• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Şubat 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği - Sonuç

El Salvador Divina ve Honduras Finca Oropendula çekirdek siparişlerini yeni kavrum olarak verdim. Elimdeki bitince bunların da degassing süreci tamamlanmış olacak. Heyecanla beklemekteyiz 😁✌🏻 Belli bir kavrum tarihi yoktu sanırım değil mi?

El Salvador Divina ve Honduras Finca Oropendula çekirdek siparişlerini yeni kavrum olarak verdim. Elimdeki bitince bunların da degassing süreci tamamlanmış olacak. Heyecanla beklemekteyiz 😁✌🏻 Belli bir kavrum tarihi yoktu sanırım değil mi?
Var yeni kavrumlar bugün :) Şimdiden afiyetler!

Merhabalar,
comandante stokları ne zaman yenilenir acaba?
eğer bu ay içinde yenilenirse almayı planlıyorum da

Merhabalar, 620f806c1a6ec no lu siparişimin kargo bilgileri UPS üzerinden de sitenizden de gözükmüyor, mail attım ama her hangi bir geri dönüş alamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
@cemtolgaizm

bugün veya yarın yeni tarihli kavrum olarak sipariş verirsek bugünkü kavrumlar gönderilecek değil mi mart ayındakiler değil?
Tabii ki yeni kavrum siparişi verdiğinizde sipariş anındaki tarihten itibaren ilk kavrum günğnde gönderiliyor. Bu tabii siparişinizden 1 gün önce de olabilir :) Kavrumun üzerinden 3-4 gün geçince mevcuta düşüyor. İleri tarihli alamıyoruz maalesef.

Herkese selamlar,
Yoğunluk nedeni ile klasik cuma günü kavrum tarihi mesajını atamadım. Bir kaç soru gelince de fikir vermesi adına yazayım şimdiden.

Honduras Finca Oropendula Espresso: 13.02, 17.02
El Salvador Siberia Espresso: 07.02, 13.02, 21.02
Alaska Blend: 15.02, 21.02
Rocky Mountains: 17.02, 21.02
Guatemala La Colina Espresso 17.02, 21.02

Honduras Finca Oropendula Filter: 15.02, 21.02
Honduras Luis Beltran Alvarado: 15.02, 21.02
Burundi Ghombo Commune: 17.02, 21.02
El Salvador Divina Providencia: 17.02, 21.02
Indonesia Burni Telong: 17.02, 21.02
El Salvador Siberia: 21.02
Guatemala La Colina Filter: 21.02
Indonesia Sumatra 08.02, 15.02 (Yeni Kavrumu yapılmayacak elveda demenin vakti geldi :) )
Filter Blend 21.02

Şimdiden afiyetler olsun,
21.02'ler yeni kavrum yerine geçer yarın kargo çıkana kadar bilginiz olsun :)

Merhabalar, 620f806c1a6ec no lu siparişimin kargo bilgileri UPS üzerinden de sitenizden de gözükmüyor, mail attım ama her hangi bir geri dönüş alamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
@cemtolgaizm
Selamlar, teslim edilmiş gözüküyor bizim sistemde doğru mudur?

Denediğim çekirdeleri kısaca bir özetleyeyim.

Alaska Blend - Filtre için çok koyu. Espressoda idare eder, amerikano-sütlü içecekler için fena değil.
Rocky Mountains Blend - Filtrede de espressoda da beğendim, fiyatından da dolayı öneririm.
Guatemala La Colina - Filtre kavrumunu hiç beğenmedim, espressoda eh.
Honduras Finca Orependula - Filtre kavrumunu almıştım, filtrede beğenmedim(ya da güzel bir bardak çıkaramadım) espressoda beğendim.
Honduras Luis Beltran Alvarado - Kokusuna çok düştük ama aşırı fermente tatlara sahip, bana hiç hitap etmedi ama seveni olacaktır. En çok türk kahvesi olarak beğendik kendisini bu çekirdeği alanlar en az bir kere öyle denemeli bence. Zaten uzun bir degassing süresi öneriliyordu, paketin sonunu denemek için biraz daha bekleyeceğim.

Falcon Specialty Bundle bugün elime ulaştı. Honduras Finca Oropendula degassingi bitmiş, hemen demledim Kompresso'da. Hafif acılık var ama gayet hoşuma gitti. Acılığı gidermeyi denemek için gramajı azaltacağım çok az.

Denediğim çekirdeleri kısaca bir özetleyeyim.

Alaska Blend - Filtre için çok koyu. Espressoda idare eder, amerikano-sütlü içecekler için fena değil.
Rocky Mountains Blend - Filtrede de espressoda da beğendim, fiyatından da dolayı öneririm.
Guatemala La Colina - Filtre kavrumunu hiç beğenmedim, espressoda eh.
Honduras Finca Orependula - Filtre kavrumunu almıştım, filtrede beğenmedim(ya da güzel bir bardak çıkaramadım) espressoda beğendim.
Honduras Luis Beltran Alvarado - Kokusuna çok düştük ama aşırı fermente tatlara sahip, bana hiç hitap etmedi ama seveni olacaktır. En çok türk kahvesi olarak beğendik kendisini bu çekirdeği alanlar en az bir kere öyle denemeli bence. Zaten uzun bir degassing süresi öneriliyordu, paketin sonunu denemek için biraz daha bekleyeceğim.
Deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkürler :)

Falcon Specialty Bundle bugün elime ulaştı. Honduras Finca Oropendula degassingi bitmiş, hemen demledim Kompresso'da. Hafif acılık var ama gayet hoşuma gitti. Acılığı gidermeyi denemek için gramajı azaltacağım çok az.
Afiyetler olsun :)

Selamlar,
Emeği geçen herkese teşekkürler, indirimler özellikle şu dönemde çok iyi geliyor. Bende El Salvador Bundle ve Indonesia Burni Telong siparişi verdim. Umarım güzel fincanlar çıkar.

Selamlar, teslim edilmiş gözüküyor bizim sistemde doğru mudur?
Evet, bugün teslim aldım fakat yinede mail üstünden verilen link, site üzerindeki link(an itibari ile inaktif) ve verilen kargo numarası ile UPS sisteminden kargo bilgilerime ulaşamadım taki kargo elime ulaşana dek. Durum şöyle ki bana kargomun 18'inde yola çıktığına dair bir mail geldi fakat dün(21.02.2022) kargomun nerede olduğu konusunda bilgi almak için mail attıktan sonra akşam 10 civarı kargomun yola çıktığını belirten bir mail daha alınca kafamda bir kaç soru işareti oluştu.
Buna ek olarak bu sabah(22.02.2022) 9'da kargo ile ilgili mailime de aşağıdaki dönütü alınca biraz garipsedim doğrusu:
"Merhaba,
Hafta içi saat 13:00 e kadar verilen siparişler aynı gün, 13:00 sonrası siparişler bir sonraki çalışma gününde kargoya teslim edilmektedir. Sipariş saatiniz 14:18 olması dolayısı ile siparişinizin kargoya teslimi Pazartesi günü olmuştur. Sistemde bulunan takip numarasından takip gerçekleştirebilirsiniz.
Saygılarımızla"
Anlam veremediğim nokta şu ki, ben siparişimi 17'sinde verdim. 18'inde bana kargo bilgilerimin iletilmesine rağmen ayın 21'i itibari ile asli olarak kargoya verildiği ortada. Teknik olarak aldığım dönüt içerisinde bana neden kargomun cuma günü(18) yola çıkmadığını açıklayan hiç bir kısım mevcut değil, perşembe günü yada cuma günü kavurum yapmıyor olabilirsiniz mesela yada sipariş sıram gereği elinizdeki stok yeterli olmayabilir yeni kavrum seçeneğimden dolayı vs, fakat dediğim gibi dönüş yapılan mailde bana bu durumu açıklayıcı hiç bir nokta göremedim.

Sonuç olarak kargom elime ulaştı ve yeni kavrum ürün, bu konuda bir problem yok sadece ufak bir müşteri geri dönütü olarak bu durumu paylaşmak istedim ki benim gibi bir durumla karşılaşan başkaları olmaması umudu ile. Malum kargo durumuna göre benim gibi kendini ayarlamak zorunda kalan arkadaşlar olabilir.

Uzun lafın kısası, geri dönütünüz için teşekkürler, kahvenizin paketleme ve sunum olarak oldukça hoş olduğunu belirtmek isterim, elime ulaştığı gibi beni hemen bir bardak demleme gafletine düşürecek kadar albenisi vardı :)

Sağlıcakla kalın.

Geri