Bu kettle'ı ben de bi süredir kullanıyorum, gayet memnunum ama benim için tek sorun akışın fazla hızlı ve kontrolün nispeten biraz zor olması idi.
Bu sorunu gidermek için konchero kettlelarda kullanılanan akışı daha kontrollü hale getiren slikon tıpanın benzerini aliexpres'de buldum:
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
www.aliexpress.com
Ürün FDA uyumlu ve 240 dereceye kadar kullanılabildiği yazıyor, benim 1 haftalık kullanımımda ürünün yapısında herhangi bir değişiklik görmedim.
Benim sipariş ettiğim ürünün çapı 7mm, kettle'a çok rahat oturdu, açıkcası acaba yerinden çıkar mı diye endişe ediyordum ama 1 haftalık kullanımda öyle bi durum olmadı.
Tıpa akışı kontrol etmekte gerçekten işe yaradı, daha kontrollü bir döküm elde edebiliyorum, tavsiye ederim.
Aşağıda 500ml su dolu kettle'la yaptığım akış testinin grafiğini paylaştım. Akış testini tıpalı ve tıpasız şekilde, olabildiğince 45 derece açı ile tutarak gerçekleştirdim.
Bu ürün bana kargo ve gümrük dahil 70 tl gibi bi rakama geldi, pakette 10 adet var. Ben kendim için 3 tanesini tutuyorum, kalan 7 tanesini birer tane olmak koşu ile isteyen arkadaşa hediye edebilirim.