• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket Şubat 2024 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Sizce hangi kahve firması bu ay toplu alımımızda yer alsın ?(Oy vermeden Altta Tabloya Bakınız)

• 3 Cores Coffee

Oy: 2 0.7%
  • Aroasting Lab

• Baristocrat 3rd Cafe & Roastery

Oy: 1 0.3%
  • Caffe Di Toee

Oy: 0 0.0%
  • Celsius Roastery

Oy: 3 1.0%
  • Clean Cup

Oy: 17 5.9%
  • Coach Coffee Roastery

• Coffee Friend Zone

Oy: 7 2.4%
  • Coffee Manifesto

• Coffee Sapiens

• Coffee Tropic

• Coffee.dat Roastery

• Coffeemamma

• Daphne Coffee Co.

• Eleonora Coffee

• Gordion Coffee Roastery

Oy: 7 2.4%
  • Gourme Coffee Roasting

• Incommon Coffee

• Kafein Kültür

Oy: 67 23.4%
  • Kava Coffee Roasting

• Kernel Coffee

Oy: 11 3.8%
  • Kimma Coffee Roaster

Oy: 4 1.4%
  • Kronotrop

Oy: 6 2.1%
  • La Lune Roastery

• Lot Coffee Roastery

Oy: 60 21.0%
  • Maple Coffee Shop

• Milestones Coffee Roastery

Oy: 19 6.6%
  • Molecule Coffee

• Montag

Oy: 21 7.3%
  • Nok Coffee

• Octagon Coffee Roastery

• Old Java Coffee Roasters

• Ordinarius Coffee Roastery

• Paper Coffee & Chocolate

• Parsa Coffee Roasters

Oy: 11 3.8%
  • Poka Coffee Roastery

• R.O.R (Rate Of Rise) Cafe & Roastery

• Story Coffee Roasters

• Strong Coffee Beans

• Tetra N Caffeine

Oy: 14 4.9%
  • Troika

• Vitus Coffee&Roastery

Oy: 10 3.5%
  • Trophy Coffee

• Kullanılan toplam oy
    286
  • Anket kapatılmış .
ben clean up tercih ettim. çünkü daha önce zümrüt karaca, gordion ve clean up tercihlerimden en çok clean uptan yaptığım alışverişin kahve çekirdeklerini beğenmiştim.

FİRMA A: 49
FİRMA B: 46

Nok, uygun fiyatlı kahvelerini demedim, seçilirse pahalılara bakma şansımız olur
Bir kere sipariş geçtim kavrum çok tutarsızdı ve iade etmiştim. Firma çekirdekle alakalı olduğunu söylemişti ama yine de kötü bir tecrübem oldu.

Bir kere sipariş geçtim kavrum çok tutarsızdı ve iade etmiştim. Firma çekirdekle alakalı olduğunu söylemişti ama yine de kötü bir tecrübem oldu.
Özellikle brazil santos fiyat performans geldi, tabi öylesine içilen bi kahve olarak yorum yapıyorum. Gövdeli olarak aldığım sezy, tetra, a.r. lab asiditeli olarak çıktı alıyorum ya da problem demleme yöntemimde. Fakat nok brazil santosta herhangi bi problem görmedim.

Lot Coffee'yi seçtim. kahve çeşitliliği, güzel yorumlar ve daha önce denememiş olmam seçimimde etkili oldu.
Tablo da çok yardımcı oluyor, detaylı ve istediğinizi bulmada çok kolaylık sağlıyor. ama benim için, tabloya göre seçtiğim 2 kahveciyi (maalesef) yorumlara da bakarak değerlendirince vazgeçmek zorunda kaldım. daha önce deneyimleyenlerin görüşleri etkili oluyor.

Ayrıca, seçilen kim olursa olursun, ilk bilgilendirme hepimiz için çok önemli. her tarafa kolaylık sağlaması açısından standart bir form oluşturmaya çalıştım, yardımcı olacağını düşünüyorum:

Lot dedim bende Kolombiya Las Veranerası merak ediyorum çoktandır, Kungpowdan alcaktım, set fazla gelir, tek alsam kargo var diye beklettim de beklettim sonra kampanya bitti kaldı öyle, bitmeden denemek istiyorum, alırsam tek atış yapar onu alırım, belki başka da eklerim seçilirse ama ilk hedefim o kahve.

Tetran'ı tekrar denemek isterim.

Das Artizan bir kahvecinin seçimi doğrultusunda ben de “Lot” diyorum. Bence siz de Lot diyebilirsiniz.

Neredeyse bütün firmların web sitelerine baktım; fiyat ve çeşit olarak iyi görünen Milestones Coffee Roastery 'e ✅ oyumu verdim.
Birazda farklı firmaları denemek lazım diye düşünüyorum..

Lot dedim bende Kolombiya Las Veranerası merak ediyorum çoktandır, Kungpowdan alcaktım, set fazla gelir, tek alsam kargo var diye beklettim de beklettim sonra kampanya bitti kaldı öyle, bitmeden denemek istiyorum, alırsam tek atış yapar onu alırım, belki başka da eklerim seçilirse ama ilk hedefim o kahve.
La Divisa’nın yanında Veraneras bir tık sönük kalıyor🤭

Bu kahve içmeye ziyan edilmez tespih kolye falan yapılır o nasıl bir fiyat guzuum?
Ilk açık arttırma da Geishaya öyle fiyat verenın kafisina sıksaydiler diğer sevgili çiftciler iş buraya kadar üzamazdi. Şuan çoğumuz Catuai yerine Geisha demlerdik. Neyse artik çok geç! :ROFLMAO:
Prensip olarak uzun zamandır verdiğim oyu açıklamıyorum. Fakat bu ay hem ortada bir konsensus olmadığını gördüğümden hem de bu saatten sonra benim lafımla kimsenin fikir değiştirmeyeceğini bildiğimden yeminimi bozuyorum ve oyumu açıklıyorum:
İşin garip tarafi kaç gün önce bende öyle düşünüyordum.

Geri