Selamlar, deneyebilirsiniz.Kolombiya-Juanambu erik hoşafı gibi. Asiditesi epey düşük tatlılığı çok yüksek bir kahve. Bu tarz kahveler genede çikolatamsı olur ancak bu kahve meyvemsi bir karakterde. Düşük asidite, yüksek tatlılık seven varsa tavsiye ederim. Bu kahve özeliğinde asiditeyi yükseltip tatlılığı nasıl azaltabileceğime dair önerisi olan varsa seve seve dinlerim. Tatlılık gerçekten çok fazla, hatta beni rahatsız bile etti diyebilirim.
Ayrıca, yeni paket tasarımı çok hoş ve estetik olmuş. Tabi gördüğüm kadarıyla estetik ve tasarım bir paketin dezavantajı işlevsel olmayışı oluyor.Çünkü maliyeti dengelemek için iç ambalaj zipsiz oluyor ve açtıktan sonra kapatmanın imkanı olmuyor. Şahsen paketin işlevselliği benim açımdam daha önemli. Bu nedenle keşke alışveriş sırasında paket tercihi de yapabilsek böyle firmalardan.
Selamlar, deneyebilirsiniz.
Rica ederim Oğuzhan şimdiden afiyet olsunYarın deneyeceğim bu tarifi teşekkür ederim.
Selamlar, deneyebilirsiniz.
Aftertaste de bitter alıyorsanız, daha kalın öğütebilir ya da sıcaklığı düşürebilirsiniz. Ama bence daha kalın öğüterek deneyin bir de. Olmazsa eski parametrenize dönüp su sıcaklığını düşürmeyi deneyin. Yine problem yaşarsanız, kahveden kaynaklı olabilir.Standart demleme sistemimle düzgün bir fincan alamayınca denemeleri uzatmayıp sizin tarife geçtim. Aslında kötü olmuyor, asiditeyi inceden alıyorum (özellikle soğudukça) ama bitişte net bir acılık alıyorum kahvemde. Bu sorunu baştan beridir hiçbir demlemede çözemedim galiba, paketin yarısını tükettim bu esnada
Benim demleme 3:15 gibi bitiyor, sizde 3:30 sürmüş. Bir de su buzdağı, filtre cafec traditional (sizinkini tam anlayamadım). Acaba neyi değiştirsem daha iyi bir fincan alırım hiç bilememekteyim ama öneriniz varsa açığım![]()
Aftertaste de bitter alıyorsanız, daha kalın öğütebilir ya da sıcaklığı düşürebilirsiniz. Ama bence daha kalın öğüterek deneyin bir de. Olmazsa eski parametrenize dönüp su sıcaklığını düşürmeyi deneyin. Yine problem yaşarsanız, kahveden kaynaklı olabilir.
Bu sefer de blooming için döktüğünüz su miktarını arttırmayı deneyebilirsiniz.Teşekkürler fikir için. 27 clickte yaptım, bitter aftertesti sonunda yokettim
Bu sefer de asiditesi biraz azaldı bence, o meyvemsi tatlar gitti gibi. Normal mi hiç bilemiyorum. Yani soğudukça biraz daha geliyor ama yine de oh ne güzel kahve içiyorum havasında bir fincan çıktı diyemem.
Omni kavrum.Espresso icin cekirdeklerini goremedim, stokta kalmamis olabilir mi?
ben bunu kaçırmışım sanırım,, olayı linkleyebilir misiniz? <3Probador konusundaki bol ünlemli çıkışlarını saymazsak
İlk sayfanın en altındaki mesajımda varben bunu kaçırmışım sanırım,, olayı linkleyebilir misiniz? <3
Hem EVDEKAL kodunuz hem de KAHVEKULUBU kodunuz aynı anda sepette kullanılabiliyor bu da toplam %25 gibi bir indirime tekabül ediyor. Bilerek yaptıysanz çok iyi, hata ise düzeltmenizde fayda var.Kahve Kulübü üyelerine özel ,tüm kahvelerde geçerli #KAHVEKULUBU kodu ile siparişlerinizde %15 indirim alabilirsiniz. Siparişinizi tamamladıktan sonra gelen sipariş özeti ekranında #KAHVEKULUBU kodunu kullanmanız indirim uygulanması için yeterli olacaktır.
Keyifli olmasını dileriz.
https://www.spadacoffee.com