Hocam kullandığınız kod nedir ?Alternatif olarak daha uygun fiyatlı arayanlar 1349₺
Ekli dosyayı görüntüle 40924Yükleniyor...
www.kumtel.com
Hocam kullandığınız kod nedir ?Alternatif olarak daha uygun fiyatlı arayanlar 1349₺
Ekli dosyayı görüntüle 40924Yükleniyor...
www.kumtel.com
YENIUYE150Hocam kullandığınız kod nedir ?
Kod halen geçerliYENIUYE150
Hocam selamlar. İkinci el tchibo mu yoksa kumtel mi önerirsiniz? Kumtelin döküş performansı tchibo ile kıyasla nasıl biliyor musunuz?İsmini saydığınız kettle modelleri de aynı dertten muzdarip. Kirpi süzgeçten ziyade ben yuvarlak olan süzgeçlerden yarısını kesip taktım bayağı yavaşladı. Tam devirmeden tuttuğumda ortalama akış hızı 5/s -6/s arası alıyorum. Ben bunu yeterli buluyorum ama siz yeterli bulmazsanız o zaman başka alternatiflere bakabilirsiniz.
Kumtel kullanmadım ama ben bir kaç yerde boynunu düzeltenden tutun da malzeme kalitesinden pek memnun kalmayan bile gördüm. Ben tchibodan memnunum malzeme kalitesi vs bayağı iyi, kumtel tabiki fiyat performans olarak bakmak lazım ama temiz kullanılmış bir tchibo bulursanız üzülmezsiniz diye düşünüyorum. Sanırım şu an stoklarda 0 olarak yok gibi sağda solda da biraz pahalı. Nihai karar tabii ki sizin ama ben malzeme kalitesi olarak tchibo diyorum.Hocam selamlar. İkinci el tchibo mu yoksa kumtel mi önerirsiniz? Kumtelin döküş performansı tchibo ile kıyasla nasıl biliyor musunuz?