• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tanat Coffee (Kawa)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1 kg alımlarda %30 indirimi var Kawa'nın. Referans ile de 10 Euro indirim olsa harika bir seçenek oluyor.
4 kişi 1 kg kahveye girip kahve arkadaşlığı ile kişi başı 75-90tl arasında güzel bir sipariş olabilir.
-----
ek bilgi: 6 euro luk DHL kargosu çok hızlı işliyor. 3-4 günde sipariş kapıda.
referans isteyen olursa mail adresi atabilir.
İstanbul Ümraniye civarında da kahve arkadaşlığına açığım :)

Pazartesi sipariş verdim az önce DHL paketi teslim etti.
1 kg Shantawene espresso. 27.13 Euro +35tl vergi.
mis gibi.

1 kg alımlarda %30 indirimi var Kawa'nın. Referans ile de 10 Euro indirim olsa harika bir seçenek oluyor.
4 kişi 1 kg kahveye girip kahve arkadaşlığı ile kişi başı 75-90tl arasında güzel bir sipariş olabilir.
-----
ek bilgi: 6 euro luk DHL kargosu çok hızlı işliyor. 3-4 günde sipariş kapıda.
referans isteyen olursa mail adresi atabilir.
İstanbul Ümraniye civarında da kahve arkadaşlığına açığım :)

1-2 kg sipariş vermek istiyorum. @turkalpmd @Kdundar @tolilow

Gonullu var mi 😂
Ümraniye-Dudullu arasında oturuyorum. Şimdi değil ama önümüzdeki haftalarda ben de talibim. Filtreye uygun bir kahve alabilirim. Espresso makinem maalesef yok. Bir de hangi kahvesini almayı düşünüyorsunuz mikrolot mu yoksa klasik mi? Gerçekten merak ettim açıkçası.

Son düzenleme:
Almak isteyenlerler abonelikteki kahvelerede baksınlar. 2x2x200 gr 90+ kahve biri gesha kargo dahil 49 euroya geliyor. İki kişi paylaşılsa 270 tl civarı iki tane 90+ kahve içebiliyorsunuz.

Bunun için bize özel %10 indirim kodu var: KawaKahveKulubuFriends

10 Euro indirim kodu abonelikte çalışmıyor.

Site üzerinden üyelik nasıl yapılıyor anlamadım. Üyelik kısmında yeni üye ol bölümü yok sanırsam?

@puspus ile beraber 1 kg Mandela ve 1 kg Cordillera del Fuego sipariş verdik. Vergilendirme haricinde 44,20+33,11 euro masraf tuttu. Mandela 500 gr ve 250 gr del fuego için @miyankizu @Underwood uygun mu ?

Site gümrük vergisi için olduğu fiyattan ucuz mu yazıyor, 35 lira vergi yaklaşık 30 Euro kahve için çok az çünkü?

Espresso kavrumları filtreyle aynı mı acaba? Espresso sayfasından açtığım kahveler ile filtre sayfasından açtığım kahvelerde bir fark göremiyorum.

Espresso kavrumları filtreyle aynı mı acaba? Espresso sayfasından açtığım kahveler ile filtre sayfasından açtığım kahvelerde bir fark göremiyorum.
Espresso sayfasında blendler var. Ben Ana Sora yıkanmış espresso aldım oldukça keyifliydi. Las Nubes filtre aldım esp demledim biraz zorladı açıkcası.

Espresso sayfasında blendler mevcut.

Espresso sayfasında blendler var. Ben Ana Sora yıkanmış espresso aldım oldukça keyifliydi. Las Nubes filtre aldım esp demledim biraz zorladı açıkcası.

Espresso sayfasında blendler mevcut.

Villa Espana (Pacamara) almıştık espresso için şimdi espresso sayfasından bu kahveyi seçince Kalita ile kullanılması önerilmiş mesela. Bunu görünce acaba omni kavrum mu yapıyorlar diye düşündüm.

Mandela bugün elime ulaştı. 306+45 vergi.
paketi açtım. kokusu mest edici!

Geri