• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket Şubat 2024 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Sizce hangi kahve firması bu ay toplu alımımızda yer alsın ?(Oy vermeden Altta Tabloya Bakınız)

• 3 Cores Coffee

Oy: 2 0.7%
  • Aroasting Lab

• Baristocrat 3rd Cafe & Roastery

Oy: 1 0.3%
  • Caffe Di Toee

Oy: 0 0.0%
  • Celsius Roastery

Oy: 3 1.0%
  • Clean Cup

Oy: 17 5.9%
  • Coach Coffee Roastery

• Coffee Friend Zone

Oy: 7 2.4%
  • Coffee Manifesto

• Coffee Sapiens

• Coffee Tropic

• Coffee.dat Roastery

• Coffeemamma

• Daphne Coffee Co.

• Eleonora Coffee

• Gordion Coffee Roastery

Oy: 7 2.4%
  • Gourme Coffee Roasting

• Incommon Coffee

• Kafein Kültür

Oy: 67 23.4%
  • Kava Coffee Roasting

• Kernel Coffee

Oy: 11 3.8%
  • Kimma Coffee Roaster

Oy: 4 1.4%
  • Kronotrop

Oy: 6 2.1%
  • La Lune Roastery

• Lot Coffee Roastery

Oy: 60 21.0%
  • Maple Coffee Shop

• Milestones Coffee Roastery

Oy: 19 6.6%
  • Molecule Coffee

• Montag

Oy: 21 7.3%
  • Nok Coffee

• Octagon Coffee Roastery

• Old Java Coffee Roasters

• Ordinarius Coffee Roastery

• Paper Coffee & Chocolate

• Parsa Coffee Roasters

Oy: 11 3.8%
  • Poka Coffee Roastery

• R.O.R (Rate Of Rise) Cafe & Roastery

• Story Coffee Roasters

• Strong Coffee Beans

• Tetra N Caffeine

Oy: 14 4.9%
  • Troika

• Vitus Coffee&Roastery

Oy: 10 3.5%
  • Trophy Coffee

• Kullanılan toplam oy
    286
  • Anket kapatılmış .
FİRMA A:64
FİRMA B:59

@orkunustel Tebrik ediyoruz 🙏 ve Kafein Kültür ile alım detaylarını yakında yeni başlıkta açıklayacağız arkadaşlar. Eminim güzel bir ay olacaktır.

Yani, güzel bir Kafein Kültür kahvesine hayır demem ama arkadaşların dediği gibi biraz erken bitti oylama.

Hayırlı olsun. "Yorumlar kapatılsın, insanlar yorumlardan etkileniyor" diyen arkadaşlar... Yazdığım ve oy verdiğim kavurucuya 2 oy çıktı, bilginiz olsun.🤣 Gerçi oy verirken hızlı bir göz atmada çok çeşit var sanmıştım ama meğerse her gramaj için de ayrı ürün sayfası açmışlar, orası gözümden kaçmış. 😅

Ben bu 2023'te Kafein Kültür kotamı afiyetle doldurdum, katılacak arkadaşlara afiyet, Pink Star'cılara da selam olsun. 🙋‍♂️

Evet arkadaşlar 31'i yerine 30'una kurmuşum sanırım bir orada yanlış bir rakam hesabı girmişim. Bu da herkese bir deneyim olmuş olur son güne oy bırakmaz kimse bir daha :) Whatsapp grup + sabitlemeyle daha çok oy gelir diye düşünüyorduk ancak şu an yeni oy verme kısıtlamaları sayesinde biraz gerileyen oylar gelecek aylarda artacaktır.

@orkunustel Tebrik ediyoruz 🙏 ve Kafein Kültür ile alım detaylarını yakında yeni başlıkta açıklayacağız arkadaşlar. Eminim güzel bir ay olacaktır.
Çok teşekkürler arkadaşlar. 🙏Oylamaya katılanlara ve destek verenlere de ayrıca teşekkür ederim. Güzel bir ay olacak evet. Herkesle dolu dolu kahve konuştuğumuz bir ay olacaktır forum içerisinde. ☕☕

Herkese keyifli bir ay diliyorum.

Kahve fiyatları en yüksek 2 firma yarışmış gibi oldu; birinden kaçsak diğerine yakalanacaktım. :) Neyse Orkun beye başarılar..

Benim anlam veremediğim kahvelerin sca puanı bu kadar düşük olmasına karşın fiyatları sca puanı min 88 olan kahvelerle aynı olası
Selamlar. Fiyatlandırma kısmını açıklamadan önce o kadar düşük puan dediğiniz hangi kahvemiz ya da kahvelerimiz öğrenebilir miyim? Zira Pink Star harici tadım puanı 85-88,75 arasında kahvelerimizde.

Fiyatlandırma kısmına gelirsek kahvelerin yeşilden kavrulmuşa fiyatını belirleyen birinci öncelik kahvenin tadım puanı değil, bir çok parametre var aslında. Kahvenin üretildiği çiftliğin bilinirliği/marka değeri, kahvenin üretildiği ülkenin genel kahve satışındaki ortalama fiyatlandırma politikaları, kahve ülkesinin yeşil çekirdek ihracatı için belirlediği giderler, üretilen kahvenin hacmi, üretilen kahvenin hacmi başına toplam maliyeti, alınan kahvenin ihracatçıdan tedarikçiye gelene kadarki çıkan toplam maliyet, aracıdan kavurucuya gelirken ki çıkan ek maliyetler ve aradaki eklenmesi gereken marjlar. Tadım puanı yine bu fiyatlandırma zincirinin içerisinde elbette ama maddelerden bir tanesi sadece.

Selamlar. Fiyatlandırma kısmını açıklamadan önce o kadar düşük puan dediğiniz hangi kahvemiz ya da kahvelerimiz öğrenebilir miyim? Zira Pink Star harici tadım puanı 85-88,75 arasında kahvelerimizde.

Fiyatlandırma kısmına gelirsek kahvelerin yeşilden kavrulmuşa fiyatını belirleyen birinci öncelik kahvenin tadım puanı değil, bir çok parametre var aslında. Kahvenin üretildiği çiftliğin bilinirliği/marka değeri, kahvenin üretildiği ülkenin genel kahve satışındaki ortalama fiyatlandırma politikaları, kahve ülkesinin yeşil çekirdek ihracatı için belirlediği giderler, üretilen kahvenin hacmi, üretilen kahvenin hacmi başına toplam maliyeti, alınan kahvenin ihracatçıdan tedarikçiye gelene kadarki çıkan toplam maliyet, aracıdan kavurucuya gelirken ki çıkan ek maliyetler ve aradaki eklenmesi gereken marjlar. Tadım puanı yine bu fiyatlandırma zincirinin içerisinde elbette ama maddelerden bir tanesi sadece.

Selamlar hocam,

Ben sadece şahsi düşüncemi paylaşıyorum sadece ürün sizin fiyatlandırma sizin ben sadece rakip kavurucularda gördüğüm kadar duruma hakimim aldığınız yeşil çekirdek fiyatını bilemem ek bir yorum katamam ama 85.25 86 puan kahve kg fiyatı 1800 2000tl benim cebe de uymuyor maalesef 😕

Selamlar hocam,

Ben sadece şahsi düşüncemi paylaşıyorum sadece ürün sizin fiyatlandırma sizin ben sadece rakip kavurucularda gördüğüm kadar duruma hakimim aldığınız yeşil çekirdek fiyatını bilemem ek bir yorum katamam ama 85.25 86 puan kahve kg fiyatı 1800 2000tl benim cebe de uymuyor maalesef 😕
Anladım, ücretlendirme konusunda bahsettiğim gibi bir çok parametre mevcut. Bunu bahsetmek istedim ben de sadece. Yanlış anlaşılmayayım.

Geri