlendi mi, insta hikayesinde günlük koşturmaca içerisindeyken görmüştüm, çok güzel görünüyorlardı. Haftaiçi koşturmacasına girmeden yerimi alayım eğer fiyatlar üzmeyecekse 😊

Haftaya son ciladan sonra görselli duyurusu gelecek. :) Çok az miktarda yapabiliyoruz onlardan, çok fazla işi var görünenin arkasında çünkü.

Hayırlı uğurlu olsun @raistlin . Bir adet siyah comandante ve red clix sipariş ettim. Ne zaman gelir acaba? Stoktan mı yollanacak yoksa sipariş mi bekleniyor üstat?

Daha önce de duyurmuştum, Ode gelecek merak etmeyin. :) Öğütücü grubunda tüm ana uzmanlığımız.

Hatta artık bu uzmanlık ülke tarafına da epey değer sağlıyor çünkü tasarım, yeni model ve yeni teknolojiler için büyük üreticilere doğrudan danışmanlık yapıyorum. İlk günden beri de hayal ettiğim buydu. Gerçekleşiyor. :) Yeni çıkan ve çıkacak olan bazı modeller üretime geçmeden önce Türkiye’ye geliyor final değerlendirme ve değişiklik için. Bu çok özel bir değer benim ve tüm kahve deneyimimiz için.

Sadece Ode da değil. 65mm grubunda ev kullanıcılarına da hitap edecek “3” başka model üzerinde çalışıyoruz. Bunlardan birinin prototipi bitti, final değerlendirmeyi yapıyorum. Biri için burr set çalışıyoruz. Birine de sadece fikir verdim, o yakın zamanda hazır. :)
Bu 65mm grubunda espresso odaklı single dose öğütücü de mevcut mu ? :)

Bu 65mm grubunda espresso odaklı single dose öğütücü de mevcut mu ? :)

65mm grubu için hem espresso hem filtre ayrı ayrı prototipler ve burr set çalışıyoruz :) Single dosing çalışmalardan birinin odağında evet. Daha fazla detayı vermem doğru olmaz şu aşamada ama epey zımba özelliklerin entegrasyonunu yaptık prototipe, final denemelerden sonra üretim bandına model tamamen nasıl geçecek ona karar vereceğiz.

Hayırlı olsun demek için bir red clix aldık bakalım😀

@raistlin fellow EKG fiyatı 220 Euro dan mı satılacak tekrardan değişiklik yok sanırım

Sipariş numarası:44500 :cool:

Deneme paketinde diğerlerini aldığım için Abaca koyabilirseniz sevinirim.

@raistlin eğer mümkünse red clix kutusundan çıkan CMD bilekliklerinden fazla varsa elinizde bir tane daha istiyorum. 😔

Son düzenleme:
Sipariş numarası:44500 :cool:

Deneme paketinde diğerlerini aldığım için Abaca koyabilirseniz sevinirim.

@raistlin eğer mümkünse red clix kutusundan çıkan CMD bilekliklerinden fazla varsa elinizde bir tane daha istiyorum. 😔
Hayırlı olsun, pişman olmayacaksın😃

Sağol inşallah. 😄 Motordante ile tam bir espresso değirmeni olacak 😅

Peki teşekkürler. :cry:
Oooo sayın @mrsandman , niche ve motordanteli cmd karşılaştırması mı gelecek? Bende kutusu açılmamış red clix duruyor. Espresso işine girersem elektrikli şart yine kullanmam redi diye açmadım bile. Neyse uzatmayayım deneyimleri belliyoruz.

Oooo sayın @mrsandman , niche ve motordanteli cmd karşılaştırması mı gelecek? Bende kutusu açılmamış red clix duruyor. Espresso işine girersem elektrikli şart yine kullanmam redi diye açmadım bile. Neyse uzatmayayım deneyimleri belliyoruz.
çok yakında ;)

Geri