Merhaba
Açıkçası bir çekirdek için birkaç deneme yapıp memnun kalınmadıysa burada hata benim profil seçimim muhtemelen.
Bochesa ile bu güne kadar 3 adet olumsuz yorum aldım (sizinki ile beraber). Olumsuz dediğim beklentiyi karşılayamama. Alanların neredeyse hepsi bilinçli tüketici. Bochesa 74158 yıkanmış alıyorsa , demlediğinde belli bir beklentisi vardır.
Bunun sebepleri çekirdek, kavrum partisinde hata yada profilde bir problem olabilir.
Çekirdek 74158 Yıkanmış, kondisyonunda herhangi bir problem yok. Son nem değeri %%11.5 (ilk değer %11.7 . 15.01.2025)
Kavrum partileri arasında bazen ufak sapmalar oluyor. DTR lerde (% ile development takip ettiğimden değil de

) %.0.5 , agtron değerlerinde +-3/5, kütle kaybında %0.1. Vs gibi. Bochesa partilerinde böyle bir sapma yok. Yani bochesa verdiysem birisine ufak sapmalar hariç benim profilim budur.
Aslında uyguladığım tüm profiller test edildi(field tested). Yani kendi denemediğim, birkaç kişiden farklı şartlarda yorum almadan sunduğum çekirdek yok. Öyle çuval geldi, kavurdum, ertesi gün satışa sundum çekirdek yok bende. Neredeyse 1 aydır üzerinde uğraştığım çekirdekler var henüz satışa sunmadım.
Ancak ne kadar özenilse de kahve gibi göreceli bir üründe tüm olasılıkları test etmem mümkün değil. Mutlaka Sizlerin deneyim ve yorumları sonucunda bazı ufak ayarlar yapacağım. Hedefim kesinlikle %100 memnuniyet.
Ben son derece küçük, mütevazi ve şeffaf bir işletmeyim. Herkesin beğenisine uyacak kahve kavurabilecek donanımda olduğumu düşünüyorum ama tabiki de takdir Sizlerin.
P.s.Eski profilden beklentisini bulamayan 3 kişiye yeni profilimle kavurduğum çekirdekleri yollayacağım. Bakalım onları da ikna edebilecek miyim

Çekirdeklerimi alıp deneyip olumlu/olumsuz tüm yorumlarını paylaşan herkese teşekkür ederim.