• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tetra N Roastery Ankara Atölyesi

E-ticaret altyapınızı güncellerken veri kaybı mı oldu? Hesabıma girdim, ne siparişlerim var ne kayıtlı adresim. Bi de şifremi kabul etmedi Googleda kayıtlı olmasına rağmen.

Sitemizdeki altyapı değişikliği sebebiyle eski siparişler silindi. Bu sebeple eski siparişlerinizi maalesef gösteremiyoruz. E-Posta adresi ile açılan üyelikler yeni altyapıya taşındı. Kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yapabilirsiniz. Facebook ve Google ile giriş yapmak isterseniz üye girişi sayfasında alttaki butonları kullanabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Toucan klasik espresso sevenler için harika.Kavrum homojen,çok kolay bir çekirdek.Sütlülerle de güzel gidecek potansiyeli var.İlk alışverişimdi çok memnun kaldım.Sefer beyin eline sağlık.

Toucan cerrado v60da karadut/böğürtlen, aeropressde yer fıstığı karakterini çok net gösteriyor. Kahveyi her iki türlü de çok beğendim, indirim için teşekkürler. Diğer kahveleriniz için de takipteyim.

Toucan cerrado v60da karadut/böğürtlen, aeropressde yer fıstığı karakterini çok net gösteriyor. Kahveyi her iki türlü de çok beğendim, indirim için teşekkürler. Diğer kahveleriniz için de takipteyim.
v60'da nasıl bir reçete kullandınız acaba? Dökümü nasıl yaptınız?

v60'da nasıl bir reçete kullandınız acaba? Dökümü nasıl yaptınız?
  • 94 derece nestle su
  • cafec traditional filtre
  • 15/240 kahve su oranı
  • öğütüm ise kingrinder k6 100 klik
İlk 40ml su ile bloom, ardından 200 ml suyu 45sn-1dk gibi bir sürede olabildiğince yavaş dökerek demlemeyi yaptım. Kavurucu sitelerinde degassing için 14-20 gün gibi bir süre önerdiği için bloomingi 1dk kadar uzun tuttum (elimdeki kahve 18 Ocak kavrumu). 3. dkda demlemeyi bitirdim, siz bloom'u 30 sn civarı tutarsanız toplam sürenin 2.30 dklara denk düşmesi gerekir.

Aeropress için de düz method 10/155 kahve su oranında, aynı su ve sıcaklıkta standart bir demleme yaptım. Öğütüm bu sefer 80 klik, pistona basışım 2 dk civarlarında olacak şekilde 2.15-2.20de demlemeyi bitirdim.

2024 Türkiye demleme 1.si Nida hanım bugün amerika vizesini aldı.

Umarım güzel haberlerle, dünya kupasıyla döner yurda ya da ne bileyim dönmesin kaçsın:F

Üyeliğim var. Sipariş verecektim. Hesabınız onay aşamasında, onaylaninca giriş yapabilirsiniz diyor. Hala onay bekliyorum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20240610_194714_Chrome.jpg
    Screenshot_20240610_194714_Chrome.jpg
    52.8 KB · Görüntüleme: 111
Doğru sayfada mısınız
ankara dışı siparişlerde 5000tl üzeri kargo tetranda yazmaz. Kullandığı logoda bu değil. Sipariş vermeden link atar mısınız

Geri