• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Timemore Türkiye Distribütörlüğü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Globally
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Black mirror daha uygun olsaydı düşünürdüm ben de. Kaan ile devam şimdilik 😅

C2 ile slim arasında ne fark var yada Nano bilgi verebilecek var mı

Öğütüm kapasitesi, boyut, malzeme (metal, ahşap, plastik) ve tasarım.

Aynı burr takımını kullanıyorlar.

C1 için buradan bakabilirsiniz.

Espresso öğütüm için dişli değişimi yazmıştı birisi acaba bu durum nasıl oluyor? Dişli seti satılıyor mu öyle bir şey var mı? 0-6 arası öğütüm için demişlerdi. Teşekkürler

Çinde bulunan titanyum burr filtre için olan. Espresso için olan İtalyan malı farklı geometri .SLIMS, NANOS, G1S şeklinde geçer. Forumda mesajım vardı diye hatırlıyorum.
Hocam bu bahsettiğiniz modeller burr seti üstünde gelen değirmenler diye biliyorum. Benim bahsettiğim sadece burr olarak satışının olmaması. Bu bahsettiğiniz modeller de Aliexpresste artık yok sanırım,en azından ben bulamadım.

Black Mirror çok şık gerçekten. C2'nin sadece siyah rengi mi getirildi?

Döndük Dolaştık Black Miror Tartıyı aldık :D Ahh yaktın bizi Gelbura :D :D İşin şakası tartı gerçekten çok güzel :)

3 ay önce aldığım hario teraziyi satıp Black Miror mu alsam? diye kafamda deli sorular.

Merhabalar,

Renk sorusu soranlar için sadece ilandaki renkler getirilmiştir C2 için siyah renk, diğerleri koyu ceviz ve açık ceviz ahşap renkler. BlackMirror sadece siyah renk getirilmiştir. ( bu demek değil ki diğer renkler gelmeyecek ileride farklı renklerde gelecektir)

Dişli sorusu ile olarak. Planımızda Çelik dişli ve titanium dişli getirmek vardı ama stoklarda şuan bulunmuyor bir sonraki partide inşallah.
Espresso için olan dişli İtalyan üretimi olan tasarımı farklı Titanium dişli oda ileride gelecektir. G1 ve G1S Modelide bir sonraki ithalatta gelecek.

Modeller arası farkları soranlar olmuş. C2,Slim, Nano hepsinde dişli yapısı aynı. Ayıran özellikler Şaftı gövdeye sabitleyen parça ve dişli ucundaki ayar mekanizması
C2 modelinde plastiktir.
Slim modellinde Metal.
Nano modellinde Metal.

Bir Ddiğer fark öğütme kapasiteleri ve aldıkları çekirdek kapasitesi. Detaylı bilgi için ürün detaylarına bakabilirsiniz

Boyutları Slim ve Nano genişlikleri aynı dır. Yükseklik olarak slim uzun Nano daha kısadır.
Diğer tasarım özelliklerinde kol yapıları ve tokmak C2 de plastik, Slimde Koyu ceviz ahşap, Nano'da açık cevizdir.

timemore2.jpegtimemore1.jpeg

Blackmirror için pillerin tam tüketilmemesi pil sağlığı açısından tavsiye edilmiştir.

Yoğunluktan Geç dönüş yapabiliyoruz. Kaçırdığım sorular olursa ayrıca cevap vereceğim veya özelden sorabilirsiniz.

(Bu arada aynı zamanda bir kullanıcı olarak benim izlenimim Ürünler sağlam ve kaliteli duruyor üretimlerini ve paketleri beğendim :))

İyi forumlar.

Son düzenleme:
Merhabalar,

Renk sorusu soranlar için sadece ilandaki renkler getirilmiştir C2 için siyah renk, diğerleri koyu ceviz ve açık ceviz ahşap renkler. BlackMirror sadece siyah renk getirilmiştir. ( bu demek değil ki diğer renkler gelmeyecek ileride farklı renklerde gelecektir)

Dişli sorusu ile olarak. Planımızda Çelik dişli ve titanium dişli getirmek vardı ama stoklarda şuan bulunmuyor bir sonraki partide inşallah.
Espresso için olan dişli İtalyan üretimi olan tasarımı farklı Titanium dişli oda ileride gelecektir. G1 ve G1S Modelide bir sonraki ithalatta gelecek.

Modeller arası farkları soranlar olmuş. C2,Slim, Nano hepsinde dişli yapısı aynı. Ayıran özellikler Şaftı gövdeye sabitleyen parça ve dişli ucundaki ayar mekanizması
C2 modelinde plastiktir.
Slim modellinde Metal.
Nano modellinde Metal.

Boyutları Slim ve Nano genişlikleri aynı dır. Yükseklik olarak slim uzun Nano daha kısadır.
Diğer tasarım özelliklerinde kol yapıları ve tokmak C2 de plastik, Slimde Koyu ceviz ahşap, Nano'da açık cevizdir.

Ekli dosyayı görüntüle 3268Ekli dosyayı görüntüle 3269

Blackmirror için pillerin tam tüketilmemesi pil sağlığı açısından tavsiye edilmiştir.

Yoğunluktan Geç dönüş yapabiliyoruz. Kaçırdığım sorular olursa ayrıca cevap vereceğim veya özelden sorabilirsiniz.

(Bu arada aynı zamanda bir kullanıcı olarak benim izlenimim Ürünler sağlam ve kaliteli duruyor üretimlerini ve paketleri beğendim :))

İyi forumlar.
Bir de öğütme kapasiteleri farklı 😉

Döndük Dolaştık Black Miror Tartıyı aldık :D Ahh yaktın bizi Gelbura :D :D İşin şakası tartı gerçekten çok güzel :)

Teşekkürler, Sizin Mng şubesini yazabilirseniz özelden talep ederiz teslimat için

Bu yıl bitmeden bir sürprizimiz daha olacak. Yine kahve sektörü farklı bir aksesuar ile distribütörlük görüşüyoruz olursa belki ondan da alırsınız :)

Öncelikle insanları geldi/gelmedi/takip numarası gibi çilelerden kurtardığınız ve fiyatları da insaflı tuttuğunuz için çok teşekkürler. Comandante kullanıcısıyım ama ağırlığından ötürü seyahatlere pek götürmek makul olmuyordu, Nano o açıdan çok cezbedici duruyor ama bu sefer de çekirdek kapasitesi olarak yetersiz mi kalır diye düşünmeye başladım. Slim de aynı çapa sahip olduğu için sanki hem kapasite hem de ergonomik olarak orta noktayı yakalar gibi geliyor. Siz ne dersiniz ? @Globally

Geri