izmirkahvesi
Barista
- İsim
- arda
arkadaşlar seçim öncesi fiyatlar daha ucuzdu seçim sonrası fitaylarda yükselik olmuş ben mi yanılıyorum biri beni aydınlatsın lütfen .neden
Selamlar, anket açıkken seçki bu kadar geniş değildi. Sonradan yeni kahveler eklendi. Önceki olan kahvelerde ben farklılık göremedim.arkadaşlar seçim öncesi fiyatlar daha ucuzdu seçim sonrası fitaylarda yükselik olmuş ben mi yanılıyorum biri beni aydınlatsın lütfen .neden
teşekkür ederim .Selamlar, anket açıkken seçki bu kadar geniş değildi. Sonradan yeni kahveler eklendi. Önceki olan kahvelerde ben farklılık göremedim.
Merhaba, maalesef sonuna geldik. Sonunu kendimize ayıracakken stok açtık forum için öyle diyeyimKokonat limon kesin bitti mi ya kıyıda köşede yok mu 10 20kg
Selamlar, sipariş ödeme ekranına gelmeden ''Sipariş notu ekle'' gibi bir buton olması lazım görebildiniz mi? Mobilden giriyorsanız bazen yukardaki ilk adımda kalabiliyor.vitusgökçen iyi günler siparişte not ekleme kısmı yok kahve yeni kavrum olsun gibi not yazamıyoruz bu hususta not ekleme koyulabilir mi ?
Benzer bir deneyim arıyorsanız Pink Champagne ve Nectarı tavsiye ederim. Onun dışında da nitelikli kahvve kategorisinde de güzel tadım notaları olan kahvelerimiz var.O kadar övüldü, bi kokonat lemoneyd içemedik ya.
Filtre için açık kavrum bir ürün arıyorum. Tavsiye varsa almak isterim ve Türk Kahvesi için ürün alan var mı?
Ben zam göremedim fiyatlar aynı yeni kahveler eklenmiş sadece onların fiyatı mevcut kahvelerin üstünde onlar ile karıştırıyor olabilirsiniz.arkadaşlar seçim öncesi fiyatlar daha ucuzdu seçim sonrası fitaylarda yükselik olmuş ben mi yanılıyorum biri beni aydınlatsın lütfen .neden
İlk kargoları perşembe günü teslim ediyoruz. Genelde 1 gün içinde teslim ediliyor. Ancak siparişiniz için özel bir tarih varsa not kısmında belirtmeniz önemli@vitusgökçen sipariş vermemiz halinde ne zaman çıkıyor aşağı yukarı acaba? Bu haftasonu il değiştireceğim için ona göre yol izlemek istiyorum.
Aldık bakalımŞimdiye kadar Monteblanco ve El Mirador kahvelerinden hep memnun kaldım bunlar farklı lotlar sanırım yada kavurma profilinden kaynaklı tadım notaları farklılık gösteriyor deneyelim. Degass için Monteblanco ve El Miradorlarda kaç gün tavsiye ediyorsunuz @vitusgökçen ona göre denemeye başlayalım
@vitusgökçen iyi günler dilerim.Ethiopia kahve seçkisini neden bu kadar fazla tuttunuz merak ettiğim için soruyorum. colombia kahve sever birisi olaral Ethiopia kahve seçkisini bu denli neden fazla kenya , salvador vb seçkiler yerine neden Ethiopia. teşekkür ederim. bir de kahvelerini hasat yılları nedir acaba teşekkürler.