• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tanat Coffee (Kawa)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Espresso için tavsiyesi olan var mıdır? @kavebit ile ortak alım yapmayı düşünüyoruz.

Espresso için tavsiyesi olan var mıdır? @kavebit ile ortak alım yapmayı düşünüyoruz.
Suat bey Ana soralarını kullandı sanırım espressoda.
Ben de shantawane siparişi verdim espresso için ama tamamen deneme maksatlı ve iç sesimi dinleyerek :)

Arkadaşlar sorun çözüldü.Anlattıklarimi yaşayan varsa bilsinler ki sorun su :(
@Emxone sağolsun peak ile çektiği sudan verdi.1 günlük olmasına rağmen aromaları çıkarttı.
Afiyet olsun :) @ytghan ile ortak aldığımız kahve güzel alacaklar var ise tavsiye ederiz

Türkiye teslimini de DHL mi yapıyor acaba? vergi vs. nasıl oluyor alan arkadaşlar anlatabilirler mi?

teşekkürler @msacid @ytghan arkadaşlar.
temiz işmiş gerçekten.

Kronotrop alımı ve CD indirimi ortasındayken 1 kg sipariş vermemek için kendimi zor tutuyorum!
şu konuya girip bakın lütfen :D :D

Kawadan en beğendiğiniz kahve hangisi acaba öneride bulunabilecek var mıdır. Del Fuego ve Las Margaritas (pacamara) sanırım en beğenilenler

Kawadan en beğendiğiniz kahve hangisi acaba öneride bulunabilecek var mıdır. Del Fuego ve Las Margaritas (pacamara) sanırım en beğenilenler

Del fuego muhakkak denemelisiniz. Denizhan abi ve kendileride mandela öneriyorlar bende alacağım bir sonra ki siparişte. Las nubes de fena değil.

Kawa bayağı talep görüyor sanırım, bir toplu alım organizasyonunu hak ediyor gibi :)

Geri