• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Şubat 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği - Sonuç

Ben de bütün set ile alıma katıldım Amerika ve Asya ağırlıklı bir seçki olması beni mutlu etti.

Hafta sonu KDV yüksekken sipariş vermiştim şimdi tekrar verdim. Fiyat olarak da gerçekten takdir ediyorum. 85, 86, 87, 88 puanlık kahveler. Ayrıca nispeten düşük puanlı ve uygun fiyatlı kahveler olan Guatemala ile Sumatra da indirime dahil. Üstüne KDV indirimi de uygulandı. Emeği geçenlere teşekkür ederim.

gene de geçersiz uyarısı alıyorum,daha sonra tekrar deneyim madem,teşekkürler :)

gene de geçersiz uyarısı alıyorum,daha sonra tekrar deneyim madem,teşekkürler :)
Selamlar, siparişinizde hali hazırda indirimli bir ürün var mıdır?
ya da kodunuzda türkçe karakter var mıdır?
bu gibi durumlarda geçersiz olabilir. Olmazsa yarın yardımcı olalım. :)

güncel kavrum tarihlerini öğrenebilir miyiz @cemtolgaizm bundle siparişi vermiştim de öğütüm seçeneği göremedim çekirdek yollanacak dimi?

güncel kavrum tarihlerini öğrenebilir miyiz @cemtolgaizm bundle siparişi vermiştim de öğütüm seçeneği göremedim çekirdek yollanacak dimi?
Çekirdek olarak gönderilecek evet. Geçen hafta cuma belirttiklerimi baz alabilirsiniz, o tarihlerden önce kalmadı. Hatta onların da çoğu bitti yeni kavruldu.

Espresso deneme seti bitti mi

kdv düşmüş ama baz fiyatlara zam gelmiş 2-3 tl ortalama . üzdü biraz .

miscela mesela

01/02 tarihinde 87,96 tl iken bugün 89,11 tl . ( kdv hariç )

Çoğu kahvede ciddi düşüş olmuş
Deneme paketleri ilginç bir şekilde birim fiyatlarda daha uygun.
Falcon 225'ten 197 ye düşmüş KDV den daha fazla bir indirim yapılmış.

Selamlar, evet haklısınız. Dün gece gördüğünüz fiyatlarda hata fark ettik ama gece gelen siparişleri yine de çıkarttık. Hata bizim :) Fiyatlar tek fincan veya tek huskee şeklinde girilmiş, halbuki set 2 fincan veya 2 huskee’den oluşuyor. Fiyat değişimi ondan yapıldı.

Selamlar @cemtolgaizm

Biraz geriden geliyorum lakşn şu yorumunuzda bahsettiğiniz hata bizim bu nedenle herhangi bir fark yansıtmadık diyişinizin örnek olması gereken kişiler var.Açıkçası takdir etmeden ve bunu insanlar görmeden geçsinler istemedim.Hareketiniz takdir edilesi (y)😍👏

Selamlar @cemtolgaizm

Biraz geriden geliyorum lakşn şu yorumunuzda bahsettiğiniz hata bizim bu nedenle herhangi bir fark yansıtmadık diyişinizin örnek olması gereken kişiler var.Açıkçası takdir etmeden ve bunu insanlar görmeden geçsinler istemedim.Hareketiniz takdir edilesi (y)😍👏
Selamlar Vural bey, söyledikleriniz adına teşekkür ederim. Hata olabilir insanlık hali sonuçta güzel iletişimle de illaki çözülür. Değinmek istediğim bir husus daha var. Önceden yazdıklarımda herhangi bir meslektaşıma ya da firmaya bir gönderme yapmak veya üste çıkmak gibi bir amaç söz konusu değildir, bilgilendirme amaçlı yazılmıştır. :)
Kimse tarafından yanlış anlaşılmak istemediğim için belirtmek istedim.

Selamlar Vural bey, söyledikleriniz adına teşekkür ederim. Hata olabilir insanlık hali sonuçta güzel iletişimle de illaki çözülür. Değinmek istediğim bir husus daha var. Önceden yazdıklarımda herhangi bir meslektaşıma ya da firmaya bir gönderme yapmak veya üste çıkmak gibi bir amaç söz konusu değildir, bilgilendirme amaçlı yazılmıştır. :)
Kimse tarafından yanlış anlaşılmak istemediğim için belirtmek istedim.

Tekrar Selamlar @cemtolgaizm

Bende uygulamış olduğunuz ve yapmış olduğunuz naiflik ve esnaflığa gölge düşsün istemem.

Güzel kahveler, grizzly markalı kahvelerin kavrumları alışılmışın dışında. Kendisinin de konuda açıklaması var. Son üç aya bakacak olursak. Bir önceki aya göre açık Gordion a göre koyu. Damağımı alıştırmaya çalışıyorum. Elinize sağlık @cemtolgaizm

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-02-16-14-51-51-783_com.google.android.apps.photos.jpg
    Screenshot_2022-02-16-14-51-51-783_com.google.android.apps.photos.jpg
    53.6 KB · Görüntüleme: 95
Geri