• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Şubat 2025 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Fena değil var aslında normalen yeterince, fakat bir iki gündür ondadan oldukça fazla kg olarak alım oluyor, stok konusunda bu ay çok yanıldım, emin olamadım o yuzden. Tam rakamı bilmemekle birlikte 20-25 kg civarı olmalı.
Bilgi için teşekkürler

Modern espresso tükendi mi @OkanT

Çok severek tükettiğimiz bir seçki oldu. Genel olarak satın aldığım tüm kahvelerden memnunum. O çok sevdiğim tertemiz, yıkanmış Etiyopya tadını özlemişim gerçekten. İlave olarak, değinmeden geçemeyeceğim, paketin dokusu ve kalitesi çok iyi hissettiriyordu. Elinize sağlık.

Ekran görüntüsü 2025-02-26 103703.png

Son düzenleme:
Hocam sipariş oluşturdum son dakikayı bekliyorum. Bende biraz gelenek oldu bu . Alim yapmamış arkadaşlar oluyor stok sıkıntılı olabiliyor. Herkes ulaşsın diye son anlara kadar bekliyorum.
Son günü beklemekte fayda olabilir 😉
Yarın bu saatlerde bazı haberler gelebilir

yenileri beklerken eldekilerden olursak bu çarşı karışır

Son Gün sürprizimiz;
Sitede gözükmüyor set olarak sadece linkten erişilebiliyor.
Çok çok iddialı bir fiyatlandırma yaptık, bizim için çok güzel geçen bir ay oldu, çok güzel geri dönüşler aldık, son bir sürprizimiz olsun istedik, çok teşekkür ederiz.
Kahvelerin tümü geleneksel yıkanmış, red bourbon varyetesi, genellikle siyah çay, kırmızı elma, turunçgiller ana notalar.

Son düzenleme:
Son Gün sürprizimiz;
Çok çok iddialı bir fiyatlandırma yaptık, bizim için çok güzel geçen bir ay oldu, çok güzel geri dönüşler aldık, son bir sürprizimiz olsun istedik.
Kahvelerin tümü geleneksel yıkanmış, red bourbon varyetesi, genellikle siyah çay, kırmızı elma, turunçgiller ana notalar.

İndirim kodu da geçerli olmuş bilginiz olsun. Ben indirimli aldım da kapatmanız gerekiyorsa diye bilgi vereyim dedim.

Not: en eski dh ölücülerindenimdir.

İndirim kodu da geçerli olmuş bilginiz olsun. Ben indirimli aldım da kapatmanız gerekiyorsa diye bilgi vereyim dedim.

Not: en eski dh ölücülerindenimdir.
İndirim kodu geçerli, bir yanlışlık yok, şimdiden afiyet olsun. Teşekkürler

Sürprizle birlikte ben de alıma katılmış oldum. Kahvemin bittiğini son anda fark ettim. Degas süresini beklemek zor olacak. Emekleriniz için teşekkürler

Son alımı yaptım supriz paketi de aldım
Emeğinize yüreğinize sağlık

Son Gün sürprizimiz;
Çok çok iddialı bir fiyatlandırma yaptık, bizim için çok güzel geçen bir ay oldu, çok güzel geri dönüşler aldık, son bir sürprizimiz olsun istedik, çok teşekkür ederiz.

Şubat ayı toplu alımında ikinci siparişimi geçtim #2963481564. Emeği geçenlere teşekkür ederim

Son Gün sürprizimiz;

Bunların içinde espresso için uygun olan var mı?

Son Gün sürprizimiz;

Güzel bir jest ve set olmuş. 2 set sipariş geçtim. İndirim ve toplu alım etkinliği için de size ve emeği geçen tüm kişilere tekrardan teşekkür ederim.

Kahve stoğundan dolayı ancak sipariş geçebildim. İyi denk geldi son jest ile birlikte.

Geri