• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tchibo Elektrikli Sıcaklık Ayarlı Kaz Boyunlu Kettle

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba arkadaşlar, belki benim gibi ihtiyaci olan arkadaşlar var ise yaziyorum. Ürün sitesinde 3,999 TL olarak indirime girmis ve e-bültene kayit olarak yüzde 10 indirim kodu aliyoruz, toplamda 3,599 TL ye geliyor. İsteyen varsa değerlendirebilir.

"Merhaba, bir sorum olacak. Şu anda Tchibo'nun elektrikli, ısı ayarlı ve kaz boyunlu kettle'ını kullanıyorum. Akış hızını yavaşlatmak için ucuna akış daraltıcı (kirpi süzgeç) taktım ancak suyun akış kontrolü hâlâ istediğim gibi değil. Sizce Tchibo kullanmaya devam mı etmeliyim, yoksa Fellow Stagg EKG Pro veya Hario Lyra elektrikli kettle modellerinden birine mi geçmeliyim? Hangisini tercih etmemi önerirsiniz?"

İsmini saydığınız kettle modelleri de aynı dertten muzdarip. Kirpi süzgeçten ziyade ben yuvarlak olan süzgeçlerden yarısını kesip taktım bayağı yavaşladı. Tam devirmeden tuttuğumda ortalama akış hızı 5/s -6/s arası alıyorum. Ben bunu yeterli buluyorum ama siz yeterli bulmazsanız o zaman başka alternatiflere bakabilirsiniz.

İsmini saydığınız kettle modelleri de aynı dertten muzdarip. Kirpi süzgeçten ziyade ben yuvarlak olan süzgeçlerden yarısını kesip taktım bayağı yavaşladı. Tam devirmeden tuttuğumda ortalama akış hızı 5/s -6/s arası alıyorum. Ben bunu yeterli buluyorum ama siz yeterli bulmazsanız o zaman başka alternatiflere bakabilirsiniz.
Hocam selamlar. İkinci el tchibo mu yoksa kumtel mi önerirsiniz? Kumtelin döküş performansı tchibo ile kıyasla nasıl biliyor musunuz?

Hocam selamlar. İkinci el tchibo mu yoksa kumtel mi önerirsiniz? Kumtelin döküş performansı tchibo ile kıyasla nasıl biliyor musunuz?
Kumtel kullanmadım ama ben bir kaç yerde boynunu düzeltenden tutun da malzeme kalitesinden pek memnun kalmayan bile gördüm. Ben tchibodan memnunum malzeme kalitesi vs bayağı iyi, kumtel tabiki fiyat performans olarak bakmak lazım ama temiz kullanılmış bir tchibo bulursanız üzülmezsiniz diye düşünüyorum. Sanırım şu an stoklarda 0 olarak yok gibi sağda solda da biraz pahalı. Nihai karar tabii ki sizin ama ben malzeme kalitesi olarak tchibo diyorum.

Geri