evet dedim ama emin olamadım açıkçasıSadece Rare Series mi böyle bez çantayla geliyor?

çok güzel kaktüs saksısı olur kırılan üründenSpecific Coffee ile yaşadığım tecrübeyi kısaca aktarayim, müşteri hizmeti anlamında gerçekten çok iyi iş çıkarıyorlar. 4-5 gün önce Specific Mug'dan iki adet sipariş etmiştim. Paketleme biraz kötü olduğundan, malzeme de hassas olunca muglardan bir tanesi aşağıdaki gibi geldi:
Ekli dosyayı görüntüle 11107
Neyse ben bir mail attım kendilerine fotoğrafla beraber. Samet Bey sağolsun akşamında geri dönüş yaptı ve bir adet mug yollayacaklarını söyledi. O da dün kargoya verildi, bugün de elime iyi paketlenmiş şekilde ulaştı. İlerleyen dönemlerde daha sık alışveriş yapacağım bir firma olacak, tekrar burdan da teşekkür edeyim.
Gözüm kaldı, umarım bir şey olmadan içebilirsin
Kanallanma olur kesin, gözünüz kaldıysaGözüm kaldı, umarım bir şey olmadan içebilirsin
Kullandıktan sonra görüşlerinizi yazarsanız sevinirim, ben de arayışlardayım bu araSpecific Coffee ile yaşadığım tecrübeyi kısaca aktarayim, müşteri hizmeti anlamında gerçekten çok iyi iş çıkarıyorlar. 4-5 gün önce Specific Mug'dan iki adet sipariş etmiştim. Paketleme biraz kötü olduğundan, malzeme de hassas olunca muglardan bir tanesi aşağıdaki gibi geldi:
Ekli dosyayı görüntüle 11107
Neyse ben bir mail attım kendilerine fotoğrafla beraber. Samet Bey sağolsun akşamında geri dönüş yaptı ve bir adet mug yollayacaklarını söyledi. O da dün kargoya verildi, bugün de elime iyi paketlenmiş şekilde ulaştı. İlerleyen dönemlerde daha sık alışveriş yapacağım bir firma olacak, tekrar burdan da teşekkür edeyim.
Gelen kahve 8 Nisan kavrumlu.
Aslında su dolu kovanın içinde vida ile çok güzel altı deliniyor.@tolilow Görüntü olarak güzel olur ama altında delik olmadığı için fazla su drene olmaz ve kökler çürür.
Specific, Ninety Plus kavrumu demişti.Drima zede nerede kavrulmuş bilgisi olan var mı? Ninety plus'tan gelen paketler ile tamamen aynı değil şeffaf etiket var specific'ten gelen de.
Kavrum biraz koyu fakat homojen. Fakat tadı bozan bir durum yok. Aşırı meyvemsi bir kahve, daha ilginç bir kahve içmemiştim.Specific, Ninety Plus kavrumu demişti.
Rare serisinde hep kavurucu bilgisini yazmışlar, ninety plus sadece kavrum tarihi vardı. Paket etiketi farklı olunca ninety plus'tan gelenlerle acaba burada mı kavruldu dedim. Drima Zede yeşil çekirdek olarak 1 kg 45$ ninety plus sitesinde. 2 kg alınca kargo'da ücretsiz oluyorSpecific, Ninety Plus kavrumu demişti.
Ben instagramdan storylerini sık takip ediyorum (özellikle son 2 aydır çok fazla yeni ürün ve farklı kahveler getirdiler). Plot roasting geldikten 2-3 saat sonra sanırım 4 çekirdeğin 2si tükenmişti. Diğer rare seri kahveler de max 18 saat falan durdu yanlış hatırlamıyorsam. Duyurulduktan sonra sıkı takip etmekte fayda varRare Series olarak 4 yeni kahve gelmiş. Kahveler "Plot Roasting" den getirilmiş. Fakat 3 tanesi bitmiş. Geriye sadece 1 adet espresso kavrum kalmış. Espresso makinesi olmayan bendenizin bir işine yaramıyor maalesef.
PLOT ROASTING ARCHTYPE GITWE LOT 322 (250 GR – ESPRESSO KAVRUM)
Ben şimdi gördüm yeni kahveleri. Forumda konusu geçtimi bilmiyorum, ama ne ara geldi ne ara bitti anlamadım bu sefer bende. Kaldıkı sırf bu durumlar yaşamamak için kurduğum siteden de yakalanmadan bitmeyi başarmış kahveler. Ufak güncellemeyle ileriki kahveleri yakalamak adına aksiyonda bulundum.
Forumda bitmeden alan varsa afiyet olsun.![]()
Güzel kahve bence, benim espresso profilime epey uydu, kavrum da acaba daha koyuya kayıyo mudur diye bi tedirgin olmuştum da açık bir kavrum espresso için, hoşuma gittiRare Series olarak 4 yeni kahve gelmiş. Kahveler "Plot Roasting" den getirilmiş. Fakat 3 tanesi bitmiş. Geriye sadece 1 adet espresso kavrum kalmış. Espresso makinesi olmayan bendenizin bir işine yaramıyor maalesef.
PLOT ROASTING ARCHTYPE GITWE LOT 322 (250 GR – ESPRESSO KAVRUM)