• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tanat Coffee (Kawa)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar bu siparişin seyri normal mi? kawadan alım yapanlardan bilgi alabilirsek süper olur

Ekli dosyayı görüntüle 8250

Hayır değil, size DHL den hem mesaj hem mail yolu ile gümrük ücreti ile ilgili bilgi geldi mi? Normalde istanbul a olan siparişler 24 saatte teslim ediliyor. Hatta Manisada oturan bir arkadaşımıza 35 saatte teslim edildi. İsterseniz DHL i arayın pazartesi?

normal işleyiş bu şekilde aslında @NoDRaC. Ödemeyi yaptıktan sonra fransadan bir güncelleme daha geliyor ve ardından gönderime çıkıyor. @shadow3804

Ekli dosyalar

• 60763912-A3C1-4F5B-88C5-A5D5B5588BCE.jpg
    60763912-A3C1-4F5B-88C5-A5D5B5588BCE.jpg
    61.6 KB · Görüntüleme: 108
normal işleyiş bu şekilde aslında @NoDRaC. Ödemeyi yaptıktan sonra fransadan bir güncelleme daha geliyor ve ardından gönderime çıkıyor. @shadow3804

Benim 3 siparişimde de ikinci defa Fransa ibaresi geçmedi. Ürün Paristen çıkıp ertesi sabah istanbula geldi. Direk gümrükten incelenmeden dağıtıma çıkarıldı. Sabah saat 11-12 arası ödeme maili ve mesajı geldi. Ödemelerini gerçekleştirdim. Sanırım online ödeme yapmazsanız gelen kuryeye ödeme yapıyorsunuz. Ben hep online ödedim :)

Son gönderi de bana teslim edildikten sonra 30 Aralık, 31 Aralıkta Paris bilgilendirmesi geçiyor.

Ekli dosyalar

• Ekran Resmi 2021-01-16 01.56.07.png
    Ekran Resmi 2021-01-16 01.56.07.png
    439.9 KB · Görüntüleme: 73
  • Ekran Resmi 2021-01-16 01.55.02.png
    Ekran Resmi 2021-01-16 01.55.02.png
    457.7 KB · Görüntüleme: 53
  • Ekran Resmi 2021-01-16 01.53.11.png
    Ekran Resmi 2021-01-16 01.53.11.png
    446.9 KB · Görüntüleme: 80
Benim 3 siparişimde de ikinci defa Fransa ibaresi geçmedi. Ürün Paristen çıkıp ertesi sabah istanbula geldi. Direk gümrükten incelenmeden dağıtıma çıkarıldı. Sabah saat 11-12 arası ödeme maili ve mesajı geldi. Ödemelerini gerçekleştirdim. Sanırım online ödeme yapmazsanız gelen kuryeye ödeme yapıyorsunuz. Ben hep online ödedim :)

Son gönderi de bana teslim edildikten sonra 30 Aralık, 31 Aralıkta Paris bilgilendirmesi geçiyor.
İlk siparişimde o ibareyi görünce şaşırıp müşteri hizmetlerini aramıştım. Bunun doğal olduğunu Paris şubesindeki kontrolörler tarafından takipte olduğu bilgisini vermişlerdi. Ardından gelen diğer siparişte de aynısını görünce standart bir işlem olduğu düşüncesine kapıldım açıkçası. Ancak sizde gözükmemesi kafamı karıştırmadı değil :) Ben de iki siparişimde de online olarak ödeme gerçekleştirdim, kapıda öde diye bir seçenek çıkmadı karşıma :)
Aynı zamanda deneyimlediğim bir başka konu da şu DHL’in teslimat yapmadığı bölgeler için İstanbuldan yurtiçi kargoya teslim ediyorlar. Bilginize...

2. kez Fransa ibaresi geçenlerin eline kahveler ulaştı değil mi? Gümrük için mail geldi ve ödedim ancak böyle bir durum var.Ekran görüntüsü 2021-01-22 114406.png

Pttnin gümrüğü bir kez madik attı bana artık korkar oldum.😁

Yıkanmis olanini filtrede tükettim.Bir arkadasla birlikte almistik.İkimizde memnun kaldık ama bir daha kahve alsam onu almam.Ne ôldürür ne güldürür diyebilirim.
Ek olarak gecen gun anaerobik brezilya aldık forumdan bir arkadaşla onu daha çok beğendim.Fermentasyon işlemi bir kahveyi bu kadar degistirmesi ilginç gerçekten.
Espresso'da deniyorum bu aralar. Reçete soracaktım :)

Geçen ay deneme fırsatım oldu. Gövdenin sıfır olduğu bir kahve. İnce öğütümlerde bile sonuç değişmedi. Tekrar almak isteyeceğim bir kahve değil. Aroma olarak çarpıcı ve akılda kalıcı bir lezzet alamadım.
İlk aldığım shotun tadı mükemmeldi. Roibos buram buram vuruyordu. Ancak sulu akış olduğu için inceltip kalınlaştırma yapayım dedim 2 kez daha denedim olmadı. Biraz zaman tanıyacağım bakalım 11 gün olmuş kavrulalı

@NoDRaC sen denemiş miydin bianca ile?

İlk aldığım shotun tadı mükemmeldi. Roibos buram buram vuruyordu. Ancak sulu akış olduğu için inceltip kalınlaştırma yapayım dedim 2 kez daha denedim olmadı. Biraz zaman tanıyacağım bakalım 11 gün olmuş kavrulalı

@NoDRaC sen denemiş miydin bianca ile?

Shantawene denemedim ben. Alıpta denemek istediğim kahvelerden biriydi. Filtre olarak sanırım @mimds Denizhan abi denemişti.

Ethiopia kahvelerinde biraz ince öğütüp demlemeyi uzun tutmak iyi sonuç verebiliyor.

Geri