• Nisan Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Nisa ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Parsa Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Şubat 2025 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

@OkanT merhaba. omni olarak nitelendirilmeyecek espresso çekirdekleriniz hangileridir acaba? teşekkürler.

@OkanT merhaba. omni olarak nitelendirilmeyecek espresso çekirdekleriniz hangileridir acaba? teşekkürler.
Merhabalar,

Soruyu tam olarak anlayamadım. Omni den ziyade ne tarafa yakın olmasını tercih ediyorsunuz, daha dogru yonlendireyim?

emeği geçen herkese teşekkürler. sadece en düşük indirim yüzdesi olmuş gramaj olarak genelde 250 gr olur ama 200 gram da yeni görüyorum yine de tadım amacıyla almak istiyorum. ama colombia kahvesi seçkisinin az yada tükenmiş olması üzdü.

Son düzenleme:
Merhabalar,

Soruyu tam olarak anlayamadım. Omni den ziyade ne tarafa yakın olmasını tercih ediyorsunuz, daha dogru yonlendireyim?
evet eksik olmuş biraz ifadem. daha kremalı, tatlı, dolgun gövdeli espresso tercih ediyorum. Aftertest olarak daha uzun etkili ama kesinlikle acı tat anlamında kullanmıyorum bu ifadeleri:)

evet eksik olmuş biraz ifadem. daha kremalı, tatlı, dolgun gövdeli espresso tercih ediyorum. Aftertest olarak daha uzun etkili ama kesinlikle acı tat anlamında kullanmıyorum bu ifadeleri:)
Merhaba,

Congolon deneyebilirsiniz, mutlu edecektir. Teşekkürler.

@OkanT hocam El Vergel stokta yok diyor sistem. elinizde kalmadı mı yoksa yeniden kavrulacak mı?

@OkanT okan bey selamlar, ödüllü etiyopya ne zaman stoğa girer tahmini?
Merhabalar,

Söz verdiğimiz gibi, El Vergel’den yıkanmış bir caturra varyetesi ve
Son Ethiopia COE 17. Muthis bir naturel Tafo, Ethiopia, su an hazır, bugun kavuruldu (roest) yarından itibaren gönderebiliyoruz.

Selamlar,

Evime yürüme mesafesinde dükkanınız. Yarın öğlen uğrayıp alım yapmak isterim.

Harikasınız…. Anında kargo ile beklemekten bezdirmeyen bir toplu alım yaşattınız. Notum da dikkate alınmış. Geriye tek tadım kaldı. Pek şüphem yok da degass bekliyoruz :)

@OkanT selamlar..

4553017474 nolu sipariş ile toplu alıma katıldım.
2 adet 200 gr Clara Molina
1 adet 1KG MiParaiso siparişi vermiştim.

Bana ulaşan MiParaiso 200gr olarak ulaştı, 1KG olması gerekiyordu :)

Ekli dosyalar

• re.jpeg
    re.jpeg
    115.9 KB · Görüntüleme: 146
Yettim. Uzun zaman sonra tekrardan özel/ödüllü/şekilli kahve aldım. Üstüne tıklayınca orada 100 gr yerine 50 gr yazsaydı almazdım. 😀
Selamlar efendim, kolay gelsin. 👋🏻

Screenshot_2025-02-07-19-04-53-09_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Yettim. Uzun zaman sonra tekrardan özel/ödüllü/şekilli kahve aldım. Üstüne tıklayınca orada 100 gr yerine 50 gr yazsaydı almazdım. 😀
Selamlar efendim, kolay gelsin. 👋🏻

Ekli dosyayı görüntüle 37446

Sayfanın altında 60 gram gönderilecektir yazıyor üstte 100 gram. Sanki bir gün öncesinde de 50 gram üzerindendi fiyat, anlayamadım.
Merhaba,

Tafo, Ethiopia kahvemiz 60gr tek secenek olarak satistadir.
Ustteki mesaji dikkate almayin lutfen, orada teknik bir problem var saniyorum, arastiriyoruz fakat tekrar edemedik. 60gr olarak gozukuyor, dogru olarak bizim denemelerimizde.
Urunun girislerini, hazirligini yaparken farkli gramajlar ile gorduyseniz dogrudur. 60gr stadart bir olcu olmadigindan ilk ayari yaparken farkli miktar girilmis olabilir, stok kapali olarak, nasil gorundugunu kontrol amacli. ustteki resimde saniyorum o zaman sepete eklenmis, simdi tamamlanmis olabilir.
60gr dan farkli olarak goren olursa bilgi verebilirse sevinirim. Gelen tum siparislerde 60gr dogru gozukuyor bizim incelememizde.

Mutlaka denemelisiniz dediğiniz bir kahve var mı ? Alımı tamamlayacağım

Merhaba,

Tafo, Ethiopia kahvemiz 60gr tek secenek olarak satistadir.
Ustteki mesaji dikkate almayin lutfen, orada teknik bir problem var saniyorum, arastiriyoruz fakat tekrar edemedik. 60gr olarak gozukuyor, dogru olarak bizim denemelerimizde.
Urunun girislerini, hazirligini yaparken farkli gramajlar ile gorduyseniz dogrudur. 60gr stadart bir olcu olmadigindan ilk ayari yaparken farkli miktar girilmis olabilir, stok kapali olarak, nasil gorundugunu kontrol amacli. ustteki resimde saniyorum o zaman sepete eklenmis, simdi tamamlanmis olabilir.
60gr dan farkli olarak goren olursa bilgi verebilirse sevinirim. Gelen tum siparislerde 60gr dogru gozukuyor bizim incelememizde.
Merhaba Okan bey,
Bende hala 100 gr olarak görünüyor.
Eğer 60 gr ise siparişi iptal etmenizi rica edeceğim, o kahveyi çıkarıp tekrar sipariş vereyim nasipse. Sipariş no: 5893058632

Merhaba Okan bey,
Bende hala 100 gr olarak görünüyor.
Eğer 60 gr ise siparişi iptal etmenizi rica edeceğim, o kahveyi çıkarıp tekrar sipariş vereyim nasipse. Sipariş no: 5893058632
Merhaba,

Tesekkurler oncelikle. Sizinle ilgili bir durum degil anladigim kadariyla altyapi ile ilgili teknik bir hata olusmus. Sizin siparis verdiginiz hali ile hazirlayacagiz, sorun yok.

Geri