• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Şubat 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği - Sonuç

Aeropress kapanlardan biri de ben oldum, bugün elime geçti. Kahvelerinizden bir dahaki sefere nasipse. Ekipman indirimi yapmış olmanız diğer toplu tadım etkinliklerini gölgede bıraktı, özellikle benim gibi yolun başındakiler için çok anlamlı oldu. Çok teşekkürler. :)

Aeropress kapanlardan biri de ben oldum, bugün elime geçti. Kahvelerinizden bir dahaki sefere nasipse. Ekipman indirimi yapmış olmanız diğer toplu tadım etkinliklerini gölgede bıraktı, özellikle benim gibi yolun başındakiler için çok anlamlı oldu. Çok teşekkürler. :)
Çok teşekkür ederiz, iyi günlerde kullanın. Estafurrullah, her tadım etkinliğinin kendine has bir özelliği ve güzelliği vardır. Bizim başka bir meslektaşımız ile yarışma gibi bir düşüncemiz yok hiç. Buradakilerin hepsi işini en iyi şekilde yapmak için uğraşan kahve duayenleri. Yorum yapması bize düşmez. :)

Şubat ayı etkinliği bendeniz için keyifli geçti. Öyle nasip oldu, 2 farklı kahve deneyebildim, lakin ikisinden de keyif aldım. Kenara filtre falan da koymuş oldum. Teşekkürler. Elinize sağlık @cemtolgaizm

Gönüllü uğraşınız için teşekkürler @selamet @mtgg @kahveanalisti @Kahveciningalaksirehberi

şubat ayı benim için gayet güzel geçti. 4x150 ile katıldım alıma. el salvador ve honduras kahvelerini deneyimledim. sektöre ilk girdiğinde de grizzly denemiş ve memnun kalmıştım, yine aynı şekilde tatlı bir ay geçirdim. (kelime esprisini anlayanlar beğene tıkladı bile :D )

başta kavurucu olmak üzere emeği geçen tüm herkese teşekkürler.
toplu alımlar çok uzun zamandır devam ettiğinden gözden kaçıyor ama çok küçük bir ekip ve seçilen kavurucu toplu tadım etkinliği dışında sosyoekonomik bir rol de üstleniyor. kaliteli kahveyi hatırı sayılır bir indirimle kahve severlerle buluşturmak, niteikli kahve kültürünün yayılmasını sağlamak kahve dünyası için kutsal bir iş. nitelikli kahve tüketenlere toplu alım ekibinin sağladığı fayda, özellikle bu enflasyonist ortamda, eşsiz.

3 güzel espresso çekirdeği ( Rocky Mountain, Orapendula ve Brundi ) bu ayı fazlasıyla güzel geçirmeme sebep oldu.
Falcon bundle dan da Luis Beltran Alvarado ve tadım için Cem'in gönderdiği el salvadorlar da oldukça sevdiğim kahveler oldu.

@Lorenzen çok güzel noktaya değinmiş.
Bu imkanı sağlayan tüm ekibe ve kavurucu dostlara selamlarla teşekkürler.

Evet enflasyondu , dolardı , ekonomiydi ve şimdide Savaştı derken , bu konuyu hatırlattığınız İçin başta @Lorenzen ve @puspus olmak üzere tecrübelerini paylaşan herkese, son aylardaki tüm kavurucu ve değerli çalışanlarına teşekkür ederim.

Bende çok stok olduğu İçin son gün katıldım alıma , az önce kahveler ulaştı bana.
Hepsinde kavrum tarihleri yazıyor , birtek Miscela yı sormak istiyorum. İtalya da kavrulup yollanıyor bildiğim kadarı ile yine de tarihi veya kavrulma aralığı bellimidir acaba ? Ya da yazmayı unutmuş olabilirmisiniz? Ben de görememiş olabilirim elbette. @cemtolgaizm . Bilen bir arkadaşım da yanıtlarsa sevinirim.😊

Grizly coffeden bu ay el Salvador ve falcon bundle setlerini edindim. Kahvelerin sipariş sonrası kargolanması, ulaştırılmasüreci sorunsuzdu. Ürünler güzel bir kutuda, kahveler valfli pakette geldi. Bunlar güzel detaylar. Kahveler indirimsiz baz fiyat olarak piyasa şartlarında bence uygun taraftaydı. İndirimli haliyle daha da ulaşılabilir oldu. Kahvelerin tadım olarak sundukları benim damak zevkime göre beklentilerimin altında kaldı. Asidite ve tatlılık anlamında vay be dediğim çekirdek olmadı. Bunda benim demleme metodlarım ve ekipmanlarım da yetersiz kalmış olabilir. Tadım yaptığım kahvelerde yakınlık hissettiğim Honduras Luis beltran ve la divina oldu. Tadım etkinliği vesilesiyle grizzly coffeye teşekkür eder, hayırlı işler dilerim.

Son düzenleme:
Burayı kaçırmışım kusura bakmayın, herkese güzel yorumları için teşekkür ederim. Biz de keyifli bir ay geçirmiş olmanızı umuyoruz. Şu anki seçkimizdeki kahvelerden damak tatları uyuşmayan arkadaşlar elbet sizlere uygun kahvelerimiz de olacaktır. :)

Grizly coffeden bu ay el Salvador ve falcon bundle setlerini edindim. Kahvelerin sipariş sonrası kargolanması, ulaştırılmasüreci sorunsuzdu. Ürünler güzel bir kutuda, kahveler valfli pakette geldi. Bunlar güzel detaylar. Kahveler indirimsiz baz fiyat olarak piyasa şartlarında bence uygun taraftaydı. İndirimli haliyle daha da ulaşılabilir oldu. Kahvelerin tadım olarak sundukları benim damak zevkime göre beklentilerimin altında kaldı. Asidite ve tatlılık anlamında vay be dediğim çekirdek olmadı. Bunda benim demleme metodlarım ve ekipmanlarım da yetersiz kalmış olabilir. Tadım yaptığım kahvelerde yakınlık hissettiğim Honduras Luis beltran ve la divina oldu. Tadım etkinliği vesilesiyle grizzly coffeye teşekkür eder, hayırlı işler dilerim.
Ben de bu iki bundle'ı aldım ve çok benzer deneyimlerimiz olmuş. Genel anlamda kahvelerin içimi temiz , tadım notalarını da güzel veriyor ancak asidite ve canlılık olarak eksik. Ben de asidite ve canlılığı yüksek fincanları daha çok sevdiğim için damak tadımız %100 örtüşmedi. Yine de toplu alımda emeği geçen forum yetkilileri ve Grizzly Coffee'ye teşekkür ederim.

Espressoperfettodan aldığım kahveleri henüz deneyemedim ancak alışveriş deneyimimi yazmak istedim. 7 şubatta yaptığım alışverişte, kargo firması olarak ups i seçtim. Ertesi gün kargom yola çıktı ancak ups 10 günden fazla zaman geçmesine rağmen kargoyu bana ulaştırmadı. Bu esnada espressoperfettoya Brewista marka kettle ımı tamir edilmesi için götürdüm. Cem bey kahve ikram ettiği sırada ups de takılan kahveleri paketlenmiş bir şekilde bana getirdi, nasıl olacak bir de kargoda takılı kahveler var, dediğimde artık onları kafama takmama gerek olmadığını söyledi. Kahveleri deneyimleyip yazmak istedim, ancak daha da uzamadan Cem beyin bu ince hareketini de sizlerle paylaşmak istedim. İlgisinden dolayı buradan tekrar teşekkür ediyorum.

Espressoperfettodan aldığım kahveleri henüz deneyemedim ancak alışveriş deneyimimi yazmak istedim. 7 şubatta yaptığım alışverişte, kargo firması olarak ups i seçtim. Ertesi gün kargom yola çıktı ancak ups 10 günden fazla zaman geçmesine rağmen kargoyu bana ulaştırmadı. Bu esnada espressoperfettoya Brewista marka kettle ımı tamir edilmesi için götürdüm. Cem bey kahve ikram ettiği sırada ups de takılan kahveleri paketlenmiş bir şekilde bana getirdi, nasıl olacak bir de kargoda takılı kahveler var, dediğimde artık onları kafama takmama gerek olmadığını söyledi. Kahveleri deneyimleyip yazmak istedim, ancak daha da uzamadan Cem beyin bu ince hareketini de sizlerle paylaşmak istedim. İlgisinden dolayı buradan tekrar teşekkür ediyorum.
Ziyaretiniz, anlayışınız ve güzel sözleriniz için ben teşekkür ederim Alpaslan Bey. :)

Grizzly'nin 2 kahvesini deneyimledim. Biri la divina ki gayet hoştu. Ailecek çok sevdik. Burundiyi de sevdik fakat clever ve v60'la farklı farklı demlememe rağmen bitişte damakta bir acılık kalıyor. Ama sadece bitişte ve uzunca kalıyor. Bir tek bu biraz rahatsız etti diyebilirim. Kavrum çok koyu gelmedi ama çekirdekten mi kaynaklı bilemedim. Sonuç olarak defect çekirdek neredeyse yoktu. Kaliteli çalışıldığı her yönünden belli. @cemtolgaizm

Burundi yi ilk Trendyol dan almıştım , tam bir fiyat performans kahvesi . Makine de 1 Litre demleyip kime içirdiysem herkes beğenmişti. Şubat sonu 1 kiloluk sipariş etmiştim. Clever ile ilk 1/17 gibi 28 gr / 480 gr oran ile bitişte o acılık bende aldım. Dün akşam Move mug için oranı biraz azalttım 22.5 / 420 yani 1/18.5 gibi yaptığım daha keyifli idi . Hoffman metodu ile RedCliks 40 kullandım.

Burundi yi ilk Trendyol dan almıştım , tam bir fiyat performans kahvesi . Makine de 1 Litre demleyip kime içirdiysem herkes beğenmişti. Şubat sonu 1 kiloluk sipariş etmiştim. Clever ile ilk 1/17 gibi 28 gr / 480 gr oran ile bitişte o acılık bende aldım. Dün akşam Move mug için oranı biraz azalttım 22.5 / 420 yani 1/18.5 gibi yaptığım daha keyifli idi . Hoffman metodu ile RedCliks 40 kullandım.
teşekkür ederim oranı ben de arttırayım

Grizzly'nin 2 kahvesini deneyimledim. Biri la divina ki gayet hoştu. Ailecek çok sevdik. Burundiyi de sevdik fakat clever ve v60'la farklı farklı demlememe rağmen bitişte damakta bir acılık kalıyor. Ama sadece bitişte ve uzunca kalıyor. Bir tek bu biraz rahatsız etti diyebilirim. Kavrum çok koyu gelmedi ama çekirdekten mi kaynaklı bilemedim. Sonuç olarak defect çekirdek neredeyse yoktu. Kaliteli çalışıldığı her yönünden belli. @cemtolgaizm

Afiyetler olsun. :)

Geri