• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Şu An Ne Okuyorsun?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mmm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ahmet ÜMİT - Kayıp Tanrılar Ülkesi

Yunan mitolojisine olan ilgimle çok keyili bir okuma oldu. Akıcı ve sade diliyle tavsiye ederim.

Selamlar,

Ahmet Ümit’ten eğer adını yanlış hatırlıyorsam bağışlayın,Beyoğlu’nun Abisi isimli kitabını okumuştum ve hemen ardından bu kitabı temin ettim.Daha bir meraklandım şimdi 😍

Selamlar,

Ahmet Ümit’ten eğer adını yanlış hatırlıyorsam bağışlayın,Beyoğlu’nun Abisi isimli kitabını okumuştum ve hemen ardından bu kitabı temin ettim.Daha bir meraklandım şimdi 😍
Selamlar sevgili @NoPainNoCoffee

Umarım beğenirsiniz ben çok severek okumuştum. Beyoğlu’nun En Güzel Abisi’ni beğendiyseniz (Başkomiser Nevzat karakteri candır :)) Aşkımız Eski Bir Roman’ı da tavsiye ederim.

Cumhuriyet dönemi gerçeklerini kurgusuyla harmanlandığı son dönemlerin sevilen romanı Elveda Güzel Vatanım da çok iyidir.

Selamlar sevgili @NoPainNoCoffee

Umarım beğenirsiniz ben çok severek okumuştum. Beyoğlu’nun En Güzel Abisi’ni beğendiyseniz (Başkomiser Nevzat karakteri candır :)) Aşkımız Eski Bir Roman’ı da tavsiye ederim.

Cumhuriyet dönemi gerçeklerini kurgusuyla harmanlandığı son dönemlerin sevilen romanı Elveda Güzel Vatanım da çok iyidir.

Selamlar Sevgili @rating

Tavsiyeler için yürekten teşekkür ederim,listeme ekliyorum.

Cal Newport - pürdikkat

Lawrence,nefret ederim kendisinden.
kadının sevilecek bir tarafı yok zaten, ama o dönemde İngiliz, hem de kadın bir casusun, Orta Doğu'nun zayıflıklarından nasıl faydalandığını ve hala devam eden izlerine şahit olabiliriz.
[/QUOTE]

Thomas Edward Lawrence kadın değil erkektir sizin bahsettiğiniz farklı biri sanırım

Rings of Power'dan kalan kötü tadı temizlemek için kitaplara geri dönüş yaptım. Bakalım külliyatı devirebilecek miyim tekrardan 😄

Gerçi bundan önce de Zaman Çarkı 4. kitabı okudum. Fantastik zehirlenmesi yaşayacağım yakında.
az evvel ben de aynı sebepten başladığım silmarillion'u bitirdim hocam, ne izlettiler bize öyle..

Şu aralar portal wars dinliyorum gayet hoş gidiyor böyle sesli uzun serileri paylaşabişecek varsa mutlu olurum :)

Ya uyuyorum dinlerken sarıyor ileriye sonra nerde kaldığımı ara ki bulasın. Yoksa nimet bu kayıtlar 🙄

Rings of Power'dan kalan kötü tadı temizlemek için kitaplara geri dönüş yaptım.
3. Bölümü bitirdim, bebem uyursa bi 3 tane daha sıralarım.
Ne bileyim iyi geldi bana. Sanırım özlemişim(:
Galadriel🌸, elrond, isildur
Numenor’u minastrit sandım kalbim duracaktı(: ama genede iyi hissettirdi

2. Çağı anlatıyorlar benim bildiğim tabi orta dünya ve silmarilionla karşılaştırılamaz. Tolkien nerdeyse hiç şey yazmadı 2.çağ için):

3. Bölümü bitirdim, bebem uyursa bi 3 tane daha sıralarım.
Ne bileyim iyi geldi bana. Sanırım özlemişim:)
Galadriel🌸, elrond, isildur
Numenor’u minastrit sandım kalbim duracaktı:) ama genede iyi hissettirdi

2. Çağı anlatıyorlar benim bildiğim tabi orta dünya ve silmarilionla karşılaştırılamaz. Tolkien nerdeyse hiç şey yazmadı 2.çağ için):
İlk bölümlerde ben de biraz böyle hissetmiştim, sonrası yokuş aşağı oldu benim için 😁
Zevk alabilenleri kıskanıyorum aslında, artık yeni ne çıksa kusurları çok rahatsız ediyor. Tadını çıkarabilmek ne güzel.

2. çağla ilgili yazılmış çok şey var aslında, değil mi? Numenor, yüzüklerin yapılışı vs vs az çok bildiğimiz hikayeler. Ama gerçi ana hikayeye uygunluğuna takılmadım ben, dizinin kendi senaryosu ve diyalogları mahvetti beni 😄

Evet daha çok erken 3. Bölümdeyim ve atmosferi süper özlediğimi farkettim. Heyecandan da olabilir:) 50bölüm planlanıyor zaten, bakalım ne çıkacak.
2. Çağ hakkında çok fazla içerik olduğunu bilmiyordum. Referens alınan savaşlar var ama bu dizi tolkienden bağımsız sadece senaristlerinden elinden çıktı.
Tolkienin torunundan danışmanlık aldılar sadece, o yüzden çok fazla beklentiye girmezsem sonunu rahatlıkla getirirm

Evet daha çok erken 3. Bölümdeyim ve atmosferi süper özlediğimi farkettim. Heyecandan da olabilir:) 50bölüm planlanıyor zaten, bakalım ne çıkacak.
2. Çağ hakkında çok fazla içerik olduğunu bilmiyordum. Referens alınan savaşlar var ama bu dizi tolkienden bağımsız sadece senaristlerinden elinden çıktı.
Tolkienin torunundan danışmanlık aldılar sadece, o yüzden çok fazla beklentiye girmezsem sonunu rahatlıkla getirirm
Görsellik ve müzikler pek hoş gerçekten, insanı etkiliyor. Bütçe hep ona gitmiş herhalde 😄

Ben de her geçen bölümle biraz daha soğusam da 50 bölüm de çekseler 50'sini de çıktığı gibi izlerim herhalde. Mevzu lotr olunca hater bile olsam kadrolu hater olurum, öyle uzak durmak olmaz.

Doğan Avcıoğlu - Türkiye'nin Düzeni - Birinci Kitap

Geri