• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Şu an ne dinliyorsun?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jackjoker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Herkese merhabalar ilk kez yazdığım bu güzel başlık altına ilk olmanın gerektirdiği ağırlık ile düşünerek yazdım :) Ne kadar Hendrix'ten de beğensem de yapılmış en iyi cover diyebileceğim bir şarkıyı paylaşmak istedim.

Son düzenleme:
corona virus hakkında bir farkındalık ve gidişatın bu olduğunu göstermek açısından dinlediğim müzik.

28 Days Later

bu filmi izleyenler ne demek istediğimi anlamışlardır. Her şeyin basit bir virüs ile başlayıp tüm ülkeye ve dünyaya yayılmasıyla oluşan apocaliptic bir gezegenin oluşumu.
gidişat bu yönde. bunu engellemenin tek yolu, sağlık sektörünü ayakta tutmaya bakıyor. eğer dünyada sağlık sektörü çökerse, hayatta kalmak için radikal kararların alınacağı, hiç bir kolluk kuvvetinin kalmadığı, kanunların artık yok olduğu, ülke sınırlarının geçerliliğini yitirdiği, insanların hayatta kalabilmek için her türlü hareketi sergileyeceği, yer altı düzeneklerinin hüküm süreceği, kabileşmenin yeniden doğacı ve ne yazık ki kürsel göçlerin, bireysel yolculukların doğacağı çağa adım atmış olacağız.

Coronavirus Aftermath (covid-19) - 28 days later Soundtrack

Son düzenleme:
Koşullar değişse de, alevi canlı tutmalı. 🕴🏻🔥🕴🏻

Slash'in solo kariyerinde en iyi isi sanirim, solosu da kariyerinin en iyisi olabilir, bilemedim :)
Myles Bey'in de diyaframina saglik.

Myles Kennedy yaa 🤩 Beraber yaptıkları World on Fire albümünü az dinlemedim

bu ara mütemadiyen, çılgınlar gibi, birbiriyle kesişir şekilde webinar dinliyorum :cautious:

Geri