• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Şu an ne dinliyorsun?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jackjoker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Back vokallerde kızı Romany Gilmour eşlik ediyor 😌

Ilk demolarını 1969'da henüz Beatles dağılmadan önce grupla birlikte yaptığı, ancak ilk kez grup dağıldıktan bir yıl sonra, 1971'de kendi adıyla çıkardığı 'Imagine' albümünde yer alan şarkıdaki sözler neredeyse 50 yıl sonra dahi geçerliliğini koruyor! Kısa, ancak isyan kokan, çığlık şeklindeki slide gitar solo da eski grup arkadaşı George Harrison'dan! Geçen hafta 80. yaş günü nedeniyle bir tutam John Lennon şarkısı içeren yeniden mikslenmiş albüm de aynı adı taşıyor! 😎👋🏻

Ben de hemşehrimin kaydını bırakayım:

Bu da “Hayat” adlı albümü:

Dream Theater- Space-Dye Vest​

Love is an act of blood, and i'm bleeding
bunca yıllık yaşamımda dinlediğim tüm şarkı sözlerinde ki en iyi cümle budur. Bundan dolayı bu şarkı her zaman en tepededir benim için.

@Metehan

En sevdiğim çeçen kızı yorumu:

Dipnot ekleme:
Yekta Hakan polat, Necati Celik, Nedim Nalbantoglu, Onder Focan, Yansımalar, Mustafa Kandıralı yorumlarını da severim. İlk bahsettiğim yorumu ayrı severim.

Son düzenleme:
Geri