• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Temmuz Ayı Toplu Kahve Alımı ve Kahve Tadımı

Hayırlısı olsun.Ben pas geçiyorum bu ay alımı. :confused:

Coffee Department hayırlı olsun, oy verdiğimiz firmanın çıkması sevindirici, geçtiğimiz aylarda Kahve Fabrikasından Şerif Bey'in forumu anlık takibi çözüm odaklı yardımlarının bu ayda @metin bey tarafından sergileneceğine şüphe duymuyorum, bir kez daha hem bizlere hem Metin beye hayırlı olsun

Herkese merhaba,
Bu ayki toplu alımda Coffee Department'a oy veren herkese çok teşekkürler, gerçekten çok heyecan verici bir süreç :)
Sipariş safhasına geçmeden evvel bir takım gelişmeler hakkında bilgilendirme yapmak isterim.
  1. Yurt içi kargo ile yazışmalarımız devam ediyor, 1-2 haftaya anlaşma yapmış ve entegrasyonu tamamlamış oluruz diye düşünüyorum.
  2. Bu pazartesi kavurmahaneye yeni bir kahve geldi, temmuz ayı alımına onu da yetiştirmeye çalışacağız. Kahvemiz Ruanda Shanga Natural.
  3. 3x250, 3x150 ve 5x150 gramlık olacak şekilde 3 ürün tanımlayacağız içeriği istediğiniz gibi oluşturabileceksiniz.
  4. Balat ya da Nişantaşı dükkandan alım ya da kargo yapılabilir bunun için de alım esnasında bir seçenek sunacağız.
Tekrar haberleşmek üzere
Desteğiniz için teşekkür ederiz. Değirmeni olmayan arkadaşlar ile birlikte biz toplu alım yapıyoruz. öğütülmüş almak yerine Kendimiz öğütüp saklama kaplarına alıp bölüşüp kullanıyoruz. Değirmeni olan ve İlgilenen ben olunca da herkes kendisi için almak yerine benim üzerimden işi yürütmek kolaylarına geliyor. Bizler için daha da ekonomik olması açısından signature diyebileceğiniz kahvelerinizden 1 kg lık paket seçeneği sunma durumunuzda olur mu? Mesela Ruanda kahvesi gibi.

Herkese merhaba,
Çin'den aldığım değirmenim gümrükten çıkınca içeceğim ilk evde öğütülmüş çekirdek kahvenin heyecanını yaşamaya başladım. Bu çekirdekleri de Kahve Kulübü toplu alımıyla elde etmek istedim. Yani bu ilk toplu alımım olacak : ) Süreç hakkında bilgisi olan arkadaşlar beni de aydınlatabilir mi? Forumda toplu alım sürecinin nasıl işlediğine dair bir konu varsa özür dilerim,bulamadım : )

Acaba alım ne zaman gerçekleşecek? Kahvem bitti,almak için toplu alımı bekliyorum ama tarih yok,ona göre başka kahve alacağım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Acaba alım ne zaman gerçekleşecek? Kahvem bitti,almak için toplu alımı bekliyorum ama tarih yok,ona göre başka kahve alacağım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Alım Bu ayın 15'i gibi yapılması planlanıyor.(bir kaç günlük sarkmalar olabilir). Kargolanıp size ulaşması ay sonuna yaklaşabilir. Bilginize

Merhabalar,

Foruma üye olduğumdan bu yana aylık alımları kaçırmıyorum. (Gerçi yeni üyeyim 2 kere alım yaptım Temmuz da 3. olacak)
Belki daha öncede yazılıp konuşulmuştur ama toplu alımlarda anlık belirsizliği ortadan kaldırmak düşündüğüm bir çözüm var. Bunu öneri olarak paylaşmak isterim.

Aylık alım sürecine içinde bulunduğumuz ay içinde değilde, her ay için planlamayı 1 ay öncesinden başlatsak nasıl olur diye düşünüyorum. Anket, mağaza belirlenmesi, paketler, çekirdekler, fiyatlar, satış tarihi gibi mevzular bir önceki aydan konuşulur, zaman ve planlama açısından rahat davranılmış olunur. Aylık ilgilenen arkadaşlar belli bir zaman dilimine sıkıştırılmaz. Kavurucu tarafında hazırlık aşamaları için zaman olur. Geçen ay olduğu gibi birinci seçilen kavurucuda aksilik olması durumunda alternatif için daha fazla zaman olur. Planlama yapılabilirse alım başlangıç tarihleri her ayın aynı güne sabitlenebilir.

Tabi benim hesaba katmadığım negatif yönleride olabilir bu durumun. Fikir olarak paylaşmak istedim.

Merhabalar,

Foruma üye olduğumdan bu yana aylık alımları kaçırmıyorum. (Gerçi yeni üyeyim 2 kere alım yaptım Temmuz da 3. olacak)
Belki daha öncede yazılıp konuşulmuştur ama toplu alımlarda anlık belirsizliği ortadan kaldırmak düşündüğüm bir çözüm var. Bunu öneri olarak paylaşmak isterim.

Aylık alım sürecine içinde bulunduğumuz ay içinde değilde, her ay için planlamayı 1 ay öncesinden başlatsak nasıl olur diye düşünüyorum. Anket, mağaza belirlenmesi, paketler, çekirdekler, fiyatlar, satış tarihi gibi mevzular bir önceki aydan konuşulur, zaman ve planlama açısından rahat davranılmış olunur. Aylık ilgilenen arkadaşlar belli bir zaman dilimine sıkıştırılmaz. Kavurucu tarafında hazırlık aşamaları için zaman olur. Geçen ay olduğu gibi birinci seçilen kavurucuda aksilik olması durumunda alternatif için daha fazla zaman olur. Planlama yapılabilirse alım başlangıç tarihleri her ayın aynı güne sabitlenebilir.

Tabi benim hesaba katmadığım negatif yönleride olabilir bu durumun. Fikir olarak paylaşmak istedim.
Bunu ben de dusundum.Hatta tarihin belli olmasi da iyi olur.Ona gore stok sorunumuz olmaz.Ama şoyle bir durum var ki kavurucular bu aylik alimlarimizla ne kadar ilgili? O konuda bilgi sahibi arkadaslar daha net cevap verir

@selamet hocam selamlar öncelikle düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkürler. Aslında biz tamda sizin düşündüğünüz gibi yapıyoruz diyebiliriz. Bu ay için konuşursak 26 haziran anket açılışı 29 haziran anket kapanışı idi. Yani sonuçlar kapandıktan sonra nerdeyse 15 günlük bir görüşme zamanı bırakılıyor. Metin bey ile ayarlamamız 1-2 gün sürmedi bile. Eğer anket 1.si ile sonuca ulaşamasak bile 2. İçin fazlasıyla zamanımız oluyor hatta 3. cü için bile . Bir de önceden ayarlamanın 1 ay sonrasının stoğu hakkında net konuşamamak gibi dezavantajları da oluyor. Üyelerin 1 ay öncesinden kahvelerine bakarak oy verdikleri kavurucuda o kahveler çoktan bitmiş olabilir. 3 hafta öncesi ideal diye düşünüyoruz bu yüzden

Bunu ben de dusundum.Hatta tarihin belli olmasi da iyi olur.Ona gore stok sorunumuz olmaz.Ama şoyle bir durum var ki kavurucular bu aylik alimlarimizla ne kadar ilgili? O konuda bilgi sahibi arkadaslar daha net cevap verir
Her ay dile getirdiğimiz gibi toplu alımları stok olarak görmeyiniz bu sonuçta hep beraber kahve içelim diye başlatmış olduğumuz bir etkinlik ben mesela aylık 2-3kg arası kahve alıyorum buna ek toplu alıma katılıyorum herkes ile içtiğim kahvenin tadı ve keyfi bir başka oluyor

Acaba sürecin nasıl işlediği konusunda bilgilendirme yapabilir misiniz? Bi arkadaş yazmış wp ye üye olmak lazım. Ondan sonra ne oluyor bu aya katılamayanlar bir daha ki ay katılabilecekler için bilgilendirme olur. Teşekkürler

Acaba sürecin nasıl işlediği konusunda bilgilendirme yapabilir misiniz? Bi arkadaş yazmış wp ye üye olmak lazım. Ondan sonra ne oluyor bu aya katılamayanlar bir daha ki ay katılabilecekler için bilgilendirme olur. Teşekkürler
Şöyle açıklayalım
Her ay sonu biz anket düzenlemesini yapıyoruz sonrasında anket açılıp seçimler yapılıyor biz seçileni önceden takip edebildiğimiz için ön görüşmelere ve içerik hazırlanmasına başlıyoruz bu ay Coffee department bizlerden rica etti herkese açık değil kahve kulübüne özel olması açısından WhatsApp grubumuzda indirim kodunu yayınlarsanız seviniriz diye bazen firmalar herkesin gönlü bir olsun da diyebiliyor bu kavurucunun tercihine kalıyor ve her ayın 1inde süreç işleme geçmiş 15gibi de alım başlamış oluyor alım kapanış tarihi 5gğn sonrası ise mesela bizler 5gün sonrasında anketi yayınlıyoruz süreç böyle işliyor diyebilirim

Geri