arkadaşlar bu siparişin seyri normal mi? kawadan alım yapanlardan bilgi alabilirsek süper olur
Ekli dosyayı görüntüle 8250
normal işleyiş bu şekilde aslında @NoDRaC. Ödemeyi yaptıktan sonra fransadan bir güncelleme daha geliyor ve ardından gönderime çıkıyor. @shadow3804
İlk siparişimde o ibareyi görünce şaşırıp müşteri hizmetlerini aramıştım. Bunun doğal olduğunu Paris şubesindeki kontrolörler tarafından takipte olduğu bilgisini vermişlerdi. Ardından gelen diğer siparişte de aynısını görünce standart bir işlem olduğu düşüncesine kapıldım açıkçası. Ancak sizde gözükmemesi kafamı karıştırmadı değilBenim 3 siparişimde de ikinci defa Fransa ibaresi geçmedi. Ürün Paristen çıkıp ertesi sabah istanbula geldi. Direk gümrükten incelenmeden dağıtıma çıkarıldı. Sabah saat 11-12 arası ödeme maili ve mesajı geldi. Ödemelerini gerçekleştirdim. Sanırım online ödeme yapmazsanız gelen kuryeye ödeme yapıyorsunuz. Ben hep online ödedim
Son gönderi de bana teslim edildikten sonra 30 Aralık, 31 Aralıkta Paris bilgilendirmesi geçiyor.
1 kg paket almayı dusunuyorum.İstanbuldayim paylasmak isteyen mesaj atabilir
Anaerobik brezilya dikattimi çektiÜstad hangi paketi almayı düşünüyorsun..
Bak senAnaerobik brezilya dikattimi çekti
Yıkanmis olanini filtrede tükettim.Bir arkadasla birlikte almistik.İkimizde memnun kaldık ama bir daha kahve alsam onu almam.Ne ôldürür ne güldürür diyebilirim.Shantawene alan var mı
Espresso'da deniyorum bu aralar. Reçete soracaktımYıkanmis olanini filtrede tükettim.Bir arkadasla birlikte almistik.İkimizde memnun kaldık ama bir daha kahve alsam onu almam.Ne ôldürür ne güldürür diyebilirim.
Ek olarak gecen gun anaerobik brezilya aldık forumdan bir arkadaşla onu daha çok beğendim.Fermentasyon işlemi bir kahveyi bu kadar degistirmesi ilginç gerçekten.
naturel olanı mı yıkanmış olanı mı?Shantawene alan var mı
Yıkanmış hocamnaturel olanı mı yıkanmış olanı mı?
naturel versek? hem daha doğalYıkanmış hocam
Geçen ay deneme fırsatım oldu. Gövdenin sıfır olduğu bir kahve. İnce öğütümlerde bile sonuç değişmedi. Tekrar almak isteyeceğim bir kahve değil. Aroma olarak çarpıcı ve akılda kalıcı bir lezzet alamadım.Shantawene alan var mı
İlk aldığım shotun tadı mükemmeldi. Roibos buram buram vuruyordu. Ancak sulu akış olduğu için inceltip kalınlaştırma yapayım dedim 2 kez daha denedim olmadı. Biraz zaman tanıyacağım bakalım 11 gün olmuş kavrulalıGeçen ay deneme fırsatım oldu. Gövdenin sıfır olduğu bir kahve. İnce öğütümlerde bile sonuç değişmedi. Tekrar almak isteyeceğim bir kahve değil. Aroma olarak çarpıcı ve akılda kalıcı bir lezzet alamadım.
İlk aldığım shotun tadı mükemmeldi. Roibos buram buram vuruyordu. Ancak sulu akış olduğu için inceltip kalınlaştırma yapayım dedim 2 kez daha denedim olmadı. Biraz zaman tanıyacağım bakalım 11 gün olmuş kavrulalı
@NoDRaC sen denemiş miydin bianca ile?