• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Temmuz 2024 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

O kadar övüldü, bi kokonat lemoneyd içemedik ya.

Filtre için açık kavrum bir ürün arıyorum. Tavsiye varsa almak isterim ve Türk Kahvesi için ürün alan var mı?

Kokonat limon kesin bitti mi ya kıyıda köşede yok mu 10 20kg
Merhaba, maalesef sonuna geldik. Sonunu kendimize ayıracakken stok açtık forum için öyle diyeyim :)
vitusgökçen iyi günler siparişte not ekleme kısmı yok kahve yeni kavrum olsun gibi not yazamıyoruz bu hususta not ekleme koyulabilir mi ?
Selamlar, sipariş ödeme ekranına gelmeden ''Sipariş notu ekle'' gibi bir buton olması lazım görebildiniz mi? Mobilden giriyorsanız bazen yukardaki ilk adımda kalabiliyor.
O kadar övüldü, bi kokonat lemoneyd içemedik ya.
Benzer bir deneyim arıyorsanız Pink Champagne ve Nectarı tavsiye ederim. Onun dışında da nitelikli kahvve kategorisinde de güzel tadım notaları olan kahvelerimiz var. ✌️
Filtre için açık kavrum bir ürün arıyorum. Tavsiye varsa almak isterim ve Türk Kahvesi için ürün alan var mı?

Kavrum derecelerimiz kahvelerin ürün sayfalarında belirtiliyor. Kavrum profilimizi ortalama alırsak orta altı diyebilirim. Türk kahvesi için öneri isterseniz Etiyopya Dukamo ve Nensebo Refisayı tavisye ederim. 🙏

arkadaşlar seçim öncesi fiyatlar daha ucuzdu seçim sonrası fitaylarda yükselik olmuş ben mi yanılıyorum biri beni aydınlatsın lütfen .neden
Ben zam göremedim fiyatlar aynı yeni kahveler eklenmiş sadece onların fiyatı mevcut kahvelerin üstünde onlar ile karıştırıyor olabilirsiniz.

Espresso kavrum??

Aldık bakalım :) Şimdiye kadar Monteblanco ve El Mirador kahvelerinden hep memnun kaldım bunlar farklı lotlar sanırım yada kavurma profilinden kaynaklı tadım notaları farklılık gösteriyor deneyelim. Degass için Monteblanco ve El Miradorlarda kaç gün tavsiye ediyorsunuz @vitusgökçen ona göre denemeye başlayalım

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    33.2 KB · Görüntüleme: 137
Son düzenleme:
İlk Vitus siparişim, uzun zamandır denemek istediğim bir kavurucuydu. Arada oy veriyordum, bu sefer de oy verdim ve seçildi.

Ethiopia Faysel Abdosh Bombe
1000 GR

Ethiopia Keramo
250 GR

Colombia Monteblanco Purple Caturra
100 GR

Colombia El Mirador Catiope Pink Champagne
100 GR

Aldık bakalım :) Şimdiye kadar Monteblanco ve El Mirador kahvelerinden hep memnun kaldım bunlar farklı lotlar sanırım yada kavurma profilinden kaynaklı tadım notaları farklılık gösteriyor deneyelim. Degass için Monteblanco ve El Miradorlarda kaç gün tavsiye ediyorsunuz @vitusgökçen ona göre denemeye başlayalım

Selamlar, şimdiden afiyet olsun. Nectar ve Pink Champagne de 5-7 gün sonrası, Purple Caturra için ise 5., 12. ve 16. günde demleyip farkı görmenizi tavsiye ederim :giggle: Carbonic Maceration için eğer fermente tatları seviyorsanız sitedeki reçeteyi 7. gün deneyebilirsiniz.🙏

@vitusgökçen iyi günler dilerim.Ethiopia kahve seçkisini neden bu kadar fazla tuttunuz merak ettiğim için soruyorum. colombia kahve sever birisi olaral Ethiopia kahve seçkisini bu denli neden fazla kenya , salvador vb seçkiler yerine neden Ethiopia. teşekkür ederim. bir de kahvelerini hasat yılları nedir acaba teşekkürler.

@vitusgökçen iyi günler dilerim.Ethiopia kahve seçkisini neden bu kadar fazla tuttunuz merak ettiğim için soruyorum. colombia kahve sever birisi olaral Ethiopia kahve seçkisini bu denli neden fazla kenya , salvador vb seçkiler yerine neden Ethiopia. teşekkür ederim. bir de kahvelerini hasat yılları nedir acaba teşekkürler.

İyi günler, aslında özel bir sebebi yok. Seçkiyi ekiple beraber deneyimliyoruz ancak genelde son karar benden çıkıyor. Bende özellikle natural Etiyopyaları çok seviyorum ve benim gibi bu kahveleri seven çok ev baristasına denk geldiğim için biraz daha torpilli oluyorlar seçki içerisinde. Onun dışında aslında bakarsanız Afrika lotlarına Ngozi ve Humure'yi de ekledik. Bir çok Güney ve Orta Amerika lotu da seçki içerisinde var. Yeni eklenenlerin çoğunluğu bu sefer Etiyopya oldu. Kolombiya seviyorsanız hoşunuza gidebilecek bir çok Kolombiya kahvesi var. Ayrıca HondurasBir sonraki değişimde farklı kahvelerde görebileceksiniz. Herkesin cebine ve damağına uygun tutmaya çalışıyorum seçkiyi bunu yaparkende tedarikçilerimizle iletişim halindeyiz. Sizden gelen taleplere ve bizim aradığım niteliklere sahip kahveler olursa seçkide yer bulabiliyor. Kahvelerin hepsinin hasat yılları ürün sayfalarında yazıyor. 🙏

Geri