Siz bilirsiniz ben çok araştırıp aldım, süt hazneli olan modelde sürün sıcaklığı az olabiliyorKeyif kahveleriniz olsun ama ben süt haznesi de olsun istiyorum
Siz bilirsiniz ben çok araştırıp aldım, süt hazneli olan modelde sürün sıcaklığı az olabiliyorKeyif kahveleriniz olsun ama ben süt haznesi de olsun istiyorum
Bir alışveriş uygulamasının sosyal medya reklamlarında ciddi indirimli satışını görünce aylardır planını kurduğum Siemens EQ9 S300 TI923309RW modeli tam otomatik makinayı aldım geçtim. Gerçi bu uğurda Flair Pro 2'yi sattım ama olsun, hanım sütlü içmeyi seviyor. Bir de uğraşamam ben diyor kahvesidir, sütüdür, köpüğüdür diye.Onun için büyük nimet otomatik makinalar. Ben V60 ile devam. Bakalım dün geldi cihaz, bu akşam kutu açılışı var.
Hocam V60 a göre nasıl kahveleri? Daha doğrusu V60 kullanımınızı nasıl etkiledi? V60 anaerob kahve tadını bunlar verebiliyor mu?
Merhaba ben 2 ay oldu alalı. Simens eq6 plus s500. Kardeşim kullanıyordu. Bizim aileyi mutlu etti. Americano ve flat white ı severek içiyorum. Oğlum expresso tercih ediyor. Zaman bulunca daha farklı kahveler deneyeceğim. Sıcaklık ayarı var. Ben çok sıcak sevmediğim için memnunum. Belki siz de aldınız tabi.Acaba sorumu gören olmadımı??
Forumda tam otomatik makinen kullanan kitle oldukça cevap bulabilmeniz zor olabilir. Benim şahsi öneririm süt kullanacağınız için temizlik sistemi iyi olan parça desteği olan bir marka model almanız. Tavsiye açısından satışı varsa amazon yorumlarına bakılabilir genelde yabancılar güvenilir detaylı yorumlar yazıyorlar.Biraz araştırma yaptım, seçeneklerimi 4 alternatife indirgedim. Ancak tecrübesi ve bilgisi olan üyelerin fikirlerini alabilirsem sevinirim.
Kesinlikle Nespresso.Konu kirliliği olmasın, dostlar çok kaliteli olmadan ortalama, pratik bir tat olarak tam otomatik makineleri mi önerirsiniz yoksa nespressoyu mu? Çok pahalı şeyler alamayacağım için çok pahalı çekirdekler kullanmayacağım, kapsül mantıklı gibi geldi bana.
Yapmayın hocam, elbette kaliteli bir espresso beklemiyorum ama şu an evden uzağım en azından buralarda basitçe kahve içebileceğim bir şey olsun istemiştim, tadı mübalağdan uzak o kadar kötüyse bu anlaşma benim için bozulur. Teşekkür ediyorum yardımınız için.Kesinlikle Nespresso.
Çıktıları neredeyse aynı. İkisi de espresso vermiyor. Sahte kremalı , tatsız nescafeden hallice bir içecek. Nespressonun bakımı yok. Temizliği yok. Kapsül haznesi dolunca boşaltmak dışında bir şey yapmadan normal bir kişi iki sene kullanır. Sonrasında da su haznesine descaler koyup demleme düğmesine basarak temizlik yapıyorsunuz.
Merhaba cevabınız için teşekkür ederim.Philips makinasını yeni satmış biri olarak konuşuyorum.Süt köpürtme konusunda hiç bir beklentiniz olmasın bu latte go ekipmanlarından, sage makinaya geçince gerçekten kafede içtiğimiz kahvelere benzer bir şeyler içmeye başladım.Philips in espresso kalitesi hakkında çok bir şey demeyeceğim ama süt köpürtme olayı bence başarısız.