Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan
Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kendi filtresi biraz geç çözüyor gibi değişik filtreler denemekte fayda var ben çok istediğim verimi alamadım makineden ,bir nebze olsun nestle su ve karıştırma yöntemi ile acılıktan kurtuldum herhalde makinenin fiyatı yüksek diye beklentimiz yüksek
Kendi filtresi biraz geç çözüyor gibi değişik filtreler denemekte fayda var ben çok istediğim verimi alamadım makineden ,bir nebze olsun nestle su ve karıştırma yöntemi ile acılıktan kurtuldum herhalde makinenin fiyatı yüksek diye beklentimiz yüksek
Ben yeni aldım makineyi şimdilik memnunum açıkçası çok fazla uğraşmak istemeyen kişiler için stabil fincanlar sağlıyor, tek beğenmediğim husus filtreleri oldu kalın çekime rağmen çok fazla tuttu suyu cafec abaca ile çok daha hızlandı
Tchibo filtre ile kullanıyorum acılık yok. Kalın da öğütmüyorum hiç.
Bu arada kafeinsiz kahve arayışında olanlara not: denediğim kafeinsiz kahveler arasında bu makinede en başarılı sonucu şerif hocanınkinden aldım. Zaten kafeinsiz olarak tek çeşit satıyor.
edit: nedense bir süre sonra çekirdekten aldığım performans düştü, sonra başka çekirdek arayışına girdim kafeinsiz olarak. tavsiye varsa bilmek isterim.
Çok uzun zamandır almayı düşünüyordum. Sonunda evdeki Delonghi’yi emekli edip, Moccamaster Select’i mutfağa yerleştirdim.
Almak isteyenler için not; şu an Türkiye fiyatı 5K civarında. Dün Amazon’dan 3600 TL’ye aldım (Bugün 3400 TL olmuş.) 24 saat içinde İtalya’dan İstanbul’a teslim ettiler.
Garanti süresi içinde arıza durumunda iade veya değişim yapacaklarını belirttiler. Umarım ihtiyaç duymam ama sözlerinde dururlarsa çok kral hareket olur.
Uzun yillardir Moccamaster kullaniyorum, sayet bulabilirseniz SwissGold KF4 Altin filtre oneririm.
Su anda maalesef uretimi yok ama eBay’e dusuyor bazen.
Eski orjinal olani ama, su:
Uzun yillardir Moccamaster kullaniyorum, sayet bulabilirseniz SwissGold KF4 Altin filtre oneririm.
Su anda maalesef uretimi yok ama eBay’e dusuyor bazen.
Eski orjinal olani ama, su:
Kagit filtre yerine kullanacaginiz, 23k altin kaplama metal filtre bu.
Kullanimi sonsuz.
Tek olayi var, sadece su ile temizliyorsunuz. Sabun, bulasik deterjani vs. kullanmiyorsunuz.
Kahve brew oldu (demlendi?), cope bosalt, suyun altinda 2-3sn calkala tamamdir.
Benimki 10 kusur sene oldu hala isil isil.
Altin veya metal filtre kagittan farklidir. Kagit filtre daha ince ve daha cok suzer, bu arada kahvenin aromatik yaglarini da suzer.
Kagit filtre kullandiginizda daha berrak ve daha suzulmus, puruzsuz kahve alirsiniz, kolestrolunuz yuksekse kagit filtre Altin veya metalden daha iyidir. (Google’a “LDL Metal Coffee filter“ yazip okuyabilirsiniz)
Yok ben kahvenin tam aromasini almak istiyorum, veya daha yogun tat olsun, kahvenin tadi goruntusunden daha onemli benim icin diyorsaniz metal/altin daha onde bana gore.
Altinin ozelligi oksitlenmiyor, diger metal filtrelerden bir tik ustte cunku altin inert oldugu icin ekstra tat vermiyor, hic bir sey eksiltmiyor, hic bir sekilde etkilesime girmiyor sadece isini yapip suzuyor, notr yani.
Bir de kahve acisi var, o kadar ugrasiyorsun yok Hawaiian Kona olsun ama Peaberry’si olsun, yok Kolombiya’dan plantasyondan kahve getirtiyorsun, ama kagit filtreye de tadin bir kismini birakiyorsun, bu bana hep biraz ters gelmistir.
Tabi bir de filtre az kaldi, tekrar almak derdi de komple bitiyor.
Sonucta Metal (veya Altin) daha iyi veya kagit daha iyi diye definitif birsey yok, tamamen kisisel secim ve damak zevki.
Ben tum kahve aparatlarimda altin filtre kullaniyorum, Aeropress’te, Chemex’te, vs. sahsi tercih. Able Brewing yapmisti ilk onlar icin ama uretmiyor artik o da.
eBay.de ye baktim bundan yok, muadilleri var.
Bitmislerde var mesela, bakin bu:
Entdecken Sie swissgold kaffeedauerfilter KF4 1x4 OVP in der großen Auswahl bei eBay. Kostenlose Lieferung für viele Artikel!
www.ebay.de
Ust tarafindaki parmak oyugu ve daha derin makinalar icin olan ekstra adaptor ring’i tanimanizi kolaylastiracaktir.
Bunun tonla taklidi, muadili, cesidi var, yok Cin mali olani var, yok Braun’unki var, yok Frieling’inki var. Cin mali olan haric hepsi elimden gecti, bu krali, digerleri hediye oldu ese dosta.
Hem de bu Moccamaster’a mukemmel uyuyor, mesela Braun’unkinin uzerinde de Swissgold yaziyor ama Moccamaster’in haznesine buyuk geliyor.
Hic bulamazsaniz da Frieling’inki buna en yakin olani. Frieling’de de bir suru cesit var, bahsettigim 24k kaplama olan KF4 12-C modeli.
universal olan türkiyede yok sanıyorum. sirke, sitrik asit, soda içermeyen solüsyonları kullanın diye uyarıyor moccamaster ama durgolda sulfamik *asit var
*sulfamik yerine sitrik yazmışım, sitrik asit kullanmayın bakır üzerinde tabaka oluşturup tadı etkilediği konusunda uyarıyor üretici
Kireç temizliği için Moccamaster, Durgol Universal'i önermiş ama Türkiye'de satışı yok. Türkiye'de Durgol'ün Swiss Espresso diye bir ürünü var.
Ben de fiyatı 24.5 TL uygun diye Rossmann'dan kettle ve kahve makineleri için sattığı Domol Bio Kireç Çözücü 250ml siparişi vermiştim ama bu ürün tam da Moccamaster'ın resmi sitesinde "bakıra zarar verir, kullanmayın" diye uyardığı biodegradable, citric acid içeren bir ürünmüş, siparişi iptal ettim, forum sayesinde bir hatadan dönmüş oldum Bir de Durgol Swiss Espresso'ya bakayım.
Moccamaster sitesindeki uyarı: "We do not recommend using vinegar or citric acid to descale as they might damage the machine, leave an unpleasant taste, or cause issues with your Moccamasters’ mechanical parts.
NOTE: Please refrain from using descalers with high citric acid content, such as a biodegradable descaler. The citric acid can cause a chemical reaction with the copper of our heating element, resulting in a persistent bad taste." https://www.moccamaster.eu/faq
Importers and distributors of Moccamaster filter coffee machines, grinders and equipment in Australia & New Zealand.
nordcoffee.com.au
De-scaling is Important:
We recommend de-scaling the machine every three months or so. This is also dependent on the water quality in your area and is recommended to prevent build-up of limescale which will affect the function of the machine. Please note that the warranty is void if the machine fails due to limescale.
A simple way to de-scale the machine is to use household vinegar mixed with water as below:
Mix half a litre of vinegar and half a litre of water and pour into the water reservoir and start the machine. After this cycle is complete, rinse out with two cycles of water. Done!
Beyaz sirkeyle her 100 filtre sonrası böyle yapıyorum.
Bir konuda yardıma ihtiyacım var. Geçen sene ablama Amazon Almanyadan aldığımız Moccamaster şalteri attırıp bir daha çalışmamış. Garanti yada teknik servis için tavsiyesi olan var mı?
Bir konuda yardıma ihtiyacım var. Geçen sene ablama Amazon Almanyadan aldığımız Moccamaster şalteri attırıp bir daha çalışmamış. Garanti yada teknik servis için tavsiyesi olan var mı?
Bir tablet buldum temizlik için siemens un ürünü. Kahve makineleri için temizleme tableti diye satılıyor. Markası "Reinigungstabletten"
Bunu moccamaster için kullanabilir miyiz ?
Moccamaster'in onerdigi Durgol Universal 750ml olani daha ekonomik hem de uygunluk, vs. sorusu kalmaz aklinizda. Sanilanin aksine Kaffesa'dan temin edilebilir.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.