• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Şu an ne dinliyorsun?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jackjoker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
En sevdiğim gitar sololarından biri barındırıyor bu şarkı. Aynı zamanda gitar tonunu en sevdiğim gitarist Eric Johnson 🌈

Bu albümün güzelliğinin yanı sıra, ilginç bir detay paylaşmak isterim.

IV piyasaya çıktıktan sonra grup üyeleri olan Steve Lukather, David Paich, Jeff Porcaro ve Steve Porcaro'nun tekrar stüdyoya girip, bu sefer de Michael Jackson'ın "Thriller" albümünün prodüksiyon aşamasına (besteleme, kayıt vb) misafir sanatçı olarak katkıda bulunduklarını okudum. Gerçi o albümün kadrosunda yok yok denebilir, ama yine de ilginç bir detay 😄

IMG-7447.jpg

Günaydın herkese 🌈

Kadro zaten direkt all-star, söylemeye bile gerek yok 😅 Chick Corea, Frank Gambale, Dave Weckl, John Patitucci...

Corona bir miktar düzelmiş olsaydı önümüzdeki ay Bakü Caz Festivali'ne gitme niyetim vardı, ama tabii ki yalan oldu 😂

Un étrange et douloureux divorce...

Harika bir şiire fevkalade bir yorum.

Tam 51 yıl önce bugün efsanenin birlikte en son kaydettikleri albümleri piyasaya çıkmış...

And in the end, the love you take...
is equal to the love you make....

Bir müzisyen için herhalde en büyük mutluluk 40-50 yıl sonra bile her yaştan dinleyicinin şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etmesi olsa gerek!...

Spotify yada youtube üzerinden Tengger’i tavsiye ederim alta meşhur olan versiyonu bırakıyorum

Geri