• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tetra N Roastery Ankara Atölyesi

Merhabalar. Yer varsa ben de eklenebilir miyim?

Gelemeyecek olan olursa ben de gelmek isterim.

Son durum:

1. Emre S.
  2. Tuncay E.
  3. Serhan B.
  4. Büşra Ü.
  5. Batuhan B.
  6. Şevval Ş.
  7. Erdem D.
  8. Mert N.
  9. Özgür K.
  10. Hacı Talha A.
  11. Bilal A.
  12. Yüksel B.
  13. Batuhan Z.
  14. Efe A.
  15. Seçkin Y.
  16. Berker Boss
  17. Erdem T.
  18. Berkay A.
19- Koray A. katılıyorum.
20- Katılıyorum. Efe ali d.
Kontenjandan ayri tutar misiniz mahcup olmak istemem ancak gorevlendirmem gelirse katilamam.
İlave Grup:

24 saatte yoğun ilginizle katılım sağladığınız için çok teşekkür ederiz. Şu an için yedeklerle birlikte dolmuş gözüküyor atölyemiz.

Gelemeyecek arkadaşlar bildirirse ona göre de kimseyi mağdur etmemiş oluruz.

Gerekli detaylar ya da değişen bir durum olursa buradan bildireceğiz. Görüşmek üzere ☺️

Merhabalar,
  1. Emre S.
  2. Tuncay E.
  3. Serhan B.
  4. Büşra Ü.
  5. Batuhan B.
  6. Şevval Ş.
  7. Erdem D.
  8. Mert N.
  9. Özgür K.
  10. Hacı Talha A.
  11. Bilal A.
  12. Yüksel B.
  13. Batuhan Z.
  14. Efe A.
  15. Seçkin Y.
  16. Berker Boss
  17. Erdem T.
  18. Berkay A.
  19. Koray A

Efe ali d. bey henüz bir net bilgi vermediği için
İsimlerinizi belirtirseniz tarın için son 20yi netleştirebiliriz.

Gelen arkadaşlardan ufak bir kaç ricamız olacak:
-Lütfen gün içinde parfüm ve koku kullanmayın.
-Daha iyi tat alabilmeniz için baskın ve yağlı yiyecekler tüketmeyin.

Katılamama ve ek bir durumda lütfen özel mesaj yoluyla ya da başlıktan belirtiniz.

Yarın 15:00'de görüşmek üzere😊

Son düzenleme:
Benim adım Tansel : TT olarak tazabilirsiniz

İlk defa alışveriş yaptım ve çok memnun kaldım. Tek önerim paketlerin valfli olmaması olur, onun dışında gerek filtre gerek espressoda çok iyi çıktılar elde ettim. Listeme üst sıralardan eklenen bir kavurucu oldu.

Dünkü etkinlik ile ilgili detaylı yorum yapan olmamış, merak edenler için ben biraz bahsedeyim. Öncelikle @zumrutkaraca bizlere kahve kavurmaya dair teknik bilgiler paylaştı ve beraber brezilya kahvesini 3 farklı profilde kavurduk. Sırasıyla açık, orta ve koyu kavrum olacak şekilde. Aynı zamanda hem sorulara cevaplar verildi, hem de çok güzel şeyler öğrendik. Açık kavrum yaklaşık 203 derece, orta kavrum 206 derece ve koyu kavrum yaklaşık 210 derece civarında sonlandı. Süreleri net hatırlamıyorum o yüzden yanlışlık olmasın diye yazmıyorum.

Profillerde ilk olarak renk farklılığı zaten belirgin şekilde gözleniyor. Kokularında da bariz farklar vardı, açık olan daha çiğ kokuyordu, koyu olan da kendini belli ediyordu. Ben çekirdeklerin tatlarına da baktım, açık olan kokusundan da belliydi tam olgunlaşmamış çiğ kalmış gibiydi, koyu olanda hafif bi bitterlik hissediliyordu ama orta kavrum olanı beğendim daha dengeli geldi 😅 Sonrasında bu kavrulan kahvelerle @Sefer Dağ V60 demlemeler yaptı. Ben açık kavrumu tam gelişememiş buldum, orta kavrumun asiditesi yerindeydi ama ben koyu kavrumu daha çok beğendim aftertaste daha güzel geldi orta kavruma göre. Sonuç olarak orta ve koyu her ikisini de beğendim.

Bu arada degas olmadan nasıl denediniz diyenler için, @zumrutkaraca kahve kavrulur kavrulmaz demlendiği zaman o rahatsız edici gazlar olmuyor dedi, sanırım gazlar açığa çıkmaya henüz başlamadığı için (kahve daha yeni kavrulmuş, kendinde değil, degas için vakti olmadı 😁) sanki degas tamamlanmış kahveler gibiydi yani 1 hafta önce kavurduk deseler inanabilirdim. Özellikle koyu kavrum için 😅

Hem kavurma sırasında hem demlemeler yapılırken bir sürü sorular, fikirler havada uçuştu. Çok keyifli bir etkinlik oldu. Ayrıca sonrasında gruplar halinde farklı çekirdeklerle espresso ve V60 tadımları yaptık. Ben hepsini denemedim, kahvenin sonu yok yani bir yerde kendimi frenlemek zorundaydım, ama her şey çok güzeldi. Ev sahipliği ve bu güzel atölye için @Sefer Dağ ve @Tetra.n.Roastery çok teşekkürler, eşlik ettiği için ve değerli paylaşımları için de @zumrutkaraca teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• DF54A7E8-FD7E-46B2-A149-71C4E94F2FFD.jpeg
    DF54A7E8-FD7E-46B2-A149-71C4E94F2FFD.jpeg
    217.9 KB · Görüntüleme: 56
Geri