• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tetra N Roastery

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yoyasak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Değerli Kahve Kulübü üyeleri,

Son günlerde fiyat politikamız hakkında paylaşılan görüşleri ve endişeleri yakından takip ediyoruz. Bu konuda sizlerle şeffaf bir şekilde iletişim kurmak istiyoruz.

Öncelikle belirtmeliyiz ki, kahve sektörü son dönemde ciddi maliyet artışlarıyla karşı karşıya. Yeşil kahve alımlarından lojistiğe, işletme giderlerinden paketleme malzemelerine kadar tüm maliyetlerimizde önemli artışlar yaşandı. Kahvenin borsadaki ani yükselişi bizi de oldukça şaşırttı ve hammadde fiyatlarındaki ani artış sebebiyle fiyatlarımızda güncelleme yapmak durumunda kaldık. Bu artışlara rağmen, fiyatlarımızı mümkün olan en makul seviyelerde tutmaya çalışıyoruz.

Yakın zamanda yapmak durumunda kaldığımız fiyat güncellemesinden bir hafta sonra başlattığımız yeni yıl kampanyamız, sezonsal bir kampanya olarak planlanmıştı. Bu iki durumun zamansal yakınlığının yarattığı algının farkındayız ve bu konuda sizlerin duyduğu rahatsızlığı anlıyoruz.

Tetra N Roastery olarak önceliğimiz her zaman kaliteli kahveyi, sürdürülebilir koşullarda sizlere ulaştırmak oldu. Bunu yaparken de şeffaf ve dürüst bir iletişimi her zaman ön planda tuttuk. Kahve tutkunu bir topluluk olarak sizlerin görüşleri bizim için çok değerli. Yapıcı eleştirileriniz, hizmet kalitemizi artırmamıza yardımcı oluyor.

Gelecekte benzer durumların yaşanmaması için fiyat politikalarımızı ve kampanya planlamalarımızı gözden geçireceğiz. İndirimimizin başlamasından önceki 24 saatte alışveriş yapan müşterilerimize aradaki fiyat farkını da iade ettik. Ayrıca düzenli müşterilerimiz için her ay %20'ye varan indirimlerin olduğu sadakat programımızı geçtiğimiz ay başlattık.

Gösterdiğiniz ilgi ve paylaştığınız görüşler için teşekkür ederiz. Sorularınız ve önerileriniz için her zaman buradayız.

Sevgi ve saygılarımızla,
Tetra N Roastery

Son düzenleme:
Tam ind
İndirimimiz %25+%10 şeklinde kurgulanmıştır. Halihazırda var olan %25 indirimli fiyatlarımıza %10 indirim sepette otomatik olarak uygulanmaktadır.

Tüm çekirdeklerimizin kiloluk varyasyonları stoklarımıza eklenmiştir.

İlginiz için teşekkür ederiz.
Aynı indirimi şubelerden de alabliiyor muyuz? Cebeci kaça kadar açık hafta içi acaba. 100.yılda hali hazırda taze çekirdekler var mıdır.

Tam ind

Aynı indirimi şubelerden de alabliiyor muyuz? Cebeci kaça kadar açık hafta içi acaba. 100.yılda hali hazırda taze çekirdekler var mıdır.
Merhabalar, Cebeci Atölye saat 17:00'a kadar açıktır. 100. Yıl şubemizdeki çekirdeklerimiz taze ancak Cebeci'deki stoklarımız daha dolu olduğu için özellikle kiloluk paket tercih edecekseniz Cebeci şubemizi tercih etmenizi öneririz.

Bu politik cevabınız (en azından beni) hiç ikna etmedi. Gerçek bir esnaf "X tarihe kadar geçerli fiyat ve sonraki alımlar zamlanacak" şeklinde duyuru yapardı. Maliyet artışlarına birşey dediğimiz yok, zaten elimizde olan bir durum değil. Sizin de zamlı şekilde mal edeceğiniz yeni çekirdeklerinizin fiyatına itiraz edilmiyor. Hali hazırda geçmişte mal etmiş olduğunuz tourcan cerrado çekirdeğinin 3 gün sonra yanıltıcı bir indirimle zamlı satılması eleştiriliyor. Bence çok haklı bir eleştiri.

uzun süredir 100. yıldaki şubeden alırım kahvemi malesef son yaşanan fiyatlandırma/indirim durumu beni de soğuttu. eleştiri bence de yerinde.

Tetra ya bir haller olmuş, geri dönüş hiç yok! Soru soruyoruz cevap yok!

Herkese merhaba, 2024'ün son seçkisini sizlerle paylaşmanın heyecanını yaşıyoruz. Kolombiya ve Etiyopya'nın gözde bölgelerinden dört yeni kahveyi sizler için seçtik.

Reset Seçkisinde Neler Var?

▪️ Popayan (Kolombiya/Cauca) - 1500m

• Üç farklı varyetenin harmanı: Castillo, Catimor ve Typica
  • Yıkanmış işlem
  • Fincan profili: Badem, hurma ve mandalina notaları

▪️ La Loma (Kolombiya/Huila) - 1650m
  • Bourbon & Caturra
  • Yıkanmış işlem
  • Fincan profili: Böğürtlen, nar ve lavanta notaları

▪️ Chelbesa (Etiyopya/Gedep) - 2150m
  • Heirloom varyetesi
  • Yıkanmış işlem
  • Fincan profili: Misket limonu, bal ve kumkuat notaları

▪️ Cesar Buesaquillo (Kolombiya/Buenavista) - 1750m
  • Caturra varyetesi
  • Naturel işlem
  • Fincan profili: Vişne, kızılcık ve melas notaları

Kısa süreliğine seçkimiz %10 indirimli
Ocak ayından itibaren 250g paket seçeneği geliyor.

Sorularınız olursa sosyal medya hesaplarımızdan, Whatsapp hattımızdan ve canlı destek üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Seçkiye ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Selamlar, yılın son haftasına girerken yeni bir seçki tanıtmak istedik. Reset Seçkisi şimdilik 125 gramlık deneme seti olarak satışta, yılı bitirmeden yeni kahveleri deneyimleyim sizinle ortak bir muhabbette yine buluşalım istedik.

Şimdiden denemek isteyen herkese afiyet olsun, demlemeleri ve izlenimlerinizi bekliyorum!

Herkese bol kahveli günler. 🫶🏻☕

Bir arkadaşıma Tetra'dan kahve alabileceğini, pişman olmayacağını söylemiştim. Sanırım bazı sıkıntılar yaşamış kargo sürecinde. 2 kilogram kahve satın almış ve paketlerden birisi patlamış kargoda gelirken. Sizlerle görüştüğünde hemen aynı gün tekrar bir gönderim sağlayarak çok güzel bir müşteri deneyimi yaşatmışsınız kendisine. Ben de öneren kişi olduğum için buradan teşekkür etmek istedim sizlere.

Bu şekilde müşteri deneyimi yaşatan yerleri günümüzde bulmak cidden zor oluyor. İlginiz için çok teşekkürler, iyi ki varsınız. @Tetra.n.Roastery

Bir arkadaşıma Tetra'dan kahve alabileceğini, pişman olmayacağını söylemiştim. Sanırım bazı sıkıntılar yaşamış kargo sürecinde. 2 kilogram kahve satın almış ve paketlerden birisi patlamış kargoda gelirken. Sizlerle görüştüğünde hemen aynı gün tekrar bir gönderim sağlayarak çok güzel bir müşteri deneyimi yaşatmışsınız kendisine. Ben de öneren kişi olduğum için buradan teşekkür etmek istedim sizlere.

Bu şekilde müşteri deneyimi yaşatan yerleri günümüzde bulmak cidden zor oluyor. İlginiz için çok teşekkürler, iyi ki varsınız. @Tetra.n.Roastery
Gordiona örnek olur umarım :d

Bu güzel yorumunuz için biz teşekkür ederiz. Her bir paketin özenle hazırlanması ve güvenle teslim edilmesi önceliğimiz. Bazen istenmeyen durumlar yaşanabiliyor ancak böyle anlarda hızlı çözümlerle müşteri memnuniyetini sağlamak temel değerlerimizden.

Bizi başkalarına tavsiye etmeniz ve bu güzel geri bildirimi paylaşmanız mutluluk verici. Tetra N Roastery ailesi olarak kahve tutkunlarına en iyi deneyimi yaşatmaya devam edeceğiz.

Son düzenleme:
Bu bir memnuniyet bildirimidir.

Geçen hafta etkin dripper ve 2 paket filtresini sipariş etmiştim. Bir paketi kalmadığını ertesi gün geleceğini kargoyu da ertesi gün vereceklerini söyleyen bir hanımefendi aradı. Hiç aramadan bir gün daha bekletebilirlerdi.

İkincisi de kutuya deneme amaçlı kallavi fiyatlı bir Etiyopya koymuşlar. Bedava olduğundan mıdır nedir bu seneki içtiğim en iyi etiyopyaydı

Teşekküer ederim size.

Selamlar Kahve Kulübü!

Sizlerle bir haberimizi paylaşmak istiyoruz: Tetra N Roastery olarak 10 Mart - 10 Nisan tarihleri arasında tüm 250gr paketlerimizde %20 indirim uyguluyoruz!

📋 Kampanya Detayları​

• İndirim oranı: %20 - %30
  • Geçerli ürünler: Tüm 250gr çekirdekler (kısıtlama yok!) ve aldığınız herhangi bir kahvenin yanında Diofanor Ruiz ve Javier Quintero'da %30 indirim.
  • Tarih aralığı: 10 Mart - 10 Nisan 2025
  • Minimum sipariş tutarı: Yok
  • Kargo: 900 TL üzeri siparişlerde ücretsiz
  • İndirim sepette otomatik uygulanacaktır.
  • Javier Quintero ve Diofanor Ruiz indirimlerinden faydalanmak için ürün sayfasında birlikte sepete ekle seçeneği ile bu çekirdekleri seçmeniz gerekmektedir.
İndirimden faydalanmak için buraya tıklayarak web sitemizi ziyaret edebilirsiniz!

Son düzenleme:
Selamlar Kahve Kulübü!

Sizlerle bir haberimizi paylaşmak istiyoruz: Tetra N Roastery olarak 10 Mart - 10 Nisan tarihleri arasında tüm 250gr paketlerimizde %20 indirim uyguluyoruz!

📋 Kampanya Detayları​

• İndirim oranı: %20 - %30
  • Geçerli ürünler: Tüm 250gr çekirdekler (kısıtlama yok!) ve aldığınız herhangi bir kahvenin yanında Diofanor Ruiz ve Javier Quintero'da %30 indirim.
  • Tarih aralığı: 10 Mart - 10 Nisan 2025
  • Minimum sipariş tutarı: Yok
  • Kargo: 250 TL üzeri siparişlerde ücretsiz
  • İndirim sepette otomatik uygulanacaktır.
  • Javier Quintero ve Diofanor Ruiz indirimlerinden faydalanmak için ürün sayfasında birlikte sepete ekle seçeneği ile bu çekirdekleri seçmeniz gerekmektedir.
İndirimden faydalanmak için buraya tıklayarak web sitemizi ziyaret edebilirsiniz!
Min kargo yanlış yazılmuş sanırım

Geri