• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tam otomatik espresso makinesi tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan taylan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

taylan

Yeni Üye
İsim
Taylan
Daha fazla  
İsim
Taylan
Merhabalar,

Öğütücülü tam otomatik bir espresso makinesi almak istiyorum, bean to cup dedikleri. Amacım tek tuşla, hatta önceden saat ayarlayıp, hatta mümkünse telefon uygulamasıyla farklı odadan çalıştırabileceğim bir makine almak. Evet manual makineler çok daha kaliteli espresso yapabiliyor ama, evde sadece ben kullanmayacağım için bu şekilde bir makine almak durumundayım şu an. Araştırma yapanlar olmuştur illa, önerileriniz nelerdir?

Bu arada ben günde 1 litre civarı filtre kahve, 2 de mokapot ile kahve içen biriyim. Evde espresso makinem olmadığı için dışarıda genelde double espresso veya sütlü bir içecek içerim, genelde flat white veya ristretto bianco tercihim. Sonunda dedim ki eve de bir makine alalım ama eşim de ben de aşırı tembel kişileriz :)

Neyse araştırmalarım şu halde.
Şu an için Gaggia cadorna prestige ve philips lattego 5447/90 fiyat olarak öndeler, ikisi de 13-15bin civarı. Siemens için genelde hep kötü yorumlar var o yüzden eledim, akıllı özellikleri hoşuma gitse de.
Genelde herkes Jura öneriyor ama S8 modeli 35bin tl, o kadar vermek de istemiyorum açıkçası. E8 modeli 23bin tl civarı. Güzel gibi ama kullanan varsa yorumlarını merak ettim.

Delonghi Primadonna elite var bir de beğendiğim, fiyatı biraz yüksek 25 bin civarında.

Yani özetle 3 ayrı seviye var gibi. 1. seviye 13-15bin seviyesinde gaggia cadorna prestive ve philips lattego 5447/90 modelleri.
Bir üstte 23-25 bin seviyesine çıkınca jura e8 ve delonghi primadonna elite var.
En üstte de jura s8 var 35bin tl

S8'e çıkamam. Ama ilk seviyeden uzak dur der misiniz acaba kullananlar ya da araştıranlar olarak?
Şimdiden herkese teşekkürler

Philips 5443/70 kullanıyorum. Söylediğiniz modelin yeni versiyonu renk farklı sadece.
Ocak ayından beri kullanıyorum yaklaşık 2kg kahve tüketmişimdir gayet de memnunum. Eşim özellikle sütlü grubu içtiği için süt fonksiyon özelliğini başarılı buluyorum. Tavsiye ederim

Ben siemens iyidir diye birkaç aya eve almayı düşünüyordum.

Görünce niyetlenip geri kapattığım z10 canavar ama niyeti bozduğum ay kredi kartım ne kadar küfreder bilemedim😁
z10 50bin tl malesef :(

Ben siemens iyidir diye birkaç aya eve almayı düşünüyordum.
Siemens konusunda sıcaklıkla alakalı çok eleştiri gördüm. Toplu karşılaştırma videolarında vs. genelde kötü bulunuyor.

Philips 5443/70 kullanıyorum. Söylediğiniz modelin yeni versiyonu renk farklı sadece.
Ocak ayından beri kullanıyorum yaklaşık 2kg kahve tüketmişimdir gayet de memnunum. Eşim özellikle sütlü grubu içtiği için süt fonksiyon özelliğini başarılı buluyorum. Tavsiye ederim
Karşılaştırma yaptınız mı hiç diğer markalarla, özellikle Gaggia'yla ikisini merak ediyorum ama direkt bir karşılaştırma yazısı/videosu bulamadım da.

z10 50bin tl malesef :(

Siemens konusunda sıcaklıkla alakalı çok eleştiri gördüm. Toplu karşılaştırma videolarında vs. genelde kötü bulunuyor.

Karşılaştırma yaptınız mı hiç diğer markalarla, özellikle Gaggia'yla ikisini merak ediyorum ama direkt bir karşılaştırma yazısı/videosu bulamadım da.
Karşılaştırma yapmadım daha doğrusu 11.11 zamanına denk getirdim ve cok uyguna aldım. Ama ev kullanımı için çok ideal

Bir alışveriş uygulamasının sosyal medya reklamlarında ciddi indirimli satışını görünce aylardır planını kurduğum Siemens EQ9 S300 TI923309RW modeli tam otomatik makinayı aldım geçtim. Gerçi bu uğurda Flair Pro 2'yi sattım ama olsun, hanım sütlü içmeyi seviyor. Bir de uğraşamam ben diyor kahvesidir, sütüdür, köpüğüdür diye. 🙃 Onun için büyük nimet otomatik makinalar. Ben V60 ile devam. Bakalım dün geldi cihaz, bu akşam kutu açılışı var.

Son düzenleme:
philips ep5447/90 kullanıyorum gayet memnunum. 12 çeşit kahve hafızası var manuel modlarıda var fakat akıllı özellikler yok. kahve sıcaklığıda yeterli.

Electrolux EEA111 Easy Presso Espresso ve Capuccino Makinesi var. Electrolux işinde iyi bir firma. Makinanın youtube üzerinde videoları var şuan ekonomik olarak alabileceğiniz en iyi makinalardan biri. Makine ile alakalı inceleme videosu çekmeyi düşünüyorum. Çekersem ilerde paylaşırım burda.

Bir alışveriş uygulamasının sosyal medya reklamlarında ciddi indirimli satışını görünce aylardır planını kurduğum Siemens EQ9 S300 TI923309RW modeli tam otomatik makinayı aldım geçtim. Gerçi bu uğurda Flair Pro 2'yi sattım ama olsun, hanım sütlü içmeyi seviyor. Bir de uğraşamam ben diyor kahvesidir, sütüdür, köpüğüdür diye. 🙃 Onun için büyük nimet otomatik makinalar. Ben V60 ile devam. Bakalım dün geldi cihaz, bu akşam kutu açılışı var.

Ben de bundan alacağım sanırım.

Ben de bundan alacağım sanırım.
Yaklaşık 4 ay oldu alıp kullanmaya başlayalı, 3,5kg'a yakın tüketim yaptık. Şimdiye kadar sıkıntısız-sorunsuz geldi. Zaman geçtikçe performansı ve bardaktaki lezzet artıyor. Tek dikkat ettiğim nokta çekirdekleri kontrol ederek dökmek oluyor. Çünkü seramik öğütücü var malumunuz. Taş vs. girerse geçmiş olsun. Sütlü bardaklarda fazlasıyla başarılı, hatta gerçekten kaliteli ve görseli yüksek çıktılar sunuyor. Arada sırada kendime çift çekim doppio basıyorum 70ml çıktı olarak, akşam yemeği sonrası günün yorgunluğuna iyi geliyor yalan yok. :) Tamam bir Flair Pro gibi de kallavi espresso içirmiyor ama olsun sıkıntı değil.
Bir de temizliğini düzenli yapınca tamamdır. Gerçi onda da cihaz uyarıyor, sayaç var içerisinde ona istinaden ekrana uyarı veriyor.
Ek: Bir de bunun S700 WiFi modeli var, her şeyi aynı tek bir fark hariç; o da çift çekirdek haznesi olması. Onun haricinde kimse reklam filmi çekimi gibi salondan uygulamaya girip, gidip makinanın altına bardak koyup uzaktan kahve yap demez makinaya. :)
Wifi özelliğine o kadar para vermeye gerek yok bana kalırsa. Çift çekirdek haznesi için aynı şeyi söyleyemeyeceğim, kullanışlı olabilir o.

Merhabalar,

Öğütücülü tam otomatik bir espresso makinesi almak istiyorum, bean to cup dedikleri. Amacım tek tuşla, hatta önceden saat ayarlayıp, hatta mümkünse telefon uygulamasıyla farklı odadan çalıştırabileceğim bir makine almak. Evet manual makineler çok daha kaliteli espresso yapabiliyor ama, evde sadece ben kullanmayacağım için bu şekilde bir makine almak durumundayım şu an. Araştırma yapanlar olmuştur illa, önerileriniz nelerdir?

Bu arada ben günde 1 litre civarı filtre kahve, 2 de mokapot ile kahve içen biriyim. Evde espresso makinem olmadığı için dışarıda genelde double espresso veya sütlü bir içecek içerim, genelde flat white veya ristretto bianco tercihim. Sonunda dedim ki eve de bir makine alalım ama eşim de ben de aşırı tembel kişileriz :)

Neyse araştırmalarım şu halde.
Şu an için Gaggia cadorna prestige ve philips lattego 5447/90 fiyat olarak öndeler, ikisi de 13-15bin civarı. Siemens için genelde hep kötü yorumlar var o yüzden eledim, akıllı özellikleri hoşuma gitse de.
Genelde herkes Jura öneriyor ama S8 modeli 35bin tl, o kadar vermek de istemiyorum açıkçası. E8 modeli 23bin tl civarı. Güzel gibi ama kullanan varsa yorumlarını merak ettim.

Delonghi Primadonna elite var bir de beğendiğim, fiyatı biraz yüksek 25 bin civarında.

Yani özetle 3 ayrı seviye var gibi. 1. seviye 13-15bin seviyesinde gaggia cadorna prestive ve philips lattego 5447/90 modelleri.
Bir üstte 23-25 bin seviyesine çıkınca jura e8 ve delonghi primadonna elite var.
En üstte de jura s8 var 35bin tl

S8'e çıkamam. Ama ilk seviyeden uzak dur der misiniz acaba kullananlar ya da araştıranlar olarak?
Şimdiden herkese teşekkürler
Merhabalar aynı şekilde bende sizin gibi bu marka makineler arasında kararsız kaldım,acaba aldınızmı ??

Merhaba kahve sevwr arkadaşlar,bende tam otomatik ekspresso makinesi arayışı içerisindeyim,sütlü kahveleride yapan,çekirdeği kendi öğüten,mümkünse sıcaklığı iyi olan,sade kahvelerin kıvamı ve lezzeti iyi olan makine arayışı içerisindeyim,makinesinden memnun kalan ,tavsiyesi olan arkadaşlar bilğinizi paylaşmanızı rica ediyorum

Merhaba kahve sevwr arkadaşlar,bende tam otomatik ekspresso makinesi arayışı içerisindeyim,sütlü kahveleride yapan,çekirdeği kendi öğüten,mümkünse sıcaklığı iyi olan,sade kahvelerin kıvamı ve lezzeti iyi olan makine arayışı içerisindeyim,makinesinden memnun kalan ,tavsiyesi olan arkadaşlar bilğinizi paylaşmanızı rica ediyorum
Acaba sorumu gören olmadımı??

Geri