• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Şubat Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım ve Tadım Etkinliği (Anket Sonucu!!)

86667 nolu sipariş ile katıldım bende. Çok övülen santa rosa ile beraber filtre paketini sipariş verdim, merakla bekliyorum 😊

Alımda emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Alım için kod nedir?

4. Grup Wp girdim ama link göremedim

Alım yaptım yanına bir de santa rosa ekledim. Beklemedeyiz

Teşekkürler, 86774 nolu siparişle bende aldım merakla bekliyorum.

Merhabalar,
Cleancup Coffee den bende sipariş vereceğim, yanına da kağıt filtre eklemek istiyorum fakat hangisini önerirsiniz. Philips filtre kahve makinam mevcut 4 numara kullanıyor.
Teşekkürler

Merhabalar,
Cleancup Coffee den bende sipariş vereceğim, yanına da kağıt filtre eklemek istiyorum fakat hangisini önerirsiniz. Philips filtre kahve makinam mevcut 4 numara kullanıyor.
Teşekkürler
Clean cupta kahve makinesi ile uyumlu altı düz filtrelerden yok diye biliyorum.

Yeni çekirdekleri görünce ben de dayanamadım ve katıldım, emeği geçen herkese teşekkürler.

Geçen hafta yaptığım kahve siparişimi birisi çaldı şaka gibi. Hemen karşımızdaki bakkala gelip adam bu kargo da benim deyip almış gitmiş :LOL: Ben de bu yüzden ne yaptım.. Tabi ki cleanup coffee'nin fırsatını kaçırmadım ve hemen siparişi geçtim.. Üstüne üstlük dayanamayıp bir de kahve fabrikasının yeni kahvelerini 4x100gr siparişini geçtim. Yalnız kahve hırsızı kahveyi nasıl öğütüp içecek onu çok merak ediyorum. Worka idi hem de onu şimdi blendara atarsa yazık olur:)

Geçen hafta yaptığım kahve siparişimi birisi çaldı şaka gibi. Hemen karşımızdaki bakkala gelip adam bu kargo da benim deyip almış gitmiş :LOL: Ben de bu yüzden ne yaptım.. Tabi ki cleanup coffee'nin fırsatını kaçırmadım ve hemen siparişi geçtim.. Üstüne üstlük dayanamayıp bir de kahve fabrikasının yeni kahvelerini 4x100gr siparişini geçtim. Yalnız kahve hırsızı kahveyi nasıl öğütüp içecek onu çok merak ediyorum. Worka idi hem de onu şimdi blendara atarsa yazık olur:)

Aglasammi gulsemmi bilemedim bu nasil bir seymis yaa 😱

Üstüne 200 bpm soğuk su tavsiye ederim hocam 😂😂🤌🏻

Geri