• Nisan Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Nisa ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Parsa Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tchibo Elektrikli Sıcaklık Ayarlı Kaz Boyunlu Kettle

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Video çektim ama foruma yüklemeyi beceremedim. Dilerseniz özelden whatsapptan veya mail olarak atabilirim.
Çok sevinirim. Bir de mümkünse kitapçıktaki yeri de çekebilir misiniz? Bendeki ile bir karşılaştırayım. Özelden yazıyorum.

1 senedir aktif kullanıyorum. İçine kirpi süzgeç taktım. 450 ml tek demlemelik işlemlerde rahatlıkla iş görüyor ama 2 demleme 750 ml suyla yaparsanız ilk demlemeyi çok üstten dökmek zorunda kalıyorsunuz, kahve yatağını köpürtüyor. Kahve demlemekte amatör olduğum zamanlarda çok bir şey farkedemedim ama şuan bu kettle değiştirmeyi düşünüyorum. Origami dripper da mesela kuğu boynu dripper a değiyor. Değdirmek istemediğimde yukardan dökmek zorunda kalıyorum. Giriş seviyesi için iyi ama ilerleyen zamanlarda iyi olmadığını anlıyor insan

Merhaba,

Öncesinde Epinox Barista Kettle 1200 ML kullanıyordum. Döküşüne henüz(4 demleme) alışamadım. Fakat kirpi süzgeç alıp öyle de deneyimleyeceğim. Silikon tıpa bulursam(yurtiçi)onu da alıp deneyeceğim. Demlemelerde ortalama 1:30 da suyu durdurduğumdan ısı kaybolması 1-2 dereceden fazla olmadı. Önceki yorumlarda gördüğüm içinde nokta nokta olan şey ilk demlememde oluştu. Koku olarak da farklı bir metalik koku alıyorum. Temizleme yöntemlerini tek tek deneyip bu kokunun kaybolması için elimden geleni yapıcam. Bu problemler harici ısıtma ve görüntüsü güzel bir kettle Konunun başlarında ekran ve ışıkların kapanmadığı belirtilmiş fakat 3 saniye güç tuşuna basınca ışıkları kapanıyor.
Üstat ben de yrni aldım bende de koku var. Geçiyor mu o koku

Bugün ben de Osmanbey mağazasında
son 1 adet gördüm ve 2 bin TL’ye satın aldım.
Bu fiyata bulduğum için sevindi , kullandıkça deneyimlerimi paylaşırım :)

Tek renk seçeneğimi mevcut?

Burada başlığı gördükten sonra aklıma düştü ve bugün ben de Bostancı'dan aldım, bir tane vardı rafta, eve gelince hemen denedim. Akışla ilgili "ne kadar hızlı olabilir, ayarlarım" diye düşünmüştüm, ama cidden hızlı akıyor, burada yazılan çözümleri deneyeceğim.

Herkese iyi günler, bu üründen internet sitesinde mevcut ve 4k fiyatı var. Uzun kullanım tecrübeniz nasıl acaba alınır mı.

Hocam 4k fiyat piyasaya göre nasıldır bilemem ama önemli bir eksiği var: Akışı gerçekten hızlı. Ben yavaşlatmak için kirpi denen süzgeçlerden taktım çıkışa. Bir ara toplu olarak akış sınırlandırıcı tıpa alalım dedim topluca kimseden ses çıkmadı. Onun dışında öğrenme eğrisi biraz yüksek ama kullanışlı. Ben geçen sene 2200'e almıştım sanırım.
Kirpi takacak olursanız arkasındaki alüminyum parçayı çıkarmayı unutmayın, genelde pek kaliteli olmuyor.

Herkese iyi günler, bu üründen internet sitesinde mevcut ve 4k fiyatı var. Uzun kullanım tecrübeniz nasıl acaba alınır mı.
Ben uzun zamandır kullanıyorum kirpi süzgeç takarsanız akış bence gayet iyi oluyor. Benim problem yaşadığım iki konu var; yapacağınız kahve miktarı kadar su koyarsanız 300 ml civarı koyuyorum ben mesela ısı çok çabuk düşüyor. 92 ile başlıyorum örneğin demleme bittiğinde 89lara kadar inmiş oluyor. Eğer çokça su koyarsanız 600 700 ml gibi o zaman gayet iyi tutuyor ısıyı demleme boyunca 1 derece ya düşüyor ya düşmüyor ama o zaman da akış benim stilime göre bir tık hızlı oluyor. Ben 2 bine almıştım yaklaşık 1 yıl önce o zamanlar fiyat performanstı şimdi 4999a satılıyor sanırım o fiyat eder mi emin değilim.

Hocam en yakın timemore 8200 lira. Hario 11bin, fellow 12bin, brewista zaten yok. Hario ve fellow stoklarından emin değilim. Hocam uç kısma farklı bir yolla daraltılamaz mı, mesela kaynak yapılsa veya sıkıştırılsa teknik olarak bilmiyorum ama

3-4 yıldır kullanıyorum. Genel olarak memnunum. 94 dereceye ayarlandığımda +-1 derece toleransla sıcaklığı sabit tutuyor. Akışı dert etmeyin hocam. Ben markette kaliteli bir çelik kirpi süzgeç buldum zamanında 5-10 liraya akışı istediğim gibi ayarladım. Bence bu kettle ın en büyük sorunu kuğuboynu kısmının dik kısa olması. Eğer içinde çok su varsa ağız kısmı yukarıda kalıyor ve su yukarıdan şıpırdayarak dökülüyor. Önceden kullandığım epinox sıcaklık ayarı olmayan demlikte ağız kısmı yatay ve uzundu. İstediğim gibi alçaktan dökebiliyordum. İlk döküşü çok yavaş ve dikkatli yaparak biraz çözebiliyorsunuz bu sorunu. Daha iyi anlayabilmeniz için 2 demliği aynı açıyla tutarak fotoğraf çektim.

Çok teşekkürler hocam anladım. İyi demlemeler.

Geri