• Nisan Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Nisa ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Parsa Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Şubat 2025 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Ben bu kahveyi bir süre 15:240 oranlarında ve orta ince kalınlıkta öğüterek 92-95 derece aralığında demledim. Bir türlü istediğim sonucu alamadım. Süre olarakta 2:15 gibi bitişi oluyordu. Genelde su gibi notaları çok belirgin olmayan bir kahve içiyordum. Tüm parametreleri aynı tutarak sadece ısıyı 97-98 dereceye çekerek çok çok iyi bir sonuç aldım. Aynı şekilde Calibre'nin diğer çekirdeklerinde de yüksek sıcaklıkla istediğim sonuca ulaştım.
Hocam 94⁰ ince öğütüm de güzel sonuç veriyor denemenizi tavsiye ederim

Ben bu kahveyi bir süre 15:240 oranlarında ve orta ince kalınlıkta öğüterek 92-95 derece aralığında demledim. Bir türlü istediğim sonucu alamadım. Süre olarakta 2:15 gibi bitişi oluyordu. Genelde su gibi notaları çok belirgin olmayan bir kahve içiyordum. Tüm parametreleri aynı tutarak sadece ısıyı 97-98 dereceye çekerek çok çok iyi bir sonuç aldım. Aynı şekilde Calibre'nin diğer çekirdeklerinde de yüksek sıcaklıkla istediğim sonuca ulaştım.
Hocam La Roca seckideki istisnai cekirdeklerden sayılır eğer Edwin esmerelda , El vergel Koji gibi kahveleri de aldiysan özellikle bahsettiğim iki kahvede düşük sıcaklıklarla ilerlemeni tavsiy ederim

Hocam La Roca seckideki istisnai cekirdeklerden sayılır eğer Edwin esmerelda , El vergel Koji gibi kahveleri de aldiysan özellikle bahsettiğim iki kahvede düşük sıcaklıklarla ilerlemeni tavsiy ederim
Düşük sıcaklıklar ile demlemeler yaptım. 91-95 arası dereceleri denedim. MHW 3Bomber R3 kullanıyorum. 85 ile 95 arasındaki klikleri de denedim. Ama en ideal ve hoş gelen sonucu 87 klik 97 derece suda yakaladım

@OkanT modern espresso blend için degassing bilgisi ve demleme önerisi alabilir miyim lütfen?

Rica ederim ben espresso konusunda hala amatörüm Okan beyin farklı bir tavsiyesi varsa onu da duymak isteriz.
Merhaba,

Ben genellikle 2.5-2.7 arasi oranlar tercih ediyorum ama goreceli tabii damak tadiniza gore revize edebilirsiniz.
Sut ile tuketilecekse 2 lere dusebilirsiniz, oran yukseldikce govde dusuyor, herkes tercih etmeyebilir, yine degirmen bicaklari onemli faktor oluyor. Daha aromatik ama dusuk govdeli espresso icin yinede tavsiyem yeterince cozulmesi icin 2.5 oranlarin altinda kalmamak.

Bunun disinda yeni rwandalari baslangicta alanlar yavas yavas tuketmeye baslayabilirler 3 hafta degassing yeterli gibi gorunuyor.

@OkanT Merhaba Okan bey. Clara Molina'nın tekrar stoklara gelme ihtimali var mı? Çok keyif aldım ama daha fazla almamanın pişmanlığını yaşıyorum şuan. :)

Geri